To nie wązne na ile pójdzie ten gniot,czy 100% w góre czy 50 % - to nie ważne.
Ważne jest to,ze nas załatwili i taka jest prawda!
Akcje nie miały iść w kieszeń członków zarządu.Wchodząc na NC byli biedni i nie mieli ani centa,skoro żyli na samych stratach.
Ostatnio wywalili akcje i zastosowali technikę na "DAROWIZNĘ" !!!! (kazdy tylko ciekawy ile kosztowała ta darowizna).
Teraz nagle za sprzedane akcje pozyczają spółce kasę,która to kasa wraca po roku w rece członków zarządu.
To wkońcu trafiają w kieszeń członków zarzadu (patrz- kasa!),czy nie????????????
Za rok nikt nie będzie pamiętał i o to chodzi w tym interesie.
Za naszą kasę bogacą się szybciej niż Kulczyk.
Już ich stac na pozyczki - 7 dni debiutu (piekne wałki)
Sprawa jest prosta - IFY trzeba traktowac czysto spekulacyjnie i szybko uciekac z tej spółki !!!!!! dal mnie to prawdziwi OSZUŚCI!!!!!
Nie mam więcej pytań.
Ponadto - nie dość,że to nasza kasa, to jeszcze oprocentowana.czyli reasumując - są tak zachłanni,ze zarabia kasa +5% (za udzielenie pożyczki!!!!!).
Nasza kasa zrobi kolejna kasę członkom zarządu.
Pogratulowac,panie Tymochowicz
Ostatnia ważna uwaga- już wiemy czym się zakończy sytuacja,gdy nie dostaną z emisji tyle kasy ile chcieli.
Zmasakrują kurs akcji i zastosują podobną technike do tej. czyli zarobią na zwalaniu kursu i pompce. (oczywiście to nie oni sprzedają,to spekulanci z ulicy.Dobre)
Myślę kleksie,że uwalą kurs do około 20gr. i zrobią pomkę w obecne poziomy.Wydaje się ,ze to ma sens.Wszyscy są ubrani od poziomu 1,10zł do 60gr.Nikt nie będzie bruździł wywalaniem.Poz.
Dnia 2010-07-15 o godz. 15:09 ~antyfrajer napisał(a):
> Myślę kleksie,że uwalą kurs do około 20gr. i zrobią pomkę w
> obecne poziomy.Wydaje się ,ze to ma sens.Wszyscy są ubrani
> od poziomu 1,10zł do 60gr.Nikt nie będzie bruździł
> wywalaniem.Poz.
Odp - zarabiają za pomocą informacji o "DAROWIZNACH" i sprzedaży akcji zw.potocznie- w celu dokapitalizowania spółki. Nie pomylili się,dokapitalizowali,ale pożyczką !!!
Kasa nie miała trafic w ręce członków zarządu a jednak za rok wróci do ich kieszeni.
Czyli sprzedali akcje wszystkie w celach zarobkowych bo i 600 000 zł bije na in plus rocznie- 5%!!!!!
Co zrobią jak im kasy zabraknie zaraz? - info o sprzedazy akcji i darowiznie !!!!!!
Jak myslisz 'antyfrajer" - jak będzie cena 1 zł za akcje to zarząd będzie siedział na tyłku,czy zaczną wywalac akcje z duzym przebiciem? - wywalą i to bez mrugnięcia okiem!
Tak dojdą do wielkich pieniędzy bez dwóch zdań,jesli wczesniej KNF nie zamknie tego układu!!!!!!!!!!
wspaniały układ i wielu zarobi,z tym że nie ci,którzy zainwestowali w debiucie. Oni to armatnie mieso było,od początku.
jak zobaczymy 1 zł na tej spółce to cieszmy sie jak dzieci i będe całował po rekach.
Dnia 2010-07-15 o godz. 15:27 ~antyfrajer napisał(a):
> Jak tymoch wyczuje,że KNF może zmknąć ten bajzel to wywali
> wszystko co ma i po ile kto da.Poz.
ODP - Już zarobili 600 000 zł widzisz,szybko i bez bólu .Wystarczyło 7 dni. Do ceny 0,05 zł nie duzo brakuje,więc powtórzą nie raz myki,w górę jak w dół.
KNF ukara go kara 100 000 zł i obejdzie się na słownej reprymendzie,reszta - no trudno,wkońcu to ryzyko!!!!!!!!!
Nic dodać ,nic ujac!
Kosztem ludzi zarabiają kupę szmalcu i szybko w dodatku.
Z emisji planowali 1,1 mln a dostali 200 000 tys.- juz wiesz skąd te 600 000 zł??????
Cos tam pewnie robić będa by móc wywalac reszte akcji i cieszyć się z kolejnych szybkich zarbków. Tak to się kręci teraz widac!
panowie powiedzcie mi jak mozna kupic spolke ktora nie ma kapitalu nie ma aktyw nie klientow ma tylko plany i ma c/wk na poziomie w chwili obecnej po mega spadkach 23!!!!!!gdy niektore spolki na gieldzie ktore maja to wszystko czego nie ma inffiti i maja c/wk nawet ponizej 1 .sorry ale kurwa takich naiwniakow dawno nie widzialem,ta spolka w tym momencie jest mega droga i nie zarabia wiec 20 groszy to tu bedzie za tydzien a za miesiac ponizej 10 gr.jak mozna kupowac marzenia??i to jeszcze przeplacaja 23-krotnie????