bylbym bardzo ostrozny z akumulacja muzy teraz, pamietaj ze spolka urosla z 6 do 20 pln/szt, wg mnie do konca batalii o wladze w spolce wiecej nie bardzo urosnie, wartosc spolki teraz to okolo 60mln, to troche duzo jak na muze, bardziej zainteresowalbym sie kompapem, wez pod uwage ze cala smietanke wlasnie kompap zbierze, cena kolo 6 czy 7 pln/szt jest bardzo atrakcyjna, a jesli lipka przejmie wladze w muzie to kompap odjedzie do gory, nie wiem na ile ale licze powtorke z historii, zobacz po ile chodzil kompap okolo dwa lata temu, pozdrawiam
muzy juz nie warto wg mnie, ale kompap why not?, wcale nie naganiam, sam mam juz teoretycznie ponad 10 kilo kompapu, teoretycznie bo mam zlecenie na ponad 6 kilo na 6,5/szt. sentyment mi pozostal do kompapu bo zajebicie na nim zarobilem, swego czasu kupilem 30 kilo po 6 wlasnie chyba ze cztery lata temu, nie pamietam dokladnie a puscilem po cenie od 22 do 24/szt przed pp, zostalo mi tylko 3700 ktore tez pucilem za 16 do 18/szt, z pp kupilem za 6 i trzymam do tej pory, reszte do 10 kilo chce wlasnie dokupic, licze na spory zysk, nie naganiam robcie co chcecie, mozecie kupowac muze ale wg mnie tak jak pisalem jest juz chyba za droga, jest tyle spolek na gpw ze kazdy sobie wybierze co bedzie chcial, nie interesuje mnie to, czas, cierpliwosc i silne nerwy jest gwarancja sukcesu na gieldzie, pozdrawiam
przeciez kompap wezwał Muze -po cenie 10,60.Nie wierzę,ze do tego dojdzie.ma to byc w sierpniu.Tam się żrą a akcjonariusze tracą.No chyba ,ze znajdzie się inwestor.