• Pytanie do.... Autor: ~qs [82.115.65.*]
    .....czemu nie sypiecie ??? nie bylo chetnych do wywalania a tylu checnych bylo do podebrania taniej :(((( znajdzie sie jeszcze taki jeden z drugim co odda po 2,15/2,17 jak ostatnio
  • Re: Pytanie do.... Autor: ~11 [195.116.183.*]
    CHYBA ZE TAKI CO NIEMA NA CHLEB,JA ODDAM ZA 10
  • Re: Pytanie do.... Autor: ~art [195.205.12.*]
    nie ukrywam że ja niżej jak 10 zł nie oddam -moge czekac rok, dwa
  • Re: Pytanie do.... Autor: ~as [82.115.65.*]
    szkoda :(( dopakowal bym jeszcze troche akcji po takich informacjach nowych umowach plus 20 mln EUR i plan otwarcia funduszu
    54 mln EUR!!!!!!!!!
    a na początek około 20 mln EUR
  • Re: Pytanie do.... Autor: ~as [82.115.65.*]
    „Ostateczna decyzja wprowadzenia funduszu lub spółki nim zarządzającej na NewConnect zapadnie w najbliższych miesiącach” – mówi Anna Katarzyna Nietyksza, Prezes Zarządu EFICOM S.A. w wywiadzie dla Gazety Giełdy Parkiet, cytowanym w artykule Andrzeja Szurka, który ukazał się 17 czerwca 2010 r.

„ … Na razie doradca z NewConnect zakłada fundusz private equity we współpracy z firmą inwestycyjną z Luksemburga. Na początek będzie miał do wydania 20 mln euro” – pisze autor artykułu. „… Pierwsze firmy mają znaleźć się w portfelu w ciągu kilku miesięcy. Fundusz będzie głównie inwestował na rynku niepublicznym, ale partnerzy z Luksemburga rozważają też inwestycje w małe i średnie spółki z GPW - zapowiada Anna Katarzyna Nietyksza, Prezes Zarządu EFICOM S.A. Na celowniku znajdzie się głównie branża telekomunikacyjna, IT, sektora medycznego oraz ochrony środowiska…”.

Zarząd EFICOM S.A. rozmawia też o fuzji z branżowymi podmiotami, „aby dzięki połączeniu zwiększyć wartość rynkowa spółki i w ciągu dwóch lat przenieść jej notowania na rynek główny GPW”.
    Na rynek alternatywny może trafić też Eficom Capital, zależny od EFICOM S.A.
    co wy robicie o tej porze???? nie może spać????
  • Re: Pytanie do.... Autor: ~aaaaaaa [77.252.224.*]
    wstawać matołki ! sypać po 2 zeta mi tu raz dwa!!
[x]
EFICOM -10,53% 0,17 2016-05-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.