• I ktory kierunek 3czy 6 zeta? Autor: ~gtr [91.94.23.*]
    Bo dalej mam dylemat
  • Re: I ktory kierunek 3czy 6 zeta? Autor: ~wzrost [87.96.29.*]
    zdecydowanie 6 zeta lub wiecej. Przy takim kursie kapitalizacja bedzie wynosci zaledwie niecałe 20 mln zł . To i tak bardzo nisko. Poczytaj sprawozdanie finansowe. Gotówka plus nieruchomosci w obrocie tylko ile są warte, prawie 10 mln zł o innych aktywach i plusach nie wspominając.
  • Re: I ktory kierunek 3czy 6 zeta? Autor: ~ipad [94.254.183.*]
    obecnie do sprzedaży mają nieruchomości za 3 mln zł
    http://www.cdaction.pl/news-13683/bestellery-w-polsce-dane-z-0507-1107.html
    a według mnie to nie wszystko bo przecież są jeszcze niedawno kupione grunty w Krakowie za ponad 1 mln zł moze jeszcze coś
    no i ta gotówka w kasie (przyponę że tylko na sam skup zabezpieczyli 1,5mln zł

otworzyli 2 nowe oddziały szkoda że w małych miejscowościach ale im większa siec tym bardziej opłaca się zrobić większa akcje promocyjną co z kolei poskutkuje większym zainteresowaniem do otwierania biznesu pod marką Północ

ja trzymam kciuki za zwiększenie biznesu w segmencie handlu nieruchomościami na własny rachunek

przełom w spółce nastapił i bedzie tylko lepiej co na pewno przełoży się na kurs
    ale to nie bedzie z dnia na dzień

ja trzymam
  • Re: I ktory kierunek 3czy 6 zeta? Autor: ~Przedsiebiorca [83.26.23.*]
    tylko powyzej 6 złotych kurs. Wszystkei znaki na niebie na to wskazuja. Duzo pozytynych wiesci ze Spolki plynie. Czekam na kolejne wyniki dobrego kwartalu dla Spolki juz na poczatku sierpnia. Trzymam PNR i dokupuje po troche. Widze duze perspektywy dla tej spolki. Pozdrowienia dla Akcjonariuszy.
[x]
ARAMUS 11,86% 1,98 2019-12-27 11:17:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.