Do 4,50 PLN troche brakuje nie sądzisz (wiem że lipa ale takie miniumum) ? a samozjadacz aż rwie się.
Wyniczki się zbliżają a te gorsze niż rok temu nie mogą być :)
Okres zamkniety bliziuteńko i kto wie kto go tam wie
Osobiście jestem bardzo ciekaw bo Prezio taką tajemnicę robi że coś musi być na rzeczy.
- wpływ nowej umowy z autodesk (tylko 2 krakjowe firmy w tym Procad omija dystrybutora na grubo pwyżej 50% przychodów). Znaczy się na około 20 mln omijają dystrybutora- a jak im uda się kilka pkt procentowych marży uzyskać na nich to całkiem niezła sumka będzie.
- ciekaw jestem szczególnie ostatniego okresu koniec maja-czerwiec bo jak już wiemy pierwsza połówka kwartału nie zachwyciła - w drugiej cześci kwartału natomiast weszły nowe spolszcone wersje autocada, kredycik 50/50 tylko w Procad, nowe wersje Procadziaków
-ciekaw jestem czy usługi własne dalej rosną w imponującym tempie
- ciekaw jestem jak przełożą się doinansowane z UE szkolenia w Katowcach,Wrocaławiu,Kielcach,Warszawie
-ciekaw jestem DesArt który w 2 kwartale powinien być lepszy niż w pierwszym
-ciekaw jestem Autora który jeśli chce mieć akcyjki Procad musi średnio dokładać troche do wyniku - a 2 kwartał już nie będzie obciązały ich koszta związane z akwizycją
-ciekaw jestem co jeszcze zobaczył w Procad Korzeń że zechciał tu zostawić na dłużej wiele miliników.