Skoro pan prezes mówił jasno i czytelnie,że pieniądze ze sprzedazy akcji nie trafią w "kieszeń" członków zarządu,to po roku komu pan prezes odda 600 000 zł + 5% ???
Cioci Heli ???????????????
Dziękujemy panie prezesie za uczciwe postępki wobec pańskiego akcjonariatu.
miałeś już nic nie pisać.......i nie zadawać pytań. Człowieku ochłoń trochę.......... !!!!! Kto Ci tam napisał, że włożyli do banku na lokatę????? Czytaj to ze zrozumieniem a nie siejesz panikę tysiącami postów
Nie sieje nic,też mam akcje ale skur.........nienawidze! Brzydze się takimi metodami. Odpowiedz na pytanie a nie ripostój mnie! Komu prezes odda kase skoro nie miały iść do kieszeni członków zarządu? To ja kłamię?
gdzie pójdzie kasa za rok,do kogo? Cioci Heli???????????
debiut ! Qwa,moja wina bo nawet nie spojrzałem jak powinienem był zrobić. Uznałem,że skoro GPW pozwolił na tyle to jest ok.
Spieprzyłem sprawe i jestem frajerem do potegi entej !!!!!!!Nie ma na mnie lekarstwa niestety!
Jednak juz nie chodzi mi po ile mam a o postepowanie Tymocha i członków zarzadu tego bur.........
Przeciez to jawny wałek jest w biały dzień.
Kilka dni temu Tymoch jasno,czytelnie powiedział,że kasa nie idzie w kieszeń członków a na dofinansowanie firmy. I poszła,ale wróci do kieszeni jednak.
Co za skur...........
Nie ma co gadac już. Trzeba tylko uświadamiac innych na te przekrety.
przecież ten wałek cuchnie na odległość, dziwie się że to gówno zostało przez sobola dopuszczone do obrotu. ostre dymanie w świetle prawa:)
beee meeee beee