obserwuje ten papier od początku, grałem na DT, ale dziś nie wygląda to na podbitkę tylko początek wzrostów. Wcześniej to co zostało ustawione na K zaraz nawet małymi zleceniami zostało sprzedawane a dziś tak nie jest
skup zaczął się od piątku dużo zleceń od 0,51 do 0,55 gr obrót ponad 2mln dziś to samo skup trwa .nawet gdyby spadło jeszcze do 40 gr to w końcu i tak musi być odreagowanie min kilkanaście gr więc dziś brać po 0,52gr to małe ryzyko straty niech się martwią ci którzy brali po 0,90 gr ,0,80 gr itd
dziś po raz pierwszy skończy na plusie tak stawiam przyznacie że to może być zwrot powtarzam odreagowanie musi być nawet gdy spółka warta jest zero bo giełda to spekóła
a trzeba było brać po 52 gr jak pisałem po fiksie można było zarobić 10 % sprzedając po 57 uczcie się chociaż widać było że ktoś chciał wyciągnąc kurs mocno do góry .po co jak jest zaopakowany jak pisałem po ok 53 gr to musi ciągnąc to co najmniej do 90 gr a to chyba będzie trudne więc może zwykła zmyłka dziś jeden dzień plusu i dalej zjazd na 40gr albo i 30 nie podoba mi się zero zleceń po stronie kupujących.ten tydzień widzę jako bardzo ciekawy na jutro stawiam spadki
"Widac ze jakis grubas zebral papier i ciagie kurs za uszy " wiadomo nasza klassa nie proznoboje i staran sie wzbogcic swoj portffolo o perelyke DZIEK NS ;)