CO JEST Z WAMI?! JAJ NIE MACIE ZE SPRZEDAJECIE?! A co z inwestycjami dlugoterminowymi, KAZDY WAM POWIE ZE NA GIELDZIE TYLKO DLUGOTERMINOWO SIE ZARABIA NIE SPRZEDAWAC! JA TRZYMAM OD 1,50 I WIDZICIE JESTEM TWARDY A NIE TAKI LESZCZ JAK WY ZE BYLE NIEWIELKI SPADEK I JUZ SPRZEDAJECIE! NA GIELDZIE ZARABIAJA CIERPLIWI!!!NA GIELDZIE TRZEBA MIEC JAJA A JAK WY SPRZEDAJECIE NAZYWACIE SIE INWESTORAMI?!
a po co kupować coś, co prawie nie istnieje ?
Jest tylko duża liczba akcji ( + wielu ich posiadaczy )
Spółki - jako takiej - praktycznie NIE MA.
Nie ma pracowników, nie ma przychodów, nie ma nawet nadziei na jakiekolwiek przychody ... ( Z czego ?).
Sam pomysł jest przecież poroniony !
- Pomijając już machloje !
Weź sam załóż spółkę, wyemituj miliony akcji ( po 5 gr - sobie :)),
ogłoś, że będziesz sprzedawał kocie łajno, bo dobrze działa ( rzekomo:)) na reumatyzm
- To będzie lepszy interes ( niż Infinity = FINITO ).
Wolę kupić takie akcje niż Infinity.
Wiesz,
zastanawiałem się, czy nie wejść w te akcje ( na poziomie ok. 40 gr )
( nie mam i nie miałem żadnych )
Tylko podaj mi jakikolwiek argument, żeby je kupić ?
Jaki ?
Jest to kompletnie bez sensu...
... i teraz ... i zapewne potem ( za tydzień, miesiąc...itd. ) będą jeszcze długo trawać wyścigi : KTO PIERWSZY SPRZEDA TO CO MA .
A ten co kupuje, ma tylko nadzieję, że zaraz sprzeda za 1..2 gr drożej ( i nie każdemu się to udaje )
(...)
Zobacz, jakie są obroty dzienne ( kilkaset tysięcy akcji - to nie będzie trwało wiecznie ( chyba, że po 1 gr )).
Wiesz, jeżeli chcę włożyć własne pieniądze w coś... to niech to coś ma chociaż jakieś ręce i nogi - a tu nie ma nic, kompletnie nic !
Dlatego wolę sobie kupić np : Vedię, PSW, Inbook'a, Premfood'a ... itd.
- coś co ma ręce i nogi.
Stary masz jaja ja kupiłem na początku tyg po 49 gr zachecił mnie wolumen opylilem za 54 gr potem jeszcze jakieś 2 gr tylko 2k ale wiecej narazie tego nie tykam kupiłem miedziaka za 97 zł to pewniak na naszej bananówce.w sumie to mój pierwszy zakup na NC ale tam słaby wolumen długo się buja zawsze gram na w 20
Napisalem ze po 1,50 i nie rozumiem leszczy co sprzedaja bez opamietania! KAZDY przeciez mowi ze na gieldzie inwestuje sie DLUGOTERMINOWO! a oni kupuja w jeden dzien i sprzedaja za 3 dni! to nie INWESTOWANIE!