• ładnie dajecie po jajach. Autor: tanczacy_z_mrowkami [83.10.141.*]
    puki co obrót duży czyli ktoś wywala na potęgę z małymi przerwami.

przepatrzyłem sobie informacje na temat tej spółki w KDPW i widze że nominal 5 groszy czyli na dzisiejszym zamknieciu sporoooooooooo na +

Akcje na okaziciela serii C = 2 000 000 sztuk po emisyjnej = 5 groszy

Akcje na okaziciela serii D = 500 000 sztuk cena emisyjna = 55 groszy

Akcje na okaziciela serii M = 35 352 sztuki cena emisyjna = 3zl ( i ta wiadomość jest najważniejsza dla tych co chcą pospekulować czy warto się pakować w szambo bez wyjścia)

a jak się nie zna reguł rynku to niech się potem jeden z drugim nie dąsa że przejebał kupe szmalu.

ja tu oczywiście nie mówię że to walnie na ryja jeszcze bardziej ale rynek wycenia zawsze ponoć wszystko w wartości godziwej, jak to mówią na zachodzie investory in fair value.

• Re: ładnie dajecie po jajach. Autor: tanczacy_z_mrowkami [83.7.184.*]
    ładnie was wydymali i teraz zapewne śmieją się jeden do drugiego popijając leprze trunki

po wątkach typu ODPAŁ itd itp

a na wątkach gdzie piszę się prawdę zero odzewu

ale tak to jest jak się niema pojęcia o życiu

pisałem ostrzegałem zostaliście na lodzie i już nawet wam KNF czy prokuratura nie pomorze

a najbardziej zadziwiające jest to że na tej spółce niema chyba ani jednej imiennej akcji tylko bodajże wszystkie na okaziciela = jak na moje oko przekręt totalny
  • Re: ładnie dajecie po jajach. Autor: ~antyfrajer [83.5.212.*]
    Masz kolego 100% racji.

Tylko jakim cudem KNF dopuściło to to na GPW?

Poz.
  • Re: ładnie dajecie po jajach. Autor: tanczacy_z_mrowkami [83.7.184.*]
    przykre jest, że ludzie tyle kasy potracili ja sam tez traderuje sobie często i też nieraz po dupie dostaje ale zawsze daje sobie stopa 3,5% (wraz z prowizją ) i tylko na taką strate się godzę. a tu część widze że nawet od czasu debiutu siedzi i za fajnie im na pewnie nie jest :(

ale jak napisałem wcześniej na wątkach typu ODPAŁ , Zaniżanie przed odpałem itp. pełno a wręcz mnóstwo postów

a na wątkach gdzie kawa na ławę jest postawiona po prostu pustki albo ktoś przeczyta i jak to bywa w główce sobie pomyśli ,,kolejny pojeb" albo ,,pierdol........ co on może wiedzieć"

[x]
GREENTECH 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.