trzymam ja długo terminowo. i zarobek bedzie sowity, jest bardzo dziwna wiec ja trzymam mam kilkanascie kilo i po tys dokupuje. dziwne przeczucie mam co do niej ze 30 zl min zobaczymy w tym roku zobaczymy jeszcze.
dla mnie moze narazie nie rosnac, bo czekam na gotówke i dokupie do 4.99% i wtedy potrzymam sobie ja troche . jest cholernie pilnowana ta spólka , i dlatego jest tak ciekawa. pozdrawiam.
bardzo dziwnie kurs zamarł, coś tu się szykuje miecio jak uważasz co jest grane? bo palec mnie swędzi wczoraj taki wystrzał w parę chwil, może taniej już nie będzie? czekać czy wskakiwać do stojącego pociągu?
Jak sobie pomyślę że w zeszłym roku o tej porze handlowano polrestem po 5zł, dzisiaj mogę mieć za te same pieniądze 10 rezy tyle akcji. Daje do myślenia miecio ile masz już tego papiera? Ile to jest 4,99%?
doszukałem sie wreszcie akcjonariatu i jestem pełen zdziwienia.
Tabela: Aktualna struktura akcjonariatu
Akcjonariusz Liczba akcji Udział akcji w kapitale zakładowym Liczba głosów Udział głosów na WZ
Thabino Holdings Limited z siedzibą w Nikozji 1 000 000 16.00% 2 000 000 27.59%
Pozostali akcjonariusze 5 250 000 84,00% 5 250 000 72,41%
Ogółem 6 250 000 100.00% 7 250 000 100%
Stan na dzień 07.06.2010
tylko teraz pytanie kto ma ponad 5 mln , bo napewno nie drobni tacy jak my. w sprzedazy jak obserwuje jest jakie 700 k a gdzie reszta ,?
Ja nie wiem o co tu chodzi, ktoś trzyma te akcje coś się szykuje, sprawdziłem AT wygląda na to że spółka ma potencjał wzrostu do prawie 2zł!!!!!!!! narazie, czekać czy wchodzić dzisiaj?
twoje pieniądze i twoja decyzja. tutaj jest wszystko możliwe ktoś puści zlecenie na kupnie 100 k i mamy widełki równiez moze byc w druga strone i mamy dolne widełki .z tego co zauważyłem niedługo powinno byc wza bo w tamtym roku było 1 sierpnia a w tym to niewiem .