KOMPAP SA zmiana stanu posiadania akcji przez osobę blisko związaną z prezesem zarządu
13-07-2010 14:28 (PAP_EMI)
13.07. Warszawa (PAP/ESPI) - Raport bieżący 15/2010
Spółka PPH KOMPAP SA informuje, że w dniu 13 lipca 2010 r. otrzymała zawiadomienie, w trybie art. 160 Ustawy z dnia 29 lipca 2005 roku o obrocie instrumentami finansowymi, od Pana Waldemara Lipka - Prezesa Zarządu Spółki, iż Spółka GRAND Sp. z o.o. z siedzibą w Sopocie w wyniku transakcji zawartych w dniach 8-12 lipca 2010r. za pośrednictwem Millenium Dom Maklerski SA POK Gdańsk zwiększyła stan posiadanych przez siebie akcji PPH KOMPAP S.A. o 1.199 sztuk akcji. Średnia cena akcji wyniosła 7 zł.
Obowiązek przekazania powyższych informacji wynika z faktu, iż Pan Waldemar Lipka pełni w Spółce PPH KOMPAP SA funkcję Prezesa Zarządu, a Spółka "Grand" sp. z o.o. jest osobą blisko z nim związaną w rozumieniu art. 160 ust. 2 pkt. 4 wyżej cytowanej ustawy o obrocie.
Jednocześnie Pan Waldemar Lipka poinformował, że na dzień dzisiejszy Spółka Grand Sp. z o.o. w Sopocie posiada łącznie 796.794 akcji PPH KOMPAP S.A., co stanowi 17,02 % w kapitale zakładowym oraz 796.794 głosów, co stanowi 17,02 % w ogólnej liczbie głosów na walnym zgromadzeniu Spółki.
1200 akcji??? śmiech na sali...
musiałby kupić chyba ze 12k żeby podnieść tego cielaka na 7,50...
no chyba, że nadal skupuje, bo cena jest atrakcyjna - pamiętając o Muzie;)
to prawda - 120k zrobiłoby dużą różnicę, ale cóż z tego, że zasada jest przestrzegana skoro nie ma to odzwierciedlenia w kursie...
ale nie ma co narzekać - sesja się kończy, więc teraz zimne piwko i żrill:)
zawsze jutro jest szansa na zarobek:)
caly kompap-prezes kupuje a truten leci w dol/panie lipka wwiem ze to pow.7 sypanie na obrotach to wasza sprawka.masa ludzi ubranych.a te lipne info o smiesznym zakupie-to mydleenie oczu.zobaczcie ile wywalili pow.7.brawo betoniarka i buczenie generatora
nic nie wywalili chlopie, razem ze swoja firma grand maja juz prawie 33% kompapu, plius fundusz WEI z ktorym jest powiazany nieformalnie, razem maja juz prawie 50%, nikt nie wywala, nie opowiadaj bajek, poczytaj informacji o kompapie troche
o kompapie mozemy na osobnosci porozmawiac.wiem o tej spolce wystarczajaco duzo aby stwierdzic ze to grandy lipki wywal;aly pow.7.i tak w kolo macieju/zobaczycie c bedzie-teraz opdanie bez obrotow.potem marazm.raz na 4 miechy podrzut.a nie daj boze jak muza ruszy w dol.mam tego cielaka i od lat znam te ruchy.lipka jak dotad jest zainteresowany muza.a kompap mu zwisa-co zreszta widac/pozdro
Co ty za bzdury wypisujesz ??? latasza po i blogach i narzekasz na prezesa? o co ci chodzi ?
Tyle lat się męczysz na kompapie ? Skoro to takie czytelne to wywal i ty na górce i zarabiaj na innej spółce!!
przestań szlochać jak baba! to jest giełda!!
Ktoś już pisał grand i Lipka mają prawie 33%( tak od stycznia 2007) i najwyżej sprzedaje pakietem a kupuje przez giełde ! gdze tu zaniżanie? Na Muzie nic kompap nie kupuje bo przekroczyłby 10% w ciągu 60 dni i Wezwanie!! Tam się dopiero zacznie!
zobaczymy czyj sie scenariusz sprawdzi.zreszta zobaczcie po ile lipka zapakowal wei w cielaka.specjalista od ubierania.sami poszperajcie ja wiem.jakby nie muza to ciele dalej by stalo.a zreszta jak jest postrzegany kompap widac po kursie-to jest koronny dowod.ale wszystkim zycze powodzenia.pozdro
Dzieki za życzeina! Doczekałem się na muzie doczekam się na kompapie.!
Wei ubrał po 12 zł jak była cena po ok 10 zł i czego to dowodzi ?zaniżania ?Wei te akcje ma i poniżej 12 zł nie wywali!(są w RN byłby komunikat).
Muze mają -jak wynika z komunikatów -po ok 9 zł x 890 000zł (wezwaine po 8,10 i teraz zkupy po 10,60zł wczesniej duzo poniżej 7 zł !)
to jest ok 10 mln wprawdzie wirtualnego ale zysku.
To jest ponad 2 zł na akcje kompapu.!!! A co jeśli przejmą muzę ? już są njwiekszym akcjonariuszem
Obstawiam pozytywny scenariusz i są do tego podstawy .
Jak bedzie zobaczymy
Pozdrawiam
zasada nr 1-jesli wierzysz w spolke to nie puszczaj.i to trzeba chwalic.patrzas jak kompap sie meczy sadze ze dlugoterminwa i meczaca akumulacja.ppatrzcie na muze 9 lat czekania.mi by szczena opaddla.moj kumpel z 4 innymi- w 5 mial 100tys.muzy i oddal lipce po 8.11/siedzi kolo mnie w bdm i jest calkowicie spokojny.pozdrawiam ciebie andzeju
my to jeszcze jestesmy kulturalni.zobaczcie na ;;parkiet forum''jakie miesa tam lataja/tam lipka ma zatwadrzialych oponentow.ale ci goscie na cielaku wszystkie zeby zjedli.byli w nim od zawsze/pozdro