Emitent wystąpi także do Zarządu GPW, podmiotu organizującego obrót na rynku New Connect z raportem w sprawie działań władz GPPI SA niezgodnych – w ocenie Mewa SA - z obowiązującymi regułami na rynku kapitałowym. - ... jak dobrze że jest w nim ten fragment
"w ocenie Mewa SA" :D :D :D wszyscy wiemy jak się mają oceny Mewy:D
To już utwierdziło mnie w 100%, że warto dokupić jeszcze trochę akcji gppi. Mewa jest pod ścianą, przegrywa wszystkie procesy, nie ma żadnej mocy mimo, że ma większościowy pakiet gppi. Nieubłaganie zbliża się dead line dotyczący resplitu. Mewa miota się jak ryba w sieci.
Ale mnie dziś ubawił ten komunikat z mewy.
Mało brakuje, żeby prawnicy z Poznania doprowadzili kiszkę do płaczu.
I jeszcze biedaczysko nie wie o co go GPPI pytało - no jak ma odpowiedzień jak nie wie :)))))))))))
Pewnie Potempa specjalnie wysłał mu jakieś pismo za potwierdzeniem odbioru a kiszka je zlekceważył, wywalił do kubła a teraz nie wie o co go pytają.
Normalnie kabaret: "Nie dosłyszałem pytania... Znaczy, co wiem o Borynie? Więc, co wiem... "
VERBICOM jest powiązany z Siemensem.
zarząd VBR zasiada w radzie nadzorczej GPPI
na początku czerwca anno domini 2010
mega-wymiana na VRB
czyżby pieniądze miały popłynąć na zakup GPPI ?
wskaźniki momentalnie poszłyby na urealniony poziom
wartość akcji poszybowałaby szybciutko na 4 zł
kto jest chwastem to z tych komentarzy łatwo wywnioskować. W poniedziałek kupię RANDAP i będzie po chwastach i to do głębi z korzeniami. Ludzie a gdzie wzajemny szacunek. Uważałem, że mam do czynienia z poważnymi i kulturalnymi ludźmi a nie jakimiś chwastami. Liczę na to, że w następnych komentarzach ton wypowiedzi ulegnie zmianie.
O! świetnie, że ktoś panuje nad kulturą wypowiedzi na tym forum. Jestem za wypowiadaniem opinii alternatywnych, kontrowersyjnych ale w sposób nie uwłaczający godności ludzi którzy poważnie traktują akcjonariat.