Rozumiem,że lecicie tak czysto spekulacyjnie by zaraz wracać jeszcze szybciej poniżej 0,30 zł ??? Kogo Wy szukacie,jeleni??????
No cóż, Tymoch niedługo zrobi wszystkim dobrze i zjazd poniżej 0,10 zł (tak to widzę,ale zawsze moge się mylić)
spoko on na każdy argument odpowiada brednią o odpale na tym gównie.
kupił pewnie po 0,37 i teraz i stara się nbamówić podpbnych jemu leszczy do tak głupiej decyzji. poza tym to przecież niedoszły makler z cdm-u.
to największy skarb na gpw....panowie kto wam to każe kupowac ?ja was nie rozumiem...ja pitole jest tyle spółek na gpw ....a na infinity przyjdzie czas ale wam nie dane te piękne chwile
A co Ty takj na tego "stefanka" siadłeś ? (hehe)
Kazdy ma prawo myśleć jak chce,kolega stawia na mega strzały .
Co chcesz od niego?
Lepsze spółki stoją gorzej niż IFY i stąd jestem pewny,że ta spółka warta jest na dzień dzisiejszy równe ===== 0000000000,0000000000000 zł !!!!!!!!!!!!!!!
pytałem w biurze maklerskim powiedzieli, że to nie jest dobry pomysł ...
a cena nominalna jest niższa - trochę mnie zmroziło 5 gr ..to oni mogą sprzedawać do 10 gr i mają jeszcze zarobek
cześć kleks, tak dla zabawy dyskutuję sobie o tym gniocie. a stefanek na cóż fascynujkące jest jak ludzie potrafią sobie wmawiać nawet najmniej prawdopodobne scenariusze i w to wierzą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jedno w teori stefanka jest pewne że jeżeli infinity odbije co jest tak nieprawdopodobne jak to że kaczyński zacznie dobrze gadać(według mnie nie możliwe) to premia za ryzyko będzie kosmiczna. natomiast prawdopodobieństwo jest zerowe więc każdy kto kalkuluje szanse powodzenia i niepowodzenia się nie załapie poza stefankiem. a tak na marginesie podejżewam że stefanek jest zwolennikiem jarosława.
w porównaniu do innych wątków jest tu spokój i to się chwali!!!
nawet apol zrobiłeś się przyjazdy nie krzyczysz nie naganiasz,, ja również nie naganiam a walor mam i będę miał przez kolejny rok i przynajmniej nie muszę zaglądać do portfela z obawami, że ubrałem się na górce!!!
jesteśmy przy dnie i każdy to zauważył
pozdrawiam apol również Ciebie
nie martw się przypomnę się za rok, a mój pakiet nie jest tak wielki, żebym musiał się o niego martwić...
najlepsze jest to, że jak będzie 1zł to każdy będzie tutaj widział 10zł a teraz płaczą o 10gr - nazywam takich ludzi gamoniami bo zawsze wpierdalają akcje po wcześniejszym odpale a wcześniej mówią, że spekuła wchodzi
jak tu zobaczę konkretne obroty to będę wiedział co się dzieje tymczasem jakieś nieloty przerzucają sobie towar i myślą, że to kogoś przestraszy
popatrzcie na inne spółki, które nie miały podstaw urosnąć i będąc na dnie były obrzucane błotem, a później budziliście się i nagle krzyczeliście brać perła!!! nawet widziałem ochotników i głupich na Monnari przy 8zł i co teraz jest już poniżej 4zł gamonie, a gdzie byliście przy 80gr , no tak siedzieliście wduszając enter i popuszczając tymi akcyjkami ... pomyślcie chociaż raz, urosło 1000% mało?
tak samo będzie na Infinity w swoim czasie i mam to gdzieś, czy jakiś idiota rzuca niżej czy nie i tak was wydymają jak zawsze, a wierny zostanę i będę głosił, że sprzedałem z zyskiem 1000% , a czy potrwa to 2lata to mi wisi bo zarobię więcej o tych co rzucają się na bankruty na górkach
i będę tu pisał kiedy mi się podoba jest to moje zdanie, którego nie zmieni byle apol piszący, że to nie ma podstaw, a jak było 42 to mówił, że spadnie na groszówki i nic nie jest warte, ktoś brał po 42 i trzyma i wie, że to była tylko próba wzrostu przy marnym obrocie, jak będzie konkretny obrót to 1zł przebijemy w kilka dni
tymczasem teraz trwa wyleszczanie więc idioci, którzy chcą robić sobie stratę niech sprzedadzą i będzie wam lżej patrzeć i wspominać swoje pakiety przy wyższych poziomach
o i proszę czyli może być i merytorycznie i bez spamowania tak trzymać.
Stefanie, twój portfel twój biznes lubisz tracić to nie moja sprawa. górka przy 42 moim zdaniem sztuczna podbitka przez założycieli żeby sypnać potem i ubrać leszcza. Jeżeli brałeś po 0,37 moim zdaniem , podkreślam moim zdaniem, to przepłaciłeś i już nie oddasz po tyle.
a o ile zakła? na Maximusie do dzisiaj jedna listowa menda wisi mi skrzynkę wyhy co twierdziła że bedzie 10gr a ja obstawiłem zeta i plan wykonałem .....gdzie jest dzisiaj to forimowa krzykaczka?trzym się apol warszawka kupuje Infi
apol twoje zdanie twoja sprawa ale ja widzę to inaczej i bardziej kolorowo więc pożycz te okulary wszystkim bo chyba masz te z Blues Brothers... a tu zima idzie a słońce zginęło chyba, że lubisz być takim tajniakiem i węszyć odpał
apol taki wzrost to w jeden dzień większy ugrałem, więc nie rozśmieszaj mnie,
a mówisz o jakimś gównie w którym będę czekał 2m-ce
na infinity za 2m-ce zarobię więcej niż na tym czymś, moje pieniądze, moje inwestycje i moje zyski ....
decyzja moja własna i nikt nie musi mnie przekonywać do zmiany, a kto nie ma własnego i słucha naganiaczy to później budzi się pewnego dnia z biedniejszym portfelem jak na Techmaxie czy innych ... pakując się na górkach
a tak na marginesie jak byś nie wiedzial to polimex zatrudnia 13 tys pracowników i przychody powyżej 4 mld pln, zeszłoroczny zysk netto wieloktotnie wyższy od ilości akcji wyemitowanych przez infinity, 4 fundusza zapakowane powyżej 10 % w kapitale wię nie sądzę aby to było gówno ale oczywiście infinity jest najlepsze co do tego nie mamy wątpliwości przecież. - jeden pracownik , 2 tys pln przychodów, wynajete mieszkanie, serwer z demobilu i pożyczka od ajcjonariatu acha jeszcze zajęcie komornicze.
Prawdopodobieństwo że akcje pójdą w góre ponad 100%.
Dziecko ja ci nie mówię co masz robić sam to wiesz najlepiej.
ja nikomu nie bronie zarobić 5% na innej spółce jak chce i nikomu nie mówię czy to szambo czy dobrze robi, że kupuje czy nie szanse to oceniaj sobie dalej,ale w tym tempie to się spocisz, a nie zarobisz
Infinity dla mnie to najbezpieczniejsza spółka w tej chwili, powtarzam jest to moja ocena dla Ciebie może być ścierwem jakich wiele
ale tak jak powiedziałeś pożyjemy zobaczymy, a wówczas za rok będę się śmiał Ci w twarz, a Ty nadal będziesz patrzył i pierdolił, że to niemożliwe było
Powiedz mi tylko na czym opierasz swoje teorie co do wzrostu kursu akcji infinity. może jest cos czego nie zauważyłem w tej spółcea co czyni ją bardzo atrakcyjną.?