kleksiu tak to jest jak sie sprzeda akcje na samym dnie !! bo na 100% obstawiam ze juz ich nie masz !!!
twoje wpisy same za siebie o tym mówią !!
trochę mi ciebie szkoda ale tylko trochę
a kary dla Infinity nie będzie nie ma już tymoszki więc kogo tu karac no chyba że sam Sobolewski się ukarze za dopuszczenie na NC a to był by numer na skale światową
pozdrawiam
Mylisz sie "krakus" i to mocno.Mam akcje i nie oddam poniżej 1 zł ,chocbym czekał wieki.
Jednak dziś poszło stanowczo za duzo i nie wierze by poszło pod info o karze,bez jaj.
Tymoch był prezesem IFY i kara będzie dla spółki a nie dla prezesa indywidualnie.
Indywidualnie to z Sobolem moga flaszkę obalic i tyle,a spółka swoje dostanie.
Sprawa blogu to inna kwestia!
Dzis tez ktoś niezle sterował kursem i interesuje mnie jaki jest tego cel i jaki będzie finał
Oby dobry.
jak tak to zwracam honor!
a gramy pod nowy biznes i zamianę długu na akcje ! to byłby prawdziwy zwrot w kierunku odbudowy zaufania do spółki i pokazanie Sobolewskiemu i drobnym inwestorom że nie ocenia się spółki jak zaczyna ale jak kończy.....leszek miller.
pozdrawiam i życzę zamianę długu na akcje w przedziale 3zł
ps.
a może to wszystko było ustalone od poczatku?
Przeczytaj prospekt ,tam chyba pisali ze dług nie mmoże byc zastąpiony akcjami (gdzies to pisali i wyczytałem).Dla pewności niech sie inni wypowiedzą bo mogłem popieprzyć spółki i mogę się mylic co do IFY.
Tak na marginesie - nie róbmy jaj ,ż epo 3 zł ! to juz przesada i doskonale wiesz o tym.
Sami mają akcje po 0,05 zł i gdyby było 3 zł wczesniej by zarejestrowali reszte akcji i wywalali az miło.
Z tego co wiem na IFY nie moga zamieniac długu na akcje,niestety
Pisałem Ci dzisiaj że te pakiety to nie ulica zessterowana po takim spadku kupuje
coś wisi w powietrzu pomijam wpis tymoszki na blogu o tych kosmicznych wynalazkach
o 16:24 ustawił ktoś zlecenie na 0,50 prawie 100k a ile wssało szybciej.
Dnia 2010-07-29 o godz. 17:51 ~jan napisał(a):
> ty kleks masz akcje a pierdolisz ze za duzo uroslo cos tu
> nie gra chyba klamierz co do posiadania.
ODP - nie wnikam ,czy ktoś wierzy czy nie! Jeszcze niedawno większośc pieprzyła o przymusowym spadku na 0,05 zł bo zarząd po tyle ma.Debiut z ceną 3 zł tez przekręt jak byk i spadek szybkciej niż ustawa przewiduje. Jeszcze niedawno krzyczeli na forum ,że to przewartościowana spółka (patrz - C/wk ) a teraz nagle ma qwa rosnąć w kosmos.
"jan" ,mam akcje i jestem uwalony po pachy ale bądzmy też uczciwi i racjonalni - póki nie ma informacji co do sytuacji,nie ma podanej ewentualnej strategii - to My sobie możemy gadac i gadać.Prawda jest wówczas taka,że to wydmucha póki co!
Z premedytacja teraz się tłumaczą oświadczeniem ,ze musieli.TO PO JAKI H.J ROBILI DEBIUT Z CENĄ 3 ZŁ ???????????Kto im kazał? Spokojnie by dostali kase z normalną i uczciwa ceną.
Kurs spada z 3 zł na 0,40 zł i teraz spekulacyjny ruch 25% w góre i już nakręcanie ,że musi iść nie wiadomo ile.Musi to na rusi !
Osobiście bym chciał by poszło ale bądzmy obiektywni tez w swoich postach.
Wierze w cenę 1 zł ,ale nie więcej (spekulacyjnie czysto).
Mogą spokojnie grac spekulanci bo zarząd nie ma zarejestrowanych resztek akcji,inaczej by spadło juz dawno na w/k (patrrz - 0,05 zł)
Mam akcje i siedze,ale piszmy również obiektywnie a nie nakrecać.
Podaj powód wzrostu dzisiaj !? Podasz???????????????
Rośnie bo spadło z 3 zł hahahahaaaha kleks niech rośnie pod te nowe technologie
tymoszki.
A może i krakus ma rację że ukartowali to od samego początku i to taki
darmowy marketing dla spółki.
Niech lutują po 25% na dzień.
Dnia 2010-07-29 o godz. 18:21 ~do krakus napisał(a):
> Techmex to już dwa razy zleciał pod te same INFO.
jednak
> Piotr T jako zawodowy iluzjonista w praniu mózgu jest
> bezkonkurencyjny.
......a to jest niezbędne na gpw.
Do "krakus" - no to żes dał porównanie,TEX a IFY .
To nie głupie pytanie "krakus" w kwestii IFY ,prawda jest niestety taka,że oszukali wielu i spółka jest strasznie przewartościowana ,biorąc pod uwagę po ile ma akcje zarząd spółki w wiekszości.Nie masz pewnosci ,ze tego nie zarejestrują i nie wywalą,tak jak TEX dostanie układ. NIKT NIE MA !!!!!!!!!
Póki co opieramy się na suchej informacji ,że wszystko co było dotąd robione było dla dobra spółki i by pozyskać brakującą kasę.Nie raz Tymoch gadał a wyszło jak wysżło.
Niech idzie w góre i 10000% ,ale ja kupowałem pomysł a nie spekulowanie.
Dla mnie liczy sie to,ze są odpowiednie informacje przemawiające za wzrostem kursu akcji a nie spekulowanie a nastepnego dnia w dół bomba i zaś pieprzenie,że musi spasc na 0,05 zł.
Jezeli będzie informacja dobra to świadczyć to będzie ,ze są jednak osoby z dostepem do informacji poufnej i tyle i wiedzą wczesniej,stąd zakupy.
Czyli innymi słowy,nic się nie zmieniło w strategii zarządu i dymania ciąg dalszy a zarabiac będą tylko własnie te osoby.
Jutro powinnismy poznac info dotyczące kary dla spółki!! czekamy
A czytałeś ten wpis na blogu z dzisiaj ?
o tych kosmicznych technologiach ?
pierwszy raz się spotykam z takim czymś.
jeśli pod taki wpis te wzrosty to ...........dobra zobaczym co dalej wykulają
oprócz ogólnie branżą IT, jesteśmy zainteresowani ośrodkami badawczo- naukowymi w sferze badań genetycznych, ale również CAT – Computerized Axial Tomography – komputerowa tomografia osiowa, HRCT – High Resolution Computed Tomography, Wielorzędową tomografią komputerową, dziedziną badań związanych z immortalizacją komórek, plus branżami komercyjnymi o których będzie więcej przy okazji oficjalnych komunikatów.....
link
http://tymochowicz.net/2010/07/28/komentarz-do-kalendarza-i-poczatku-drugiego-tysiaclecia/#comments
Dziekuje za linka! Póki nie będzie oficjalnych informacji to nadal przewartościowana spółka okrutnie.
Tymoch juz nie raz pieprzył i oszukiwał,wiuec spokojnie.Gadał,że nikt nie wywala a co się okazało? Moze im chodzi o wzrost i wywalenie ostatnich zarejestrowanych akcji.
Trzeba poczekać a kolejne wzrosty to ubieranie ludzi/.
...........kolejne wzrosty to ubieranie ludzi................
nie no kleks ty się naprawdę wydymałeś z akcji
a pisac pierdy o trzymaniu to sobie możesz
a wzrosty zabolą potwornie nie raz sprzedałem na dnie i wiem jak to boli
Z całym szacunkiem Kleks.
Cały czas chcesz udowodnić, że spółka jest obecnie znacznie przewartościowana a bez żadnej analizy (?) wszedłeś w nią po 3 zł i wtedy było wg Ciebie tanio ?
Dnia 2010-07-29 o godz. 20:00 ~gantoman napisał(a):
> Z całym szacunkiem Kleks.
Cały czas chcesz udowodnić, że
> spółka jest obecnie znacznie przewartościowana a bez żadnej
> analizy (?) wszedłeś w nią po 3 zł i wtedy było wg Ciebie
> tanio ?
ODP - pisałem kilka razy juz to samo ,ale dla ciebie zrobie wyjątek!
Otóż,nie przegladałem nic i kupiłem ,choć powinnem był poczytac troszkę.Przyznaję!
Nie było mnie pare dni,ale kiedy wróciłem i zobaczyłem kurs to wywalanie nie miało sensu.Wtedy to własnie zainteresowałem się szczegółowo spółką.Było za pózno na wywalanie a wierzyłem ,że odbije trochę spekulacyjnie.Nie stało sie tak i spadło na 1 zł.
Dziś to już wogóle nie ma sensu wywalać i trzeba trzymać ,a może cud się wydarzy.
Co do analizy - a co tu analizować? A co ta spółka robi,powiedz mi szczerze?
Póki co to Tymoch zmienił strategię działania i juz pieprzy na blogu nie jako prezes a zwykły akcjonariusz. Mówi czym są zainteresowani itd.
Wiesz czym ja jestem zainteresowany? - odrobić kasę,ale nikt mi tego nie zagwarantuje.
Podobnie Tymoch,który robi to samo ale nie jako prezes tym razem.
Kończąc rozważanie - cieszył bym sie gdyby rosło i moje posty nie wniosą nic co do kształtu kursu bo to nie ja decyduję o kursie.Mimo to uwazam,że bez żadnej (POWTARZAM - BEZ ŻADNEJ OFICJALNEJ INFORMACJI !!!!!) to ten wzrost o 25 % na podstawie tylko blogu Tymocham (zakładam,że pod to grali) to farsa.
Jesli podadzą cos konkretnego to już inna bajka i można kupowac śmiało na dłuższą metę a nie na pół godziny by ktoś zarobił 10%.
Sorry,ale powiedz mi - CO TA SPÓŁKA WEDŁUG CIEBIE ROBI?????????
dlaczego nie zadałęś tego pytania kupujac po 3zł?
a odpowiedz mi co robi Midas Atlantis Fon Petrolinvest Krezus Skotan Polrest tak mogę wymieniac jeszcze trochę tylko po co?
kleksiu wyluzuj i żyj chwilą !
Nie wiem Kleks co robi i nie interesuje mnie to za bardzo...:)
Obiecałem sobie, że nie ruszę tego ale jestem akcjonariuszem od dzisiaj rano...
Co do kursu - wg. mnie czysta psychologia.
Co nie znaczy, że zobaczysz tu niedługo 1 zł - jednak ja osobiście nie będę na to czekał...
Życzę Ci odrobienia strat bo wg mnie padłeś ofiarą oszustów...
Dnia 2010-07-29 o godz. 20:28 ~gantoman napisał(a):
> Nie wiem Kleks co robi i nie interesuje mnie to za
> bardzo...:)
Obiecałem sobie, że nie ruszę tego ale jestem
> akcjonariuszem od dzisiaj rano...
Co do kursu - wg. mnie
> czysta psychologia.
Co nie znaczy, że zobaczysz tu niedługo
> 1 zł - jednak ja osobiście nie będę na to czekał...
Życzę
> Ci odrobienia strat bo wg mnie padłeś ofiarą oszustów...
ODP - i o to chodzi wlasnie! Sugerowałem sie dopuszczeniem,a błąd zrobiłem nie przeglądając nic. Przyznaje się do błędu i zapłacilem za to słono.
Dal mnie te KNF to dopiero przekrętasy i nic więcej, swoją drogą chciwy Tymoch.
Tobie też życze udanych inwestycji i sporych jak i pokaznych zarobków.