• Raport za II kw Autor: ~INWESTORQ [192.168.1.*]
    Mamy perełke ktora poda drugi raz z rzedu dobry (pozytywny - po stratch za zeszly rok )raport za II kwartal
    12.08.2010 bedzie raport

teraz typuje ze wiara zacznie sie pakowac w walor
    pozdr
  • Re: Raport za II kw Autor: ~INWESTORQ [192.168.1.*]
    i opłacało się
    docelowo powinnien kurs oscylowac w kanale 60-80 groszy
  • Re: Raport za II kw Autor: ~INWESTORQ [192.168.1.*]
    Zakupy.com obsłużą Polkomtela

2010-07-27 09:38
    Grupa zajmująca się programami lojalnościowymi ma spore szanse na przekroczenie prognoz.

B2B Partner, spółka zależna grupy Zakupy.com zajmująca się obsługą programów lojalnościowych, podpisała umowę
    z Polkomtelem na obsługę programu dla sprzedawców kart pre-paid. Firma wdroży platformę do obsługi programu, a także zajmie się logistyką nagród
    .

— To największy kontrakt w naszej historii, skierowany jest do 3 tys. partnerów Polkomtela — mówi Grzegorz Kobryń, prezes B2B Partner.

Firma obsługuje obecnie sześć programów m.in. Premium Club, Pay Back i Sodexho. Zarabia na marży
    , którą uzyskuje ze sprzedaży
    nagród, na wdrożeniach systemów IT do obsługi programów i logistyce.

O tym, jaką umowę spółka podpisze w najbliższym czasie, czytaj we wtorkowym wydaniu "Pulsu Biznesu".

ocena :

prawd po III kwartale bedziemy mieli podniesienie prognozy finansowej wtdy bedzie juz 70-90 groszy

• Re: Raport za II kw Autor: ~boca [95.49.184.*]
    watpie, ja ponizej zlotowki nie sprzedaje, nie na darmo ktos wczoraj tyle akcji z rynku wchlonal. dzisiaj spokojnie czeka na okazje.
  • Re: Raport za II kw Autor: ~znowu_ja [95.49.184.*]
    popatrzcie w arkusz zlecen, 6tys akcji na 48gr, a dalej nie ma niemal nic - czyli ktos kupuje akcje za 2,5tys i jedziemy ostro w gore.
  • Re: Raport za II kw Autor: ~lukee [94.254.179.*]
    ja tez nizej zeta nie oddam a jak spolka bedzie dalej podnosila prognozy to w ogole nie widze powodu sprzedawac przed cena emisyjna (2 zł)
  • Re: Raport za II kw Autor: ~wiedzacy wiecej [213.158.197.*]
    Spółką, która obecnie ma najwiekszy potencjał do wzrostu jest niewątpliwe Artefe. Otóż niebawem spółką mogą zainteresować się fundusze oraz instytucje finansowe, a także szersze grono inwestujących. Wtedy prawdopodobny jest wzrost wartości tej spółki spółki do przynajmniej 1 zł. Dlatego też nie może dziwić dzisiejszy, wczorajszy duży wzrost ceny i obrotów, bowiem zapobiegliwi wolą kupować już teraz i mieć walory spółki w portfelu( i słusznie). Bardzo pozytywnym impulsem jest wzrost obrotów w ostatnich dniach,co świadczy o zwiększonym zainteresowaniu spółką. Ponadto wzrostom sprzyja b. niski free-float (ok. 5% w wolnym obrocie i przy obecnych cenach wystarczy niewielka ilość kasy, ażeby wykupić wszystkie akcje, a wtedy hulaj duszo- piekła nie ma). Nie bez znaczenia jest wykupienie i w ogóle cała AT, wg. której widać, że bardzo prawdopodobne są ostre wzrosty o dużym zasięgu, dla których właściwie nie ma granic.Połowe dochodu spólki stanowi światłowody.Umowy z netią robią swoje.
  • Re: Raport za II kw Autor: ~lukee [188.33.1.*]
    narazie to raczej nie wiesz wiecej bo nowe minima spolka robi
    twoja wypowiedz jest w ogole bez sensu jak sie przyjrzec blizej
    bo chyba nie wierzysz ze fudnusze zainteresuja sie spolka ktora ma 5% akcji w obiegu ?
    AT mowi sprzedaj bo nowe minimum spolka utworzyla.
  • Re: Raport za II kw Autor: ~wiedzący więcej [188.146.100.*]
    nowe minima na artefe zrobiłem ja wczoraj bo dokupiłem zakupy .Od 1 sierpnia 2010 spółka ma w obiegu ponad 20% akcji i jest to jedna z niewielu spółek na new con' która prowadzi namacalną działalnośc gospodarcza a do tego przynosi zyski ,wartość nominalna spólki 1 gr tyle włożyli założyciele i spółka przynosi rocznie prawie 1 gr zysku .Nie sprawdzaj danych na interii .przeczytaj raporty spółki 'Następny raport za II kw w poniedziałek.
  • Re: Raport za II kw Autor: ~krz [213.158.197.*]
    i dobrze ze dokupiles zakupy bo zakupy sa the best
  • Re: Raport za II kw Autor: ~blondynka [93.105.73.*]
    Nudzę się już tutaj. I co z tych prognozowanych w czerwcu 1,59mln zysku?
[x]
B2BPARTNER 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.