przy tej muzie kompap powinien byc min.po 8zl.kto tak sypie i zniecheca wei maja po 12 zl to nie oni,ja tylko sie domyslam.sadze ze cielak jest akumulowany i to jeszcze potrwa ale jak ruszy.to bedzie tempo muzy.to pewne/pytanie tylko-kiedy-pozdro
ja wywaliłem Kompap, tak beznadziejnego dennego i nudnego papieru to już dawno nie miałem. Muza spadła z 19zł na ok 16zł i powróciła na ponad 20zł a Kompap w tym czasie spadł z 7.60zł na 6.50zł i powrócił na.... 6.80zł.....
gówniana spółka i tyle. sami duzi akcjonariusze Muzy mają ponad 48% jej akcji i Kompap nie ma szans na jej przejęcie. chyba że zrobi wezwanie i bedzie płacil po 100zł a i tak wątpie czy Czarzasty z żonką im sprzeda.....
Kolego mają głosów ok 50% a potrzeba 50% akcji bo moze być głosowanie grupami !
Przejęcie firmy to przejęcie RN która wybiera Zarząd!
Pomysl dlaczego na wariata tak kupowali podwyższając kurs w 14 dni o ponad 100%??
tam jest 115 000 akcji 5 x uprzywilejowanych! Walka trwa na kilku płaszczyznach i na Walnym poznamy wygranego! Dlaczego w 02 06 2010 nie brall>?? było po 6,70!!!!
Panika przed przejęciem??!!Musi być drugie dno!
Kompap ruszy jak kilkudniowi inwestorzy się wyleszczą!!
Mam nadzieję ;-))
tylko ze kupowali ludzi powiązani ze starym akcjonariatem Muzy, ludzie Czarzastego i on sam. Tylko chyba sam Czarzasty w ten sposób zwiększył swój udział o 6%. Więc nie wiem gdzie ty tu widzisz aby Kompap miał szansę na ponad 50% akcji.... nie ma na to żadnych szans. na razie mają coś koło 28% a ty bredzisz coś o 50% głosów. % głosów na danym walnym liczy sie od ilości zarejestrowanych akcjonariuszy i ich wielkości pakietu akcji.
Jeśli na walnym Muzy zarejestruja się wszyscy ludzie Czarzastego to Kompap nie ma żadnych szans. Oczywiście ma prawo wprowadzenie 1, może 2 członków do Rady Nadzorczej ale o przegłosowywaniu uchwał nie mają szans.
Kolego ! układ trzymający włądzę ma ok 42 % akcji!! Kompap z Kaczmarek ( bo kupili od niej według komunikatu) mają ok 38% akcji
a jeśli mają zaparkowane 4.% ??albo 2x po 3,5%???
Pamietaj ,ze Kompap nie może robić zakupów bo jest bliski 10 %
Pamietaj ,że 28 000szt to 1 % zobacz obroty i komunikaty .... odszczekasz jeszcze to bredzenie !! Obrażają na forum parkietu a tu o kulturę prosze....
dzis w ''rzeczpospolitej duzy art. o muzie i kompapie-jednego nie wiedzialem-garlinski/prezes muzy/ to kuzyn wlodka czarzastego/sld i r.ordynacka/ rodzina to podstawa