poczytajcie inne wątki gdzie się wypowiada - bo niedługo jest szansa że zwariuje z nami ;)) Beefsan - najpierw miało być podejście pod 1 zł, potem korekta. I jeśli dzisejsze 0,99 uznamy własnie za to podejście - to przed nami korekta... A jeśli jest sygnał na przebicie 1zł to dziś zobaczymy na koniec dnia. A decyzję kiedy sprzedać to sami musimy podejmować.
Pozdrawiam Bartka - robi genialną robotę!
or: ~camea [87.205.80.*], 2010-07-16 12:00
poczytajcie inne wątki gdzie się wypowiada - bo niedługo jest szansa że zwariuje z nami ;)) Beefsan - najpierw miało być podejście pod 1 zł, potem korekta. I jeśli dzisejsze 0,99 uznamy własnie za to podejście - to przed nami korekta... A jeśli jest sygnał na przebicie 1zł to dziś zobaczymy na koniec dnia. A decyzję kiedy sprzedać to sami musimy podejmować.
Pozdrawiam Bartka - robi genialną robotę!
Za to proponuję spojrzeć na Ampli. Jakie ładne rysują dolne cienie na płaskiej korekcie. A MACD pędzi w górę. Na tygodniowym mamy wisielca ale bez luki i dolny cień wsparł się na połowie zeszłotygodniowej białej świecy. MACD zakręca w górę (sygnał blisko).
Dzięki. ja mam Chemos, od wczoraj - ponownie - po 0,66. gram krótko, chciałam wyrzucic dziś - ale ładnie bronią 0,72 więc potrzymam jeszcze.
Ampli obserwuję, ale jeszcze jak dla mnie za małe obroty. Będzie impuls to kupię na pewno :)
moim zdaniem ta korekta w locie byla po to żeby przed 1 zł stopy zebrać korekta jest możliwa tak od 1,10 zł z tym, że jeżeli zaliczyliśmy korete w locie przed 1 zł to to 1,10 mogą roznieść w kilka minut..
mogę się mylić bo to giełda.. ja trzymam jeżeli by 1,10 przeszli to 1,35-1,40
Jeśli to korekta, musimy się zamknąć na obecnym poziomie lub niżej (-2,17% jest teraz). Jeśli w cenie zamknięcia będzie wyżej, możemy jeszcze w poniedziałek podejść ponad 1 zł.
Nie siedzę w tej spółce, bo na nią czekam (korektę). Jeśli będzie to korekta płaska, nie testująca wsparcia, z której spółka się wybiła... to obstawiam spadek do ok. 0,78, do tej wartości sa poustawiane spore zlecenia kupna. Jeśli dziś przebijemy się przez 0,92 w cenach zamknięcia, to następna bariera, przy której trzeba uważać to 0,98-0,99, tam jest 230k akcji na S, ale sądząc w ilu zleceniach, to raczej drobni inwestorzy i ich poziom realizacji zysków.