• INFINITY TO PERELKA PRZECZYTAJCIE!!!!!! Autor: ~TWARDY [213.77.56.*]
    SERWISY INTERNETOWE ROZWIJAJA SIE W ZAWROTNYM TEMPIE W INFINITY WLASNIE TU INWESTUJE!!! LUDZIE MYSLCIE DLACZEGO KTOS TAK ZBIJA KURS???? PRZECIEZ W WYNIKACH ROCZNYCH ZA 2010 TU MOZE BYC ZYSK NAWET RZEDU PARU MILIONOW ZL NETTO!!! Zysk netto 5-10 milionow w spolce nc TO PRAWDZIWY SKARB!! NIC TYLKO BRAC PAMIETAJCIE O TYM !!!!

PRZYKLADY SERWISOW KTORE OSIAGNELY SUKCES? FACEBOOK czy NASZA KLASA!!! A INFINITY MA SPORE SZANSE BYC LEPSZYM SERWISEM NIZ ONE!
  • Re: INFINITY TO PERELKA PRZECZYTAJCIE!!!!!! Autor: ~silvari [94.246.161.*]
    http://www.tvncnbc.pl/gpw,20,wszystkie,1,kategoria.html#m=7209797,c=20 ogladaj i płacz!!

spieprzajcie stąd - ja nie mam tutaj i nie miałem akcji ale ludzie - robią was w bambuko - wynoście się stąd - lepiej taka strata niż większa!
  • Re: INFINITY TO PERELKA PRZECZYTAJCIE!!!!!! Autor: ~de [89.79.63.*]
    TWARDY napisz z czego ma być ten zysk ..? na czym polega przychód ?
  • Re: INFINITY TO PERELKA PRZECZYTAJCIE!!!!!! Autor: ~abc [83.238.154.*]
    To proste z reklam------ jak wszystkie tego typu strony - portal ten poprzez złosliwa propagandę pisaną przez politycznych przeciwników Tymocha przynosi pozytywne efekty i zauważcie, że ten spektal medialny wyhamowyyuje i zanika - dlaczego - bo zorientowali się , że przynosi efekty pozytywne dla portalu i Tomocha - około 20-30 % zwiększyło się zainteresowanie portalem i samym Tumochem - będzie lepiej niz komukolwiek się wydaje :))))))))))))))
  • Re: INFINITY TO PERELKA PRZECZYTAJCIE!!!!!! Autor: ~40gr [82.169.137.*]
    No tak, teraz wszystko jasne - kazdy bedzie chcial sie zareklamowac na portalu laczanym powszechnie z przekretem. Mozesz jeszcze wskazac dokladnie gdzie na tym portalu reklamuja sie ci wszystcy tak bardzo zainteresowani?
    O jakim przekręcie piszesz??? - gdyby takowy był to już dawno by zablokowano notowania - to, że włąściciele sprzedją z zyskiem swoje akcje to jest norma na całym świecie - ale w końcu w czwórkę sprzedali za łączną kwotę około 700-800 tys złotych. Akcje załozycielskie nie sa wprowadzone do obrotu - więc w czym rzecz - no chyba tylko w Polskiej zazdrrości, ze ktoś zarobił , a ja straciłem ;)
    Sorry ale w mojej prywatnej opinii dzialania tymocha i spki byly i sa dalece nieeetyczne. Groszowe akcje dla wybranych, emisja w ktorej zapisuje sie 7 (slownie 7 osob) i wywalenie groszowych akcji na i zaraz po debiucie. Po prostu pieknie. Ale dla ciebie widze jest to normalny i uczciwy sposob zarobienia kasy. Komentarz mysle jest zbedny ...

Pytam raz jeszcze - gdzie sa reklamy tych rzekomo tlumow zainteresowanych portalem po jego trefnym rozglosie? Podaj link bym tez mogl zobaczyc.
    Chłopcze, a co na giełdzie jest etyczne , a co w kapitaliźmie jest etyczne - obudź się tu juz nie ma komunizmu - tu jest walka o przeżycie - zresztą tego chciała Solidarność i w końcu polski naród - a co do reklam na tym portalu to się napewnio pojawia- jak na kazdym tylko osiągnie pewien pułap - a po reklamie jaką zainicjowła prasa typu PULS B. czy Parkiet i jeszcze inne - ten okres oczekiwania się skróci..............
    Sorry, ale nie kupuje tego. Gielda a w szczegolnosci NC zmienia sie w bagno. Najlepszym tego przygladem byl tekst o tym ze ktos zarobil a ja zazdroszcze. Przeczytaj raz jeszcze swoj post i chwile pomysl, moze zmien prochy lub zrob cokolwiek ...

Nie odpowiedziales w dalszym ciagu na pytanie o reklamodawcow.
    Następny co nie kupuje i nie ma!!!!!!!!!!!! - a dba o kasę innych :))))))))))) Reklamodawcy się znajda - spokojnie znam miejscowe portrale, które je mają - a po reklamie zrobionej przez PB i Parkiet będa walić drzwiami i oknami.........
    Dochody i reklamodawcy sie znajda ... to jest caly business plan tej spolki. Nic dodac nic ujac.

Nie dajcie sie do konca wyleszczyc tej bandzie - ratujcie co wam jeszcze zostalo !!!
    Cos ty taki dobroczyńca i dbasz bezinteresewnie o kasę innych :))))))))))))))))))))))))))0
  • Re: INFINITY TO PERELKA PRZECZYTAJCIE!!!!!! Autor: ~kasiasty [89.73.251.*]
    Zapłać stówe a zobaczysz reklamy,mnóstwo reklam... buhahahahaha. Niech otworzą portal dla wszytkich, a usługi dodatkowe schowają pod zarejestrowanych i płacących. Wtedy reklamodawcy może się pojawią.
    Akcyjki parza w lapki, co? WYwalic by sie chcialo ale pod kreska sie jest ...
    Wyjatkowo w tym wypadku nie wspolczuje.
  • Re: INFINITY TO PERELKA PRZECZYTAJCIE!!!!!! Autor: ~de [89.79.63.*]
    ok.. ale reklamować można się w biznesach działających budujących prestiż, mających odbiorców, audytorium... rozmawiamy jedynie o cwaniactwie... zobaczysz, że plany marketingowe i sprzedażowe nie będą osiągnięte - Zarząd o tym wie i dlatego opycha na potęgę swoje akcje... i to jest śmierdzące.
[x]
GREENTECH 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.