• Czekam na 1 zł albo GAME OVER !!!!!!!NIE ODDAM Autor: ~kleks [87.205.143.*]
    MAM TO GDZIEŚ,NIE ODDAM
  • Re: Czekam na 1 zł albo GAME OVER !!!!!!!NIE ODDAM Autor: zapend [83.31.1.*]
    to nie jest gra, w której masz "TRZY ŻYCIA" co bardziej pasowałoby "TRZY PORTFELE"
  • Re: Czekam na 1 zł albo GAME OVER !!!!!!!NIE ODDAM Autor: ~CCC [83.5.144.*]
    KLEKS NIE ZAWZINAJ SIE TO JEST NAJGORZE
  • Re: Czekam na 1 zł albo GAME OVER !!!!!!!NIE ODDAM Autor: ~mak [87.96.16.*]
    masz rację - bo to wygląda na celowe zdołowanie i może za chwilę być mocno w górę - za bardzo postraszyli, ale trochę papieru zebrali od wystraszonych
  • Re: Czekam na 1 zł albo GAME OVER !!!!!!!NIE ODDAM Autor: kognor [79.184.136.*]
    Dnia 2010-07-16 o godz. 12:48 ~kleks napisał(a):
    > MAM TO GDZIEŚ,NIE ODDAM

Kleksio,nie bądź żyła,oddaj kochaniutki co masz,po zetce tobie zaś sprzedam promocyjnie przed lotem na 12 zeta....hahahaha.
  • Re: Czekam na 1 zł albo GAME OVER !!!!!!!NIE ODDAM Autor: apol1976 [217.97.234.*]
    im szybciej oddasz tym mniej stracisz.
  • Re: Czekam na 1 zł albo GAME OVER !!!!!!!NIE ODDAM Autor: apol1976 [217.97.234.*]
    12 zeta a czemu by nie 100 przedcież prawdopodobieśtw tego że będzie 12 jest takie samo jak tego że będzie 100. przestań spamować człowieczku.
  • Re: Czekam na 1 zł albo GAME OVER !!!!!!!NIE ODDAM Autor: kognor [79.184.136.*]
    Dnia 2010-12-13 o godz. 12:39 apol1976 napisał(a):
    > 12 zeta a czemu by nie 100 przedcież prawdopodobieśtw tego
    > że będzie 12 jest takie samo jak tego że będzie 100.
    > przestań spamować człowieczku.

nerwy puszczają popaprańcu???,hahahahahaha,kognor to nie leszcz,sam decyduje o kierunku kursu leszczu z drobnymi na 10kilo po obecnej cenie,hahahahaha.
    nie zauważyłem nawet najmniejszego poddenerwowania z mojej strony bo nie ma czym.
    Po prostu obserwuję to jak ludzie potrafią być naiwni i wmawiać sobie że wszystko jest możliwe - np. wzrost kursu akcji infinity vel gówienko do 10 pln. Najciewksze są jednak twoje/wasze argumenty np. wzrośnie bo nie może już spaść, wzrośnie bo był duży popyt w przedaziale cenowym 1-06, wzeośnie bo idą swięta itd itp.
    Dnia 2010-12-13 o godz. 14:10 apol1976 napisał(a):
    > nie zauważyłem nawet najmniejszego poddenerwowania z mojej
    > strony bo nie ma czym.
    Po prostu obserwuję to jak ludzie
    > potrafią być naiwni i wmawiać sobie że wszystko jest
    > możliwe - np. wzrost kursu akcji infinity vel gówienko do
    > 10 pln. Najciewksze są jednak twoje/wasze argumenty np.
    > wzrośnie bo nie może już spaść, wzrośnie bo był duży popyt
    > w przedaziale cenowym 1-06, wzeośnie bo idą swięta itd itp.

źle pało mnie zrozumiałeś,wzrośnie bo ja tak leszczu chce,święta i gwiazdory są dla takich dzieciaków jak ty fujaro,jestem ci niezmiernie wdzięczny że sprowadziłeś kurs do tak niskiego poziomu poprzez spuszczanie się dzień w dzień na biednymi leszczami którzy umoczyli chwilowo powyżej 70 groni łącznie z kleksem który brał zanim papier wszedł na NC...hahahahaha,na tym polega ta gra osiołku,by wyjebać jak najwięcej pampersów z papiera,teraz liczy się ilość a nie jakość,na tą drugą przyjdzie czas w przyszłym roku,więc cierpliwie leszcze czekam,słuchać towarzysza apolo1972 bo ma fajfus rację,to jest gówniany papier więc wywalać i nie czekać na cuda...hahahahahaha.

poziom twoich wypowiedzi jest równoznaczny z twoją inteligencją i wedzą rynkową. Każdy nieudacznik jak nie wie co ma powiedzić to zaczyna bluzgać i obrażać ale to tylko potwierdza że jesteś prymitywem i po prostu nie potrafisz reagować na krytykę w żaden sposób.
    Dnia 2010-12-13 o godz. 14:33 apol1976 napisał(a):
    > poziom twoich wypowiedzi jest równoznaczny z twoją
    > inteligencją i wedzą rynkową. Każdy nieudacznik jak nie wie
    > co ma powiedzić to zaczyna bluzgać i obrażać ale to tylko
    > potwierdza że jesteś prymitywem i po prostu nie potrafisz
    > reagować na krytykę w żaden sposób.

nadal nie znam twojej decyzji,z połykiem wolisz to zrobić czy bez frajerze tresujący kapucyna pod stołem każdego dnia pisząc swoje posty,hahahahahaha.
    pewnie jesteś zarządzany przez średnio inteligentnego przełożonego który właśnie w ten sposób reaguje a ty będąc anoimowy na forum kopjujesz po prostu zachowania z jakimi masz do czyninie ba nie potrafisz wypracować swoich.
    o i widzisz jak inteligentnie zakończyłeś rozmowę. to już szczyty twoich możliwości czy potrafisz w jeszcze bardziej przemyślny sposób?
    Dnia 2010-12-13 o godz. 14:43 apol1976 napisał(a):
    > o i widzisz jak inteligentnie zakończyłeś rozmowę. to już
    > szczyty twoich możliwości czy potrafisz w jeszcze bardziej
    > przemyślny sposób?

masz pało pisać o katastrofie w spółce,o wydymaniu drobnego itp.ile mam czekać leszczu aż zaczną rzucać na lewo?,więc napierdalaj tymi postami bo mi się leszcz rozmyśli i szefostwo mnie premie zabierze za cienkie łowy!!!,więc pało o INFINITY maluj pacanie,nagroda obciągnięcia mi zostanie na koniec...do dzieła alfonsie...hahahahahaha.
    rozumiem że doświadczyłeś w przesszłości molestowania, proponuję wizytę u specjalisty może da ci się jeszcze pomóc.
[x]
GREENTECH 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.