• BRAĆ RELPOL BO TANIO Autor: ~lordwl [89.25.226.*]
    Ciekawe o jakich Ty chłopcze kredytach mówisz jak relpol to spółka o najmniejszych zobowiązaniach na GPW które są wciąż regulowane
  • Re: BRAĆ RELPOL BO TANIO Autor: ~kris b [83.21.194.*]
    w tym miesiacu relpol zostal laureatem konkursu ''teraz polska'' za stacjonarne urzadzenie do wyrywana promieniowania radioaktywnego ''green line''-ma byc instalowane na przejsciach granicznych.lotniskach i stadionach na euro.nie wiem co sadzicie-ale to chyba ostatni moment na wejscie-spolka wciaz b.tania.jeszcze w tej mini-hossie nic nie dala.w ciekawej branzy.od maja prezesem jest p.gulka-wychow czarneckiego z getinu-ostro sie wzial do roboty-tnie koszty.restrukturyzuje.spolka powoli wychodzi na plusy.ja dobieram akcji malo.zaczyna sie na nich obrot.potencjalny zasieg wzrostow potezny-spolka ma co odrabiac.zreszta zobaczcie na wykres/pozdro
  • Re: BRAĆ RELPOL BO TANIO Autor: ~Ares [88.199.138.*]
    Warto tutaj podkreślić, że akcji w obrocie nie ma za wiele i w przypadku zwiększonego zapotrzebowania ( czyt. popytu) sprawa kursu może się rozegrać bardzo dynamicznie. Na razie popyt ujawnia się w sposób jak najbardziej delikatny.
  • Re: BRAĆ RELPOL BO TANIO Autor: ~ogar [10.28.105.*]
    napomknęli też coś o współpracy z dużą niemiecką firmą tutaj może być ciekawie 10-15zł
  • Re: BRAĆ RELPOL BO TANIO Autor: ~kris b [83.21.194.*]
    najdziwniejsze jest jeszcze to ze a.ambroziak-majacy pakiet prawie 20 pr.akcji.nie ma swojego przedstawiciela we wladzach firmy.a ambroziak jest ponadto udzialowcem hurtowni elektrycznych-''el-plus''.czy ktos ze starych relpolowcow po ile trzyma swoj ponad 5pr.pakiet tfi ''skarbiec''
  • Re: BRAĆ RELPOL BO TANIO Autor: ~beee [89.229.223.*]
    re
    W 2003-07-15 przekroczyli próg 5%.
  • Re: BRAĆ RELPOL BO TANIO Autor: ~kris b [83.9.113.*]
    pytalem sie maklera w moim bdm jak widzi relpola o on jest wielbicielem analizy tech-widzi to pozytywnie.b.dluga konsolidacja wyglada na dluga akumulacja.dno wyraznie ubite z tendencja do gory.akcji malo na ta chwile prawie wszyscy-duzi i drobni ugotowani plus poprawiajace sie wyniki pod nowym prezesem.ja jednak widze tu dwa minusy-brak public relations-nigdzie ich w mediach nie ma.po drugie jest to spolka ze stajni hajdarowicza-a te sa w zastoju.ale jesli ponar pogoni swoj pakiet branzowemu ples ambroziak-to relpol wypierdoli w kosmosa-jestem przekonany-wciaz jest b.tanio/[pozdro
  • Re: BRAĆ RELPOL BO TANIO Autor: ~kris b [83.25.44.*]
    b.ladne dzisiaj zachowanie-sesja spadkowa a na relpolu nikt prawie nie oddaje-dzis dobralem-choc dlugo stalem.ponar leci-a relpol nie-wg mnie ostatni dzwonek na dobieranie-cos grubego sie swieci.
  • Re: BRAĆ RELPOL BO TANIO Autor: ~costa [213.77.139.*]
    A za to dziś rośnie
  • Re: BRAĆ RELPOL BO TANIO Autor: ~kris b [83.21.214.*]
    no i co drogi warrenie-pisalem tobie kilka dni temu m.in.o energoistalu-tam na forum od pol roku naganialem na eni-perelka tech.azjaci to dostrzegli- inie beda czekac na warszawke/relpol b.ladnie-powoli sie skrada-nastepna zapomniana perelka-''czarny kon''-wg mnie tez bedzie przedmotem przejecia-jak sie uwolni od ponaru i hajdarowicza bedzie duze wybicie-grupa ambroziaka zaatakuje za miesiac-na wanym-a wtedy przebijamy 5.5-i kosmos i to bez spekuly-ktorej tu nigdy nie bylo-fundamenty i jeszcze raz fundamenty/pozdro
  • Re: BRAĆ RELPOL BO TANIO Autor: ~Warren Bar [89.72.125.*]
    Witam kris. Ale Ponara to chyba nie polecasz. W Ponarze chyba już nie długo nie będzie dotychczasowego przedsiębiorstwa a zamiast tego sa wnoszone "aktywa" Hajdarowicza. To mi się bardzo niepodoba . Ciekawe jak wycena tych aktywów. Sądze że Hadjarowicz będzie chciał wkrótce sprzedać Relpol i za kasę z tego ubrać Ponara w swoje "aktywa". Co jeszcze masz oprócz Ampli, Relpoli i EIN
    tylko dla cebie ujawniam moje portfolio-ampli.eni.polaqua.projprzem.resbud.moj.tup.relpol/a dzis dokupilem cognor po wejsciu mittala.mialem duzo ponara-ale wyszedlem ze strata-1.5tys.ale to nic dzis na eni jestem 5 tys. na plus.aj jeszcze dobralem relpola-ponar sie osuwa a relpol odwrotnie-ponar jest wehikulem inw. a relpo spolkas produkcyjna-zaloga ok.450 ludzi.nowy prezes z jajami-ciecie kosztow.innowacyjne wyroby.poprawiajace sie wyniki.kurs pol-banruta.akcji malo.wszyscy wybici.ambroziak szykujacy sie do ataku.w koncwce hossy zrobili emisje-pytanie gdzxie jest te 50 mln-a teraz ubiegaja sie o kredyt obrotowy w bankach.dobrze ci radze zostaw relpol w spokoju-na korektach dokupuj-ale cos mi sie wydaje ze promocje sie koncza/pozdro
    Dzięki a wehikuł inwestycyjny to takie dość łagodne określenie. Jeszcze nie jednego przewiozą tym wehikułem
    wg mnie relpol jest w blokach startowych.jesli spolka uwolni sie od ponaru i hajdarowicza bedzie potezny rajd.amroziak wraz ze swoimi mocodawcami zaatakuje-a gra pojdzie o wladze w firmie.moska ma pakiety w roznych firmach-5-10-15pr. i praktycznie kolysze ich kursami a a a .ambroziak -prawie 20 pr.-i nie ma wplywu na relpol-cuda-ale to sie niebaem skonczy/pozdro
    Co cię skłoniło do Moj i Projprzemu ?
    rating obu firm-wg stockwatcha-aaa-super bezpieczny-obie maja gotowki po 20mln.akcji b.malo zdolowane na maxa-ciekawe branze-na moim czujniku pala sie lampki-kupuj-zreszta zobacz na ich wykresy i ich strony internetowe-warszawka nie ma co ma -a potem nagle info o zainteresowaniu zagranicy- plus 30pr.jak na eni dzisiaj-te tumany z w-wy nie wiedza co maja w kraju
  • Re: BRAĆ RELPOL BO TANIO Autor: ~Virgin Galactic [208.91.129.*]
    Hej

Nareszcie zaintteresowanie Relpolem. Siedzę na papierze niecałe 2 lata (jestem długoterminowcem) i fakt niby jeszcze rozstrzygnięcia nie ma, ale ostatnie ruchy są zastanawiające.
    Mnie tu bardziej interesują fundamenty niż wykres. bo to już inna rzeczywistość niż sprzed roku.
    Rynek daje niepowtarzalną okazje do dobrego zakupu, wg,mnie oczywiście. jak zacznie się tutaj zamiatanie akcji, to o tych poziomach będzie można tylko pomarzyć ...

• Re: BRAĆ RELPOL BO TANIO Autor: ~kris b [83.21.190.*]
    relpol jest typowa spolka dla fundamenciarzy-kupujacych warosc-w dodatku zdolowanym na maxa-patrzac na wykres-widac zakres masakry.akcjonriusze powinni spytac firme gdzie jest 50mln z emisji
  • Re: BRAĆ RELPOL BO TANIO Autor: ~doKris_b [89.229.223.*]
    pozdrowienia z kwidzyna, nie wiem czy mnie jeszcze pamiętasz, co do relpola to dobra spółka i przyjdzie czas na solidniejsze wzrosty na tej spółce
    Jeśli spółka nie chce udzielić informacji na tak kluczowe pytanie ze strony akcjonariuszy, to powinniście zwrócić się w tej sprawie o pomoc do Stowarzyszenia Inwestorów Indywidualnych ( może jest ktoś z was członkiem) im na pewno nie odmówią.
    kris jeśli relpol ma iść ostro w górę to niepotrzebnie sprzedałeś ponara przecież on ma go 30% hajdar taniej jak po 10 -15 nie odda a to dla poanara zajebisty zysk
  • Re: BRAĆ RELPOL BO TANIO Autor: ~kris b [83.21.203.*]
    ponar mnie wykanczal nerwowo-nic sie nie dzialo-3 dni przed ruchem wywalilem-choc ponara bronilem-ale prawda jest taka ze spolek hajdarowicza nikt nie tyka-repol ruszy jak sie pozbedzie garbu ponaru-jesli ktos ''gruby''wyrwie mu jego pakiet-ja stawiam na duet abroziak-tfi skarbieb-lub ktos trzeci spoza ukladu-np.zagraniczy branzowy-bo relpol jest za bezcen
    jeszcze raz uważam że jak będzie chciał jakiś gruby wyrwać relpola hajdarowi zapłaci 10 -15 zł taniej mu go raczej nie odda
  • Re: BRAĆ RELPOL BO TANIO Autor: ~kris b [83.25.43.*]
    relpol widac sie nie poddaja-pokonal kolejny wazny opor-teraz jeszcze 50 gr.wyzej i wyrwie sie z 3-letniej stagnacji.i to na obrotach.jedna z nieodrytych perelek w smiesznej cenie-jeden z mioch ''czarnych koni''/pozdro
    wślad za relpolem niewątpliwie wzrośnie kurs ponara chyba kris pośpieszyłeś się z tą sprzedażą
    Jutro dobieram kolejną porcję za kasę ze sprzedanej dziś Lubawy
  • Re: BRAĆ RELPOL BO TANIO Autor: ~kris b [83.25.43.*]
    oczywiscie ogar masz racje-ale kazdy z nas robi bledy.wiem tylko jedno-my drobni z relatywnie mala kasa powinnismy brac dobre tanie spolki o malej plynnosci-ktore moga odpalic.np.mam tez polna.a lubawa centrozap i inne z duza liczba akcji to nie dla mnie-taka nauke wynioslem z tamtej hossy.np.novita z 7 na 125 zl.polna z 3 na 140-co je laczylo mala liczba akcji i to szlo.podobnie tup-kto wytrzyma to tez wezmie kokosy z relpola-spadek z 30 zl ma co odrabiac-ma tez malo akcji.bmp ag.budvar-tez potencjale perelki
  • Re: BRAĆ RELPOL BO TANIO Autor: ~AKUKU [89.229.223.*]
    Tak kris b Relpol nadal jest tani i nie ma tu powodów do spadków, jak wejdzie tu jakis fund to bedzie nie 8 ale 15 zł
  • Re: BRAĆ RELPOL BO TANIO Autor: ~obrotyMałe [89.229.223.*]
    alma market bankrut rosnie jak szalony a relpol ciągle wysoki zysk leci na pysk, co jest grane
  • Re: BRAĆ RELPOL BO TANIO Autor: ~doAutor [89.229.223.*]
    a skąd wiesz że tanio, prezes przecież nie kupuje czeka na promocje !!!
  • Re: BRAĆ RELPOL BO TANIO Autor: ~elemelek [194.33.72.*]
    Cierpliwi będą wynagrodzeni.
[x]
RELPOL 0,38% 5,32 2026-05-15 10:33:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.