Wg mnie od połowy maja mamy do czynienia z formacją FLAGI. Jej przebicie gdzieś w granicach 15,5 powinno spowodować wybicie. Wsparcie na poziomie 14,70 wydaje się być bezpieczne. Negatywnym jest przebicie sie średnich sesyjnych Sm45 i Sm15 oraz
EMa20 i Ema5 na szczęście przy niskich obrotach.
Dodać należy że z taką formacją flagi mieliśmy doczynienia już od połowy stycznia do połowy marca po czym 17 marca nastapiło wybicie i pokonaliśmy 13 zeta.
ha ha ha - pusty śmiech mnie ogarnia z tym nieszczęsnym Graalem - ja już nie mam - wyszedłem po 15 zł (2,5% straty) ale ciekawi mnie na jaki poziom zjedzie cena akcji - jak zarobię na BZWBK 10% to spróbuję jeszcze raz na Graalu po 13,50
Tak wczoraj dopiero sprzedałeś, a dzisiaj zaczyanasz na spółke wrzucać. Coś mi się wydaje, że z ciebie zwykły naganiacz, a cała histoyjka ze sprzedażą Graala jest wymyślona.
nie wrzucam na spółkę - komentuję tylko to co widzę - wczoraj na dogrywce widziałem już spore zlecenia na 13,52 co mnie trochę zdziwiło - oczywiście wszystkim posiadaczom akcji Graala życzę jak największych zysków - żadnych zysków nie mam z tego że spółka spada od jakiegoś czasu i nie jestem żadnym naganiaczem - spadnie na 13,50 to kupię a jak nie to są setki innych spółek które obserwuję - pozdrawiam