• a jednak to lipa Autor: ~marek [77.113.138.*]
    spółka do bani tak jak większość na NC , weszli tylko po to żeby kasę zrobić za akcje zalożycielskie groszowe , a potem tylko w pałę, wykres dramat zero odbitek podciąganie 1 akcją a na lewo paczki, łatwo tysiącem akcji zwalić kurs na minus 10,macie jakieś inne przemyślenia?bo moje sa właśnie takie
  • Re: a jednak to lipa Autor: ~4689 [80.63.52.*]
    To kto w takim razie zbiera te paczki...po 1000 i po co?
  • Re: a jednak to lipa Autor: ~marek [83.9.239.*]
    tego nie wiem tylko wczoraj nie poświecili 700 zł na ratowanie kursu więc co o tym myśleć?dobrze ze wolumen jest śmieszny to może świadczyć o lipnym spadku ale wrażenie pozostaje złe.
  • Re: a jednak to lipa Autor: ~marek [77.115.68.*]
    niestety mam znowu chyba rację ale wcale się nie cieszę, 1 akcja kupiona po 80 gr a zaraz na lewo tysiąc żeby nie było słodko, ktoś obrabia po chamsku spółkę i tyle, już zachowanie kursu po korekcie prognozy nie podobało mi, się minus 20% wtedy zrzucili i teraz znowu dołują na chama
  • Re: a jednak to lipa Autor: ~4689 [80.63.52.*]
    A może jak ktoś chce przejąć spółkę to może nie jest taka zła...może ktoś widzi potencjał do zysków i zbiera a jak może kupić taniej to czemu nie zwalić kursu.
    Faktycznie było dobre info i dziwne te -20%...już sam nie wiem.
    No nic poczekam i zobaczę. Gdyby oddawali główni akcjonariusze to chyba musiało by być info o zmniejszeniu udziałów.
  • Re: a jednak to lipa Autor: ~marek [77.113.105.*]
    masz rację 4689 dobrze że wolumen jest mały na zwałkach ale wrażenie jest złe co do spółki, ktoś nas wali po rogach i tyle biora znowu po 1 sztuce z prawej a na lewo idzie nie mało, wyglada na celową robotę tylko do jakiego momentu?oby nie do np 50 gr
  • Re: a jednak to lipa Autor: ~4689 [83.24.195.*]
    Oj nie wiem czy nie masz/miałeś racji, że to chyba jednak lipa. Nowe debiuty po +80, +77 i na drugi dzień też wzrosty a tu...lipa.
  • Re: a jednak to lipa Autor: ~marek [94.254.243.*]
    dziwne zagrania na spółce mały wolumen na spadku to pocieszenie ale podbitki jedną akcją to już są śmieszne
[x]
FALCON -0,70% 0,28 2023-06-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.