"No do h.a ,tu nie ma duzo co czarowac.Facet ma trzy osoby zarządzające i nie musi sie podpisac pod tym ,że to on.Po prostu bedzie info,że wywalił ktos z zarzadzających lub mających dostęp do informacji poufnych.Dostaniemy info jak na dłoni,ze jego cel był jeden - wywalić wszystko i premedytacją po to tylko wlazł na NC.
W Stanach dostał by 200 lat więzienia z możliwością starania się o wczesniejsze wyjście po 150 latach. Takich wieszać powinni na rynku w biały dzień i w kręgach biznesowych rozwiesić nazwisko z wizerunkiem oraz z napisem - UWAGA - "PODMIOT DO WYSTRZELENIA W KOSMOS ,OSOBA NIERESOCJALIZOWANA"
Tak uważam i po raz kolejny wyzywam władze GPW,że dopuszczają do takich przekrętów.
Człowiek kupuje fajny pomysł (bo mi się podoba) a ta łachudra wchodzi i koncentruje sie na osiagnięciu szybkich korzyści i w tyłku wszystko inne.
Ale wlazłem,cos strasznego!!!!!!!!!! "
POPIERAM W CAŁEJ ROZCIĄGŁOŚCI! NAPISZ MU TO NA JEGO BLOGU A BEDZIESZ WIELKI.
To nie jest śmieszne! Zaczynaja robić Tymosiowi koło tyłka i o kasie moge zapomnieć na wieki. Facet wlazł na NC w jednym celu - szybka i łatwa kasa.
KNF ukara go moze 100 000zł a zarobił setki tysięcy.
Z tego wynika,ze każdy może się skrzyknąć ,założyc firmę -zadłużyć ją , zarejestrowac akcje załozycielskie za 1 gr . spróbowac wejść na NC.
Potem cene debiutu zrobić po 5 zł i ustawić się na debiucie po PKC na S.
Czysta,szybka kasa.
PONADTO - z metody "NA WNUKA" można przejść na metodę "DAROWIZNA"
Pytanie,kiedy kolena tura "DAROWIZN"
ja pisze calkiem powaznie, moze by temu burkowi to dalo troche do myslenia. zastanawia mnie jeszcze jak to mozliwe ze KNF pozwolila ustalic cene emisyjna na 3zl. byc moze to jest wiekszy skandal niz sadzimy.
Nic mu nie zrobia "rex" , za pózno już na cokolwiek. Cenę każdy widzi i osoby (patrz- ja), które brały w debiucie sa pozamiatane już. Każda kolejna afera spowoduje lawinę cenową i zjazd na groszówki (patrz- FON,MEWA i inne trupy).
Tymochowi przyświecał jeden cel - łatwa i szybka kasa !!!!!!! Nie liczy się z niczym i z nikim
Wywalają powoli akcje na nową metodę "DAROWIZNA" by nie podawać infa,ze oni wywalają. Przeciez wielu pomyśli,że osoba obdarowana trzyma te akcje i nie sprzedaje.
Ponadto ciekawe słowo ta "DAROWIZNA" - czyli dał dziecku na urodziny lub ciotce by rozpoczeła karierę na giełdzie.
Ot to cały fajny sposób Tymocha.
Wystarczy paru kolesi co będe manipulowac kursem i zarobia krocie dodatkowo na grze na krótko.
NIE WIDZE TEGO DOBRZE I JESTEM OSOBIŚCIE POZAMIATANY JUŻ !!!!!
Każda nastepna aferka i mamy zjazd az miło. Dzis kolejny raz na spadkach.
NIE BYŁO SESJI NA PLUSIE OD DEBIUTU !!!!!!!!!!
Proponuję zmianę firmy spółki na INSANITY , wtedy szczególnie w krajach obcych jak również i u nas panowałoby większe zrozumienie działania zarówno spółki jak i osób w nią inwestujących przy pewnych poziomach cenowych.
Insanity, craziness or madness is a spectrum of behaviors characterized by certain abnormal mental or behavioral patterns. Insanity may manifest as violations of societal norms, including becoming a danger to themselves and others, though not all such acts are considered insanity. In modern usage insanity is most commonly encountered as an informal unscientific term denoting mental instability, or in the narrow legal context of the insanity defense. In the medical profession the term is now avoided in favor of diagnoses of specific mental illness such as schizophrenia and other psychotic disorders.When discussing mental illness in general terms, "psychopathology" is considered a preferred descriptor.
Bo co do INFINITY , to nieskończona jest jedynie obecnie możliwość wałów na NC.
Nie mamy wpływu na to ,kto i po co wchodzi na giełde ogólnie - to niemozliwe jest po prostu! Jednak mozliwe sa analizy firmy itd,czyli działania zmierzające do tego by uczciwie dopuścić spółce cenowo na NC.
Popełnilem błąd najwiekszy w zyciu inwestując w tego oszusta,ale nie winie innych itd,winię sam siebie,ze dałem sie podejśc jak dziecko.
Zawsze znajdą sie tacy,którzy uznawają cene za atrakcyjną do gry spekulacyjnej i odwrotnie.tak też się dzieje,jedni zadowoleni,ze maja tak duzo akcji po tak mocnych spadkach a inni smutni,ze zostali nabici w butelke.
Kazdy widzi po co Tymoch wlazł na NC i czym, się kierował - CHCIWOŚC,CHCIWOŚĆ,CHCIWOŚĆ,RZĄDZA I KASA !!!!!!!!