kupuja naiwni którzy myślą że jeżeli tyle spadło to odbije a to jest firma bankrut bez przychodów z marzeniami z siedzibą wynajęta itd itp nic swojego tylko pomysł to akurat każdy ma
Przekręt !!!!!!!!!!!!!!!
Przekrętem jest to że pod wpływem informacji od Tymocha który twierdził żę nikt z zarzadu nie sprzedaje kupiłem akcje po 80 gr !!!!!!!!!!!!!
I to jest przekret bo potem się okazało że razem z nimi walił !!!!!!!!
Dnia 2010-07-27 o godz. 09:48 ~klima napisał(a):
> pytanie kto wywala teraz np. po 38gr
MAM nadzieję że TEN sam który z drugiej strony to skupuje
ŻE ludzie zmądrzeli i żaden nietyka (nie kupuje) tego g.........., licząc na okazję
zresztą poco kupować po 38 gr jak za chwilę będzie po 28 potem 18.....itd
chyba że wcześniej KNF wywali to ścierwo z GPW
za wiele to oni ( 3-ch głównych akcjonariuszy ) tych akcji po 5 gr to już nie mają - ok. 210 tys. ( po ostatnich komunikatach ). Poza tym muszą o transakcjach w ciągu 4 dni informować spółkę i KNF, oczywiście z wyjątkiem Tymocha, który urwał sie ze spółki i nie o każdej transakcji musi informować; jemu pozostało ok. 120 tys.
Tymo urwał się z tej spółki by mógł dalej sypac bez informowania , bo jak by publicznie podał ze właściciel tak sypie to kurs w 1 dzień by spadł minus 25 % , a tak powoli sypie na minus 10 % i się cieszy bo z 40 gr do 5 gr to ma dobry zarobek ; )) . Dzięki Misiek za przestroge bo miałem kupic przy 80 gr,bo myslałem że powinno odbic , ale bym wyleciał w kosmos .