• muza mam 22k po 22 zl co robic Autor: ~olek [83.6.106.*]
    iiiiiiiiiiii
  • Re: muza mam 22k po 22 zl co robic Autor: ~wert [89.73.74.*]
    ufff! agresywnie grasz!
    Ja to bym uśrednił do 1% tzn 28 000szt i poczekał do 19 08 wtedy możesz być ważnym graczem! zgłoś się do stron i pakietówka!! bo jak wywalisz to 50% straty pewne!!
    ALE ty zrób jak uważasz!!
  • Re: muza mam 22k po 22 zl co robic Autor: ~gepeto [77.112.153.*]
    ściema!
  • Re: muza mam 22k po 22 zl co robic Autor: ~artudit [85.222.54.*]
    pogodzic sie ze strata
  • Re: muza mam 22k po 22 zl co robic Autor: ~hmmm [212.76.56.*]
    zrób kupę i idź spać a giełdę zostaw w spokoju
  • Re: muza mam 22k po 22 zl co robic Autor: ~lukee [109.243.239.*]
    sam kupiles to sam decyduj
    spolka kilka lat w trendzie bocznym bez perspektyw na jakas wieksza wartosc fundamentalna
    akce rosly bo ktos tam chcial skupic i teraz pytanie czy jeszcze chce cos kupic czy juz nie
    a moze kupil wiecej zeby czesc sobie sprzedac na gorce i dodatkowo na tym wszystkim zarobic?
    powiem ci ze na tym forum pelnym imbecyli prawdopodobnie nikt nie potrafi odpoiwedziec na to pytanie choc duzo osob bedzie probowalo w zaleznosci czy wysypali sie za 8 zeta czy kupili w okolcach gorki i nie chca sie przyznac ze moze zrobili sie w bambuko.
    W sumie nie wazne co zrobisz tylko wazne jaka lekcje z tego wyciagniesz
    a swoja droga to ciekawe jest to wywalanie spolek ktore w sumie kilka lat sobie stoja w miejscu, nie maja specjalnie dobrych perspektyw rozwoju i nagkle ida o kilkaset procent w kilka dni z bardziej lub mniej istotnych powodow,
    jak karen, komputronik ale tez sporo innych spolek, wystarczy zreszta wykresy przejrzec.

nie wiem co masz zrobic ale ostatnio czytalem jakiegos kolesia co kupil petrolinwest na samej gorce i tez sie pytal co robic, napisali mu trzymaj a za pol roku odzyskasz straty i jeszcze sporo zarobisz :)
    no jeszcze pol roku nie minelo wiec kto wie :)
    i tym srednio optymiistycznym akcentem zakoncze tego posta.
  • Re: muza mam 22k po 22 zl co robic Autor: ~uhu [87.207.58.*]
    Jakiś pajac napisał prowokacyjnego posta, a banda głąbów rzuciła się ze swoimi światłymi radami.
    Oczywiście nikt nawet na wykres nie spojrzał, bo po co?
    Jakby gamoń jeden z drugim choć 30 sekund poświęcił to by wiedział, że 22 zł to nigdy na tej spółce nie było. No ale po co patrzeć na notowania, jak można światłą radę na forum napisać.
    Banda przygłupów...
  • Re: muza mam 22k po 22 zl co robic Autor: ~wert [89.73.74.*]
    Sprawdziłem -między 20-a 21,50 były wieksze ilości!. a ty gościu wyzwiska zostaw sobie na inną okazję ! Mógł ktoś kupić po 21,50 i napisać 22??? w jego sytuacji to nic nie zmienia !! Ja w dobrej wierze doradziłem co bym w tej -może wyimaginowanej -sytuacji zrobił !
  • Re: muza mam 22k po 22 zl co robic Autor: ~bebe [91.94.57.*]
    ci co kupili powyzej 14 musieli sie liczyc z tym ze moga niezle wtopic i to byl ich wybor ale nauka kosztuje
[x]
MUZA 0,00% 10,25 2025-11-10 13:53:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.