Dobre! widac teraz i zarzadowi trzęsie sie w gaciach jak widzą pieknie pikujący kurs społki. Gdyby nie zareagowali to szybko byśmy sie znalezli przy 0,10 zł a wtedy mogli by pomarzyć o jakim kolwiek zarobku.Cwaniaki aż miło.
Ciekawe co wymyśli nowy prezes a o decyzje Sobola jestem spokojny,nie zdejmioe spółki z notowań.Ukarze karą grzywnych i tyle z tego będzie.
Cwanie zbierają,jak tylko ktoś zaczyna kupowac cofają zlecenia. Grają głupa na S i twardo się trzymaja jednego scenariusza.Pytanie jak długo jeszcze?
Nie wywalę po żadne 0,50 zł i nizej.Wywale powyzej 1 zł i tak trzymam,co by nie pisali.
Tam moge uciąć stratę.A nóz cos zaczna robic i kurs na takiej ścioranej spółce spokojnie wróci powyzej 1 zł.
Co do kolegi,który pyta o info - nie ma nic!!!!
Spójrz na obroty,przedwczoraj były podobne i kupowali po 0,40 zł i 0,39zł - myslę,że realizuja własnie zyski i stąd atak
Dnia 2010-07-29 o godz. 14:49 ~kleks napisał(a):
> Nie wywalę po żadne 0,50 zł i nizej.Wywale powyzej 1 zł i
> tak trzymam,co by nie pisali.
Tam moge uciąć stratę.A nóz
> cos zaczna robic i kurs na takiej ścioranej spółce
> spokojnie wróci powyzej 1 zł.
Co do kolegi,który pyta o
> info - nie ma nic!!!!
Spójrz na obroty,przedwczoraj były
> podobne i kupowali po 0,40 zł i 0,39zł - myslę,że realizuja
> własnie zyski i stąd atak
a co ty klepko chcesz wywalać powyżej zety ??? hahahahahahahahaha !!! masz na myśli moje papiery ??? hahahahahahahahahaha !!!
Dnia 2011-01-24 o godz. 23:08 ~wlazik napisał(a):
> kognor ty buraku przecież ta wydmucha nawet kapitały własne
> ma na minusie:)))) nie wspomnę o reszcie ja pier.... co za
> tuman
Wlazik, jakim epitetem pszenno-buraczanym ci odpowiedzieć,......
Powiem tak czekamy na ciebie na 1,05 zł jak zaczniesz napędzać na wzrosty. Wiemy i oczekujemy 800-1000% w 8-9 miesięcy
i po co leszcze się wystawiacie do 30 groni?,technicznie papier wyskoczył z trendu spadkowego !!! spekuła i technicy wymiotą was jeszcze dziś gamonie!!!,tylko czekają aż wystawicie wszystko !!! pierwszy opór jest na 52 groniach !!! myśleć leszcze !!!
Dnia 2011-01-25 o godz. 14:28 apol1976 napisał(a):
> realizuj zyski stefciu bo okazja się nie powtórzy.
Widzę że koledze jest strasznie głupio teraz ? , kolega kognor pokazał że jest łebskim gościem z klasą w sprawach inwestycyjnych ! , a Ty co pokazałeś ? szczyt głupoty ?
Dnia 2011-01-26 o godz. 12:11 apol1976 napisał(a):
> tak tak rozumiem, zaraz się dowiecie że rn sypie wcześniej
> podbijając kurs dla leszcza stefka kognora i dziewczyny
> ratownika.
sypnij jakiś ciepłym słowem na sobotę i niedziele !!! bo mam wrażenie że szczena opadła ci z zdziwienia co tu się wyprawia ???? hahahahahahaha !!!