• A może technika pomoże? Autor: ~Jac19751 [83.11.12.*]
    Wg mnie od połowy maja mamy do czynienia z formacją FLAGI. Jej przebicie gdzieś w granicach 15,5 powinno spowodować wybicie. Wsparcie na poziomie 14,70 wydaje się być bezpieczne. Negatywnym jest przebicie sie średnich sesyjnych Sm45 i Sm15 oraz
    EMa20 i Ema5 na szczęście przy niskich obrotach.

Pozdrawiam'
  • Re: A może technika pomoże? Autor: ~Jac19751 [83.11.12.*]
    Dodać należy że z taką formacją flagi mieliśmy doczynienia już od połowy stycznia do połowy marca po czym 17 marca nastapiło wybicie i pokonaliśmy 13 zeta.

Pozdrawiam
  • Re: A może technika pomoże? Autor: ~święty graal [83.6.245.*]
    ha ha ha - pusty śmiech mnie ogarnia z tym nieszczęsnym Graalem - ja już nie mam - wyszedłem po 15 zł (2,5% straty) ale ciekawi mnie na jaki poziom zjedzie cena akcji - jak zarobię na BZWBK 10% to spróbuję jeszcze raz na Graalu po 13,50
  • Re: A może technika pomoże? Autor: ~rozsądny [83.10.95.*]
    Tak wczoraj dopiero sprzedałeś, a dzisiaj zaczyanasz na spółke wrzucać. Coś mi się wydaje, że z ciebie zwykły naganiacz, a cała histoyjka ze sprzedażą Graala jest wymyślona.
  • Re: A może technika pomoże? Autor: ~far [10.166.0.*]
    Tu tylko może pomóc popyt a bez niego analiza techniczna to czysta teoria !
    A popytu jak nie było tak nie ma !!
  • Re: A może technika pomoże? Autor: ~święty graal [188.33.73.*]
    nie wrzucam na spółkę - komentuję tylko to co widzę - wczoraj na dogrywce widziałem już spore zlecenia na 13,52 co mnie trochę zdziwiło - oczywiście wszystkim posiadaczom akcji Graala życzę jak największych zysków - żadnych zysków nie mam z tego że spółka spada od jakiegoś czasu i nie jestem żadnym naganiaczem - spadnie na 13,50 to kupię a jak nie to są setki innych spółek które obserwuję - pozdrawiam
  • Re: A może technika pomoże? Autor: ~akcjonariusz P. [83.27.214.*]
    to zmień chociaż nicka jak zamierzasz tak ściemniać i naganiać....
  • Re: A może technika pomoże? Autor: ~święty graal [83.6.218.*]
    to może mi wyjaśnij z czym niby ściemniam ? kogo niby naganiam ? i w jaki niby sposób ?
[x]
GRAAL -2,30% 21,50 2025-06-16 12:01:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.