• SZUKAM 9 Chętnych do współpracy Autor: ~Hm [94.101.16.*]
    Zakładamy zbiorowy spór i chcę mieć swoją kase spowrotem z prowizją i odesetkami za stracone nerwy, odsetkami za zdrowie itd.
    Jeżeli w państwie prawa można mieć odszkodowania od jakichkolwiek złodziejskich manipulacji to Infinity jest tego dosadnym przykładem!!!!!!!!
    Trzeba zasądzić cywilnie zzłodziji (podkreslam złodzieji za ich złodziejska taktyke ) ale także w 2 sprawie KNF że dopuścił taki przekręt i pozwolił na 3 łz cenę emisyjną !!!!!!!!!!!
    Patrowiczowi nie pozwolił dmuchac balona bo pewnie nie zapłacił co trzeba ale firmie która wynajmuje lokal i jest widmem pozwolili 3 zł jako cenę odniesienia !!!!!
    To jawne złodzijestow nie każdy gra na wskaźniki fundamentalne, niektórzy grają i z tego żyją na przeceny niby spekulacyjne !!!! Tymbardziej potwierdzone przez zarząd spółki i KNF (czyli instytucję niezależną - bo oni wyliczyli ceną odniesienia wartość spólki !!!!!!!)

Zapraszam do współpracy !!!!!!!!!!
  • Re: SZUKAM 9 Chętnych do współpracy Autor: ~kleks [87.205.130.*]
    Jestem za
    Ponadto ja nie wiem czy zdażymy cos zdziałać! Pytanie,czy do tego momentu IFY będzie na rynku??????? Tak szybko leci,ze chyba nie zdążymy nic podziałac!
    7 dni i 80% w dół,drugie 7 dni i posprzątane.

14 dni to rozpatrują same wnioski !!!!!!!!!!!Drugie 14 dni na odpowiedz!\
    Sobol wyśle nam medal "Of Honor" i dyplom na ścianę.
  • Re: SZUKAM 9 Chętnych do współpracy Autor: ~grupen? [95.160.242.*]
    Ja jestem zawsze chętny.Tylko nie wiem czy mogę bo nie mam tych akcji.
  • Re: SZUKAM 9 Chętnych do współpracy Autor: ~Hm [94.101.16.*]
    Piszę o następnym kroku , sprawie cywilnej, a tam jest z czego ściągac :D:D
  • Re: SZUKAM 9 Chętnych do współpracy Autor: ~ściągać? [95.160.242.*]
    Mam nadzieję że majteczki. Najlepiej czarne,koronkowe.
    Do "Hm" - sprawa cywilna samemu Tymochowi nic nie da,nic mu nie zrobimy.
    To tak jak z rozwodem,gdzie mąż twierdzi,że przed sprawą uprawiali sex i nadal kocha żonę (lub odwrotnie).

Nikt nam akcji kupowac nie kazał,a poza tym Tymoch wierzy w swój sukces i basta.
    On tak kocha ten biznes,że za spadkami stoją nie on lecz "aniołki czarliego"!

Mozna jedynie uderzyć w tę zafajdaną instytucje jaką jest --------- KNF !!!!

Mozna dowiesc,że popełnili błąd pozwalając na debiut spółki,która raz,że była z długami i cena debiutu nie miała racjonalnego bytu z samego początku i dwa- udowodnisz,że KNF to FIKCJA ,która istnieje by bronic silnych a nie drobnych !!!!!!!!!!!!!!

To wiemy od początku i nikt nie mysli inaczej!!!!!!!
    Nie dobierzemy sie Tymochowi bo nawet Sobol nie jest jasnowidzem i nie może miec wpływu na zamierzenia gościa,który mieni się prezesem.

Jest stare przysłowie " Kto się urodził qwą,to taką sama umrze" !!!!!!

Nic nie zdziałamy ,przykro mi ! Jedynie możemy uderzyć w KNF !!!! (w tę zafajdaną instytucję)
    Do "Hm" - pozostaje ewentualnie kwestia świadomego wprowadzania w błąd akcjonariuszy przez niego,ale ta kwestię ponoć bada juz Sobol.
    Mam tu na mysli ,wydawanie opinii zarządu patrz- stanowisko zarządu) na swoim prywatnym blogu.Innymi słowy, naruszenie prawa zwiazanego z pełną dostępnością do informacji dotyczącej spółki.
    Ponadto adres firmy nie podany w prospekcie,ale to tez jest badane.
    Był artykuł na ten temat,więc coś zrobią zapewne w tej kwestii.
    Dostanie ze 100 000 zł kary i to wszystko. Co to jest w stosunku do tego jak zarabia na swojej spółce.
    Jedno majgnięcie kursem o 15 % i już ma na zapłatę.Przeciez Tymmoch to gośc teraz.
    Nawet członkowie sie szybko wzbogacili o 600 000 zł.
    Ba,nawet wspomogli spółkę! Co za fantastyczna sprawa!

Najlepszy pic polega na tym,że Tymoch twierdził iz kasa ze sprzedazy nie trafi do kieszeni członków zarządu. Skoro to była i jest pożyczka, to komu odda za rok tę kasę?
    Cioci Heli?
    Kasa jednak trafi do kieszeni członków zarządu,pod warunkiem,ze wytrzymają rok czasu przy 0,05 zł !!!!!!!!! To chyba nie będzie trudne,prawda???????
  • Re: SZUKAM 9 Chętnych do współpracy Autor: ~brys [178.235.45.*]
    Takie pytania.1.Ilu z was przeczytało prospekt emisyjny?2.Ilu z was popatrzyło choćby na podstawowe wskazniki?3Ilu z was miało wiedzę czym sie spolka zajmuje(z dostepnych zrodel)?4Jak społka wyglada na tle branzy?5.Co spolka osiagnela do tej pory?6.Czy perspektywy spolki poza wypowiedziami prezesa sa czymkolwiek podparte.A moze tak spojrzec w lustro i uczciwie powiedziec-jestem zwykłym leszczem.A jak wiadomo leszcza trzeba ogolic o czym wiedza niektorzy.Pozdrawiam
  • Re: SZUKAM 9 Chętnych do współpracy Autor: ~maxymuss [78.30.170.*]
    ja nawet za 0.05 groszy tego bym nie kupił, NC jest rynkiem nie płynny i mało interesującym
  • Re: SZUKAM 9 Chętnych do współpracy Autor: ~mark [83.30.186.*]
    Dnia 2010-07-15 o godz. 22:35 ~Hm napisał(a):
    > Zakładamy zbiorowy spór i chcę mieć swoją kase spowrotem z
    > prowizją i odesetkami za stracone nerwy, odsetkami za
    > zdrowie itd.
    Jeżeli w państwie prawa można mieć
    > odszkodowania od jakichkolwiek złodziejskich manipulacji to
    > Infinity jest tego dosadnym przykładem!!!!!!!!
    Trzeba
    > zasądzić cywilnie zzłodziji (podkreslam złodzieji za ich
    > złodziejska taktyke ) ale także w 2 sprawie KNF że dopuścił
    > taki przekręt i pozwolił na 3 łz cenę emisyjną !!!!!!!!!!!
    > Patrowiczowi nie pozwolił dmuchac balona bo pewnie nie
    > zapłacił co trzeba ale firmie która wynajmuje lokal i jest
    > widmem pozwolili 3 zł jako cenę odniesienia !!!!!
    To jawne
    > złodzijestow nie każdy gra na wskaźniki fundamentalne,
    > niektórzy grają i z tego żyją na przeceny niby spekulacyjne
    > !!!! Tymbardziej potwierdzone przez zarząd spółki i KNF
    > (czyli instytucję niezależną - bo oni wyliczyli ceną
    > odniesienia wartość spólki !!!!!!!)

Zapraszam do
    > współpracy !!!!!!!!!!

gratuluję zdrowego podejścia jako jeden z nielicznych bo żal ściska nad głupotą ludzką i wypisywaniem przez ludzi bzdur, nabrać ludzi to poszło szybko a teraz chować się po mieszkaniach to rzeczywistość.Gdzie siedziba spółki ?Gdzie efekty? Wszyscy spekulanci a właściciele złote usta....szkoda się denerwować.Wywaliłem wszystko niecz inni się bawią.
[x]
GREENTECH 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.