spółka do bani tak jak większość na NC , weszli tylko po to żeby kasę zrobić za akcje zalożycielskie groszowe , a potem tylko w pałę, wykres dramat zero odbitek podciąganie 1 akcją a na lewo paczki, łatwo tysiącem akcji zwalić kurs na minus 10,macie jakieś inne przemyślenia?bo moje sa właśnie takie
tego nie wiem tylko wczoraj nie poświecili 700 zł na ratowanie kursu więc co o tym myśleć?dobrze ze wolumen jest śmieszny to może świadczyć o lipnym spadku ale wrażenie pozostaje złe.
niestety mam znowu chyba rację ale wcale się nie cieszę, 1 akcja kupiona po 80 gr a zaraz na lewo tysiąc żeby nie było słodko, ktoś obrabia po chamsku spółkę i tyle, już zachowanie kursu po korekcie prognozy nie podobało mi, się minus 20% wtedy zrzucili i teraz znowu dołują na chama
A może jak ktoś chce przejąć spółkę to może nie jest taka zła...może ktoś widzi potencjał do zysków i zbiera a jak może kupić taniej to czemu nie zwalić kursu.
Faktycznie było dobre info i dziwne te -20%...już sam nie wiem.
No nic poczekam i zobaczę. Gdyby oddawali główni akcjonariusze to chyba musiało by być info o zmniejszeniu udziałów.
masz rację 4689 dobrze że wolumen jest mały na zwałkach ale wrażenie jest złe co do spółki, ktoś nas wali po rogach i tyle biora znowu po 1 sztuce z prawej a na lewo idzie nie mało, wyglada na celową robotę tylko do jakiego momentu?oby nie do np 50 gr