• nowe info! prezio teraz kupuje akcje kompapu Autor: ~bum [95.51.192.*]
    jw. up up up
  • Re: nowe info! prezio teraz kupuje akcje kompapu Autor: ~znaFFca [87.205.103.*]
    podaj źródło
    tylko nie telefon do sekretariatu;)
  • Re: nowe info! prezio teraz kupuje akcje kompapu Autor: ~wert [87.204.66.*]
    KOMPAP SA zmiana stanu posiadania akcji przez osobę blisko związaną z prezesem zarządu
    13-07-2010 14:28 (PAP_EMI)
    13.07. Warszawa (PAP/ESPI) - Raport bieżący 15/2010

Spółka PPH KOMPAP SA informuje, że w dniu 13 lipca 2010 r. otrzymała zawiadomienie, w trybie art. 160 Ustawy z dnia 29 lipca 2005 roku o obrocie instrumentami finansowymi, od Pana Waldemara Lipka - Prezesa Zarządu Spółki, iż Spółka GRAND Sp. z o.o. z siedzibą w Sopocie w wyniku transakcji zawartych w dniach 8-12 lipca 2010r. za pośrednictwem Millenium Dom Maklerski SA POK Gdańsk zwiększyła stan posiadanych przez siebie akcji PPH KOMPAP S.A. o 1.199 sztuk akcji. Średnia cena akcji wyniosła 7 zł.
    Obowiązek przekazania powyższych informacji wynika z faktu, iż Pan Waldemar Lipka pełni w Spółce PPH KOMPAP SA funkcję Prezesa Zarządu, a Spółka "Grand" sp. z o.o. jest osobą blisko z nim związaną w rozumieniu art. 160 ust. 2 pkt. 4 wyżej cytowanej ustawy o obrocie.
    Jednocześnie Pan Waldemar Lipka poinformował, że na dzień dzisiejszy Spółka Grand Sp. z o.o. w Sopocie posiada łącznie 796.794 akcji PPH KOMPAP S.A., co stanowi 17,02 % w kapitale zakładowym oraz 796.794 głosów, co stanowi 17,02 % w ogólnej liczbie głosów na walnym zgromadzeniu Spółki.

kom espi abs

A ktoś tak piszczał ,że wywala....
  • Re: nowe info! prezio teraz kupuje akcje kompapu Autor: ~znaFFca [87.205.103.*]
    1200 akcji??? śmiech na sali...
    musiałby kupić chyba ze 12k żeby podnieść tego cielaka na 7,50...
    no chyba, że nadal skupuje, bo cena jest atrakcyjna - pamiętając o Muzie;)
  • Re: nowe info! prezio teraz kupuje akcje kompapu Autor: ~wert [87.204.66.*]
    jasne ... lepiej byłoby 120k !!! ale chodzi o zasdę ważne ,że nie wywala...

to prawda - 120k zrobiłoby dużą różnicę, ale cóż z tego, że zasada jest przestrzegana skoro nie ma to odzwierciedlenia w kursie...
    ale nie ma co narzekać - sesja się kończy, więc teraz zimne piwko i żrill:)
    zawsze jutro jest szansa na zarobek:)
  • Re: nowe info! prezio teraz kupuje akcje kompapu Autor: ~kris b [83.21.205.*]
    caly kompap-prezes kupuje a truten leci w dol/panie lipka wwiem ze to pow.7 sypanie na obrotach to wasza sprawka.masa ludzi ubranych.a te lipne info o smiesznym zakupie-to mydleenie oczu.zobaczcie ile wywalili pow.7.brawo betoniarka i buczenie generatora
  • Re: nowe info! prezio teraz kupuje akcje kompapu Autor: ~sdc [178.42.156.*]
    nic nie wywalili chlopie, razem ze swoja firma grand maja juz prawie 33% kompapu, plius fundusz WEI z ktorym jest powiazany nieformalnie, razem maja juz prawie 50%, nikt nie wywala, nie opowiadaj bajek, poczytaj informacji o kompapie troche
  • Re: nowe info! prezio teraz kupuje akcje kompapu Autor: ~jj [83.19.216.*]
    http://warszawa.menelgame.pl/change_please/2155432/
  • Re: nowe info! prezio teraz kupuje akcje kompapu Autor: ~kris b [83.21.205.*]
    o kompapie mozemy na osobnosci porozmawiac.wiem o tej spolce wystarczajaco duzo aby stwierdzic ze to grandy lipki wywal;aly pow.7.i tak w kolo macieju/zobaczycie c bedzie-teraz opdanie bez obrotow.potem marazm.raz na 4 miechy podrzut.a nie daj boze jak muza ruszy w dol.mam tego cielaka i od lat znam te ruchy.lipka jak dotad jest zainteresowany muza.a kompap mu zwisa-co zreszta widac/pozdro
  • Re: nowe info! prezio teraz kupuje akcje kompapu Autor: ~wert [89.73.74.*]
    Co ty za bzdury wypisujesz ??? latasza po i blogach i narzekasz na prezesa? o co ci chodzi ?
    Tyle lat się męczysz na kompapie ? Skoro to takie czytelne to wywal i ty na górce i zarabiaj na innej spółce!!
    przestań szlochać jak baba! to jest giełda!!
    Ktoś już pisał grand i Lipka mają prawie 33%( tak od stycznia 2007) i najwyżej sprzedaje pakietem a kupuje przez giełde ! gdze tu zaniżanie? Na Muzie nic kompap nie kupuje bo przekroczyłby 10% w ciągu 60 dni i Wezwanie!! Tam się dopiero zacznie!
  • Re: nowe info! prezio teraz kupuje akcje kompapu Autor: ~kris b [83.21.194.*]
    zobaczymy czyj sie scenariusz sprawdzi.zreszta zobaczcie po ile lipka zapakowal wei w cielaka.specjalista od ubierania.sami poszperajcie ja wiem.jakby nie muza to ciele dalej by stalo.a zreszta jak jest postrzegany kompap widac po kursie-to jest koronny dowod.ale wszystkim zycze powodzenia.pozdro
    Dzieki za życzeina! Doczekałem się na muzie doczekam się na kompapie.!
    Wei ubrał po 12 zł jak była cena po ok 10 zł i czego to dowodzi ?zaniżania ?Wei te akcje ma i poniżej 12 zł nie wywali!(są w RN byłby komunikat).
    Muze mają -jak wynika z komunikatów -po ok 9 zł x 890 000zł (wezwaine po 8,10 i teraz zkupy po 10,60zł wczesniej duzo poniżej 7 zł !)
    to jest ok 10 mln wprawdzie wirtualnego ale zysku.
    To jest ponad 2 zł na akcje kompapu.!!! A co jeśli przejmą muzę ? już są njwiekszym akcjonariuszem
    Obstawiam pozytywny scenariusz i są do tego podstawy .
    Jak bedzie zobaczymy
    Pozdrawiam
  • Re: nowe info! prezio teraz kupuje akcje kompapu Autor: ~kris b [83.21.199.*]
    zasada nr 1-jesli wierzysz w spolke to nie puszczaj.i to trzeba chwalic.patrzas jak kompap sie meczy sadze ze dlugoterminwa i meczaca akumulacja.ppatrzcie na muze 9 lat czekania.mi by szczena opaddla.moj kumpel z 4 innymi- w 5 mial 100tys.muzy i oddal lipce po 8.11/siedzi kolo mnie w bdm i jest calkowicie spokojny.pozdrawiam ciebie andzeju
  • Re: nowe info! prezio teraz kupuje akcje kompapu Autor: ~kris b [83.21.189.*]
    my to jeszcze jestesmy kulturalni.zobaczcie na ;;parkiet forum''jakie miesa tam lataja/tam lipka ma zatwadrzialych oponentow.ale ci goscie na cielaku wszystkie zeby zjedli.byli w nim od zawsze/pozdro
    Czytałem.Dobrze napisał wiedzącemu tofik . ja tylko zmieniłbym mendel na kopę w tym wpisie!

mam nadzieję, że tu nie będzie 9 lat czekania:)
[x]
KOMPAP 0,00% 23,80 2025-11-28 14:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.