papier po nieudanej próbie ataku na nowy szczyt wczoraj obronił kurs,0,87-w wyniku jego przełamania groziło nam czyli posiadaczom tego papieru utworzenie formacjiRGR. Jednak dzisiaj ponownie papier się cofną nie poszedł za ciosem.,obroty w czasie sesji dzisiejszej bardzo małe - obawiam się ,że jutro niewiele się zmieni czuć wyrażną nerwowość wśród graczy,którzy są zdezorientowani co do kierunku w jakim podąży papier.To może sugerować dwa scenariusze na jutro konsolidację papieru przy minimach ostatnich sesji .na najbliższe sesje stawiałbym,zjazd w okolice0,87-0,86i pozostawanie na tych poziomach przez ten okres. sytuację mogło by zmienić pozytywne info,ale na tej spółce chyba takiego niebędzie.
od 0.25 obserwuje ten papier i wiem tyle ze jego korekta na glownym nie rusza, on jest jak kot chodzi wlasnymi drogami a po ile bedzie zalezy od tych co skupuja oni cene ustawiaja kilka zlecen po 100 000 na s i troche nizej na k jak nie ma kto im sprzedac przez pare dni to podnoszą narazie jest podaz to kurs stoi
no skoro wywalaja to po co maja dzwigac i kupowac wyzej... dzisiaj sobolewski w radiu cos mowil o bankach spoldzielczych ja sie na tym nie znam wiec jakby ktos mogl to wytlumaczyc jaki wplywa ma to na banki spoldzielcze ?
no przeciez mowie ze skoro wywalaja to po co maja dzwigac... tylko dziwi mnie troche kto sypie bo drobnych tu jest raczej bardzo malo znaczna czesc wywalila w okolicach 60 gr a potem skoczkowie po 90 gr wiec biorac pod uwage ze ff rzeczywiscie moze byc duzo mniejszy niz oficjalnie to mnie to troche dziwi...