• PROŚBA DO NAGANIACZY I INNYCH TWORKÓW !!!!!!!!!!!! Autor: ~kleks [87.205.143.*]
    Qwa,co z wami? Rozumiem wywalac z małą stratą,ale nie zrobie tego mając taką zajeb....
    stratę.Miałem czystą okazje wywalac po 1 zł i nie zrobiłem tego (dziś żałuje tej decyzji),ale skoro wytrzymałem tyle to i wytrzymam jeszcze a nawet do upadłości.
    Niech się dzieje co chce,mam to głeboko gdzieś.
    Gdybym to sprzedał to nie wiem,czy starczy mi na ksiażki dla dziecka do szkoły.
    Po co ta głupia nagonka? Przeciez to moja kasa i nikt mi nie odda jej,więc po co dokładacie na forach posty,które nic nie wnoszą??????????????
    Spadnie to h.j im w tyłek i niech spada,nawet do zera!
    Kazdy widzi juz co kupuje,spółka jest tak głośna,że nawet krety powychodziły z nor i pytają
    - a co to te INFINITY!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????
    Kto kupuje teraz to kupuje na własne ryzyko i tyle w temacie!
    Kazdy widzi co kupuje dziś i jesli kupuje to na własne ryzyko!!!!!!!!!!!!!!

Mam to głeboko gdzieś,nie oddam na takiej stracie! Jak pójde z torbami to pójdę!!!!!!

pozdro
  • Re: PROŚBA DO NAGANIACZY I INNYCH TWORKÓW !!!!!!!!!!!! Autor: ~xyz [89.229.155.*]
    jeżeli naprawdę pogodziłeś się ze stratą (z twoich postów tego nie widać) to przynajmiej próbuj ostrzec innych przed obłudą ze strony tych.....................
    chodzi o to żeby nazwiska ludzi którzy przyczynili się do tego co spotkało m.in. CIEBIE były znane jak naiwiększej liczbie ludzi i w przyszłości żeby CI ludzie odwdzięczyli się im tym samym (wszystko w czym będą brali udział lub w czym maczali łapy było z góry skazane na porażkę (dzięki m.in życzliwym inwestorom)
  • Re: PROŚBA DO NAGANIACZY I INNYCH TWORKÓW !!!!!!!!!!!! Autor: ~spekuła [79.162.68.*]
    jutro odpalimy rakietę spokojnie kleksiu
  • Re: PROŚBA DO NAGANIACZY I INNYCH TWORKÓW !!!!!!!!!!!! Autor: ~kleks do xyz [87.205.143.*]
    Masz racje,że to co sie stało to powód by ich rozwalić "pod scianą" i faktem jest,ze oszukują i to zdrowo.
    Gdybym mógł cofnąć czas i mieć ta wiedze co teraz,nie popełnił bym tego błędu.
    Osobiście pogodziłem się z mozliwością odrobiebia kasy i przyjmuje załozenie,że to prędzej upadnie szybciej, niż ustawa przewiduje.
    Strata jest tak duża,że nie ma sensu juz tego ruszac! Teraz licze na cuda i tylko na to !
    Nie wierze w ich powodzenie i dla mnie to kolejna sztuczka pod wywalanko akcji.
    Juz samym debiutem a kolejnym razem-blogiem Tymocha doszłem do wniosku,ze te INFINITY to szwindel i tyle (choc pomysł naprawde mi sie zajeb.........podobał.Nie wazne jak kto widzi,mnie się podobał i stąd kupiłem).Gorzej z wykonaniem,cel był jeden - szybka kasa dla włascicieli i zarobić na dzień dobry ile sie da.
    Oszukali ludzi i to prawda,co nie zmienia faktu,że osobiście trzymam i nie oddam 9do samego końca,chyba że powyżej 1,50zł - do zaakceptowania cena).

pozdro
  • Re: PROŚBA DO NAGANIACZY I INNYCH TWORKÓW !!!!!!!!!!!! Autor: zapend [83.31.32.*]
    a nie uważasz że ten "pomysł" to jakby ZBYT DROGO Cię kosztował?

na "cuda" to jednak nie licz bo takowych NIE MA

przemyśl co Ci nie tak dawno napisałem ... i do roboty :)

powodzenia :)
  • Re: PROŚBA DO NAGANIACZY I INNYCH TWORKÓW !!!!!!!!!!!! Autor: ~spekuła [79.162.68.*]
    coś mi się kleksiu zdaje że ty już bez akcji jesteś ....i to tak na 100% hahahahhaha
  • Re: PROŚBA DO NAGANIACZY I INNYCH TWORKÓW !!!!!!!!!!!! Autor: ~xyz [89.229.155.*]
    jeżeli naprawdę pogodziłeś się ze stratą (z twoich postów tego nie widać) to przynajmiej próbuj ostrzec innych przed obłudą ze strony tych.....................
    chodzi o to żeby nazwiska ludzi którzy przyczynili się do tego co spotkało m.in. CIEBIE były znane jak naiwiększej liczbie ludzi i w przyszłości żeby "wdzięczni" inwestorzy odwdzięczyli się im tym samym (wszystko w czym będą brali udział lub w czym maczali łapy było z góry skazane na porażkę (dzięki m.in życzliwym inwestorom)
  • Re: PROŚBA DO NAGANIACZY I INNYCH TWORKÓW !!!!!!!!!!!! Autor: ~.jurek [83.21.39.*]
    Gdybys umial akceptowac strate to ucial bys ja po pierwszych 5%. Jak sie tego nauczysz to zaczniesz zarabiac.
  • Re: PROŚBA DO NAGANIACZY I INNYCH TWORKÓW !!!!!!!!!!!! Autor: ~kleks do jurka [87.205.143.*]
    "jurek" - gdybym widział pierwsze dni notowań to bym uciął,ale jak zobaczyłem ten tragizm to za głowe sie złapałem.Żyłem nadzieją,że to juz nie powinno spaść i tak każdego pieprzonego dnia tak liczyłem. Wróciłem do domu,zaglądam ......a tam HORROR !!!!!!!!
    Cóż,mądry polak po szkodzie
[x]
GREENTECH 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.