• Spekuła w acji Autor: ~wajder [83.25.72.*]
    Spekuła próbuje sztucznie zaniżyć kurs i to pakietami po 4 , słownie cztery akcje, ciekawe ile płacą za obsługę takich super transakcji
  • Re: Spekuła w acji Autor: ~qqq [83.4.118.*]
    ta jasne, lepiej zobacz jak ktoś z ukrytego po 7,15 sprzedaje, a te grosze są pewnie po to żeby taki jak ty nakręcał drobnych.
  • Re: Spekuła w akcji Autor: ~wajder [83.25.72.*]
    Dla mnie przewalanie po 4 czy 6 akcji między własnymi kontami po 7,05 ,żeby spółka świeciła na minusie, gdy normalny jawny obrót jest po 7,15, jest próbą wywołania paniki na drobnych
  • Re: Spekuła w akcji Autor: ~qqq [83.4.118.*]
    a dla mnie rzucanie po 4-6 akcji poniżej+ taki jak ty na bankierze który uświadamia innych jest stwarzaniem pozorów, że ktoś zaniża kurs, podczas gdy naprawdę ktoś sypie po 7,15
  • Re: Spekuła w akcji Autor: ~wajder [83.25.72.*]
    Jakoś wolę, sam nie wiem dlaczego :), jak kupują po 7,15 niż po 7,05, może ci co kupują po 7,15 wiedzą że zarobią ?
  • Re: Spekuła w akcji Autor: ~qqq [83.4.118.*]
    może zarobią, przedstawiam tylko swój punkt widzenia
  • Re: Spekuła w akcji Autor: ~ciekawe [83.6.238.*]
    najważniejsze że obroty z sesji na sesje rosną i powoli idziemy w góre
  • Re: Spekuła w akcji Autor: ~lukee [109.243.239.*]
    jakiej panki 4 akcjami, wez nie zajmuj sie takimi pierdolami na wykres sie czlowieku patrzy i na sesje z duzymi obrotami.
    wykres wyglada super i nawet te spadki ktore sa teraz swietnie wygladaja i sa potrzebne spolce po to zeby szczyty nowe powstaly i zeby strzascnac slabszy akcjonariat.
    nie patrz na ze jest dobrze jak codziennie rosnie i nie gap sie na dzienne notowania,
    zajrzyj na wykres raz dziennie i starczy a tak to za miesiac bedziesz tak zirytowany ze przy pierwszym wzroscie sie pozbedziesz i bedziesz sie cieszyl jak dziecko a spolka nowe szczyty zacznie osiagac.
    i nie marnuj czasu swojego i innych i o takich pierdolach nie pisz albo napisz o fundamentach albo ocen wykres
  • Re: Spekuła w acji Autor: adam.1983 [87.204.111.*]
    Coś słabo im idzie
  • Re: Spekuła w acji Autor: ~wajder [83.25.78.*]
    Próbują, to zrobić , tak jak po wejściu spółki na giełdę, po kilka sztuk między własnymi kontami z mocno zaniżoną ceną żeby się świeciło na czerwono z dużym minusem ale spółka już mocno odleszczona i obroty większe. Już im tak łatwo nie będzie :)
  • Re: Spekuła w acji Autor: adam.1983 [77.253.69.*]
    Ale skoro obroty większe to wiecej leszczy oddaje akcje zapewne teraz to już spora cześć tych co kupili z oferty w końcu pare % zysku mają
  • Re: Spekuła w acji Autor: ~qqq [83.4.81.*]
    śmieszni jesteście
    te wajder weź kolegów z biura i zapisz się ja jakiś dobry kurs psychologii, bo cienko ci idzie "uświadamianie ynwestorów"
  • Re: Spekuła w acji Autor: adam.1983 [77.253.71.*]
    Kolejny niezadowolony lub wyleszczony akcjonariusz ?
    tak tak kolejny wyleszczony, a wy zbierajcie póki tanie
  • Re: Spekuła w acji Autor: ~lukee [109.243.239.*]
    Adam ja mam berlinga najwiecej ze swoich spolek ale powiem Ci ze koles ma troche racji bo komentowanie dziennych notowan na forum i podniecanie sie dzis wzrostlo a jutro spadlo to jedna z glupszych rzeczy jakie mozna robic. wiec mi tez sie sakrkazm zaczyna wlaczac jak czytam takie rzeczy.
    zobacz sobie byle jaka spolke w dlugim terminie przeciez tam czesto miesiacami praktycznie nic sie nie dzieje i co jezeli spolka teraz bedzie 3 miesiace w trendzie bocznym to bedziemy przez 100 dni pierdzielic farmazony.?
  • Re: Spekuła w acji Autor: ~jol [109.243.225.*]
    bedziem atakowac
  • Re: Spekuła w acji Autor: ~qqq [83.4.112.*]
    wszystkim wajderom i podobnym proponuje zastawić dom i kupić akcje tej spółki
  • Re: Spekuła w acji Autor: ~avocadon [94.75.121.*]
    Upały napędzają sprzedaż napojów, lodów i sprzętu chłodniczego Prześlij»
    Drukuj»
    Komentuj»
    Rzeczpospolita
    15-07-2010, 07:51
    Z powodu upałów błyskawicznie rośnie popyt na napoje, lody i sprzęt chłodniczy. Ich sprzedaż może być w tym roku rekordowa. Dla wielu firm lato to okazja, aby odrobić straty z pierwszego półrocza - informuje Rzeczpospolita.
    Iwona Jacaszek, dyrektor do spraw korporacyjnych Coca-Cola HBC Polska mówi Rzeczpospolitej, że wysoka temperatura sprawia, iż napoje wręcz znikają z półek sklepowych, co przekłada się na wzrost liczby zamówień.

Szczególnie dobrze sprzedaje się woda butelkowana. Jak przypomina Rzeczpospolita - w 2009 r. według firmy Nielsen przeznaczyliśmy na nią ok. 2,5 mld zł. W tym roku nasze wydatki powinny być znacznie wyższe.
  • Re: Spekuła w acji Autor: adam.1983 [213.238.108.*]
    Dla nas mniej ważne jest jak sprzedają sie napoje a ważne jak sprzedają sie chłodnie i jak często sie psuja :P
[x]
BERLING 0,00% 6,95 2023-03-13 15:29:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.