Andrzeju,
wytłumacz mi proszę:
Dlaczego raz piszesz jako Andrzej, a potem sam chwalisz to co napisałeś już pod innym nickiem:
Autor | ~Andrzej [217.153.131.*] 2010-07-12 20:41
Autor | ~cynik1 [217.153.131.*] 2010-07-12 20:15
Stajesz na głowie by rozpromować tą spółkę. Dlaczego? Jedno z możliwych wyjaśnień to to, że działasz w interesie tych, co kupili za 30gr i teraz muszą komuś tą resztkę opchnąć. Tyle że gdyby rzeczywiście byłaby to robota spekulantów, to nie robiliby tego tak beznadziejnie i naiwnie.
Druga możliwość to taka, że rzeczywiście wierzysz w tą spółkę, a przy okazji chcesz podnieść sobie samoocenę pozując tutaj na eksperta i żeby się sztucznie uwiarygodnić, to pod innymi nickami pochlebiasz sobie.
Jak my, inni inwestorzy mamy brać Cię na poważnie?
Ja wiem w miłości, na wojnie i na new connect wszystkie chwyty dozwolone....ale proszę wyjaśnij moje obawy i wątpliwości, które mam czytając Twoje posty.
Nie muszę chwalić ale cóż zagwozdka z tym IP, ciekawe .......
masz rację niestety ten cynik1 to nie ja ale ktoś z mojej firmy gdyz wszystkie kompy pokazuja ten sam adres ,a firmy już nie muszę promować sama to zrobi a tym IP dałeś mi gwoździa na cały wieczór.............................. być może ktoś widział wczesniej że tak jest i robi mi koło tyłka
Dziękuję za spostrzeżenie porozmaiwm z kolegami
pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję
Też zauważyłem że koleś pisze sam z sobą , rozbawiło mnie to i tyle, co do firmy hm nie przyglądałem się jej za bardzo , ale pamiętam euroimplant jak co niektórzy ją wychwalali że będzie po 5 zł , wtedy była coś ponad 1 zł a ile dzisiaj kosztuje nawet nie wiem dokładnie ale pewnie coś po , 60 groszy , ta firemka jest podobna do euroimplantu na dzisiaj nie wróże jej wielkiego skoku np do 1 zł
Nie mam linii obrony ale coz nieobecni nie maja prawa obrony a szkoda mnie równierz to smieszy ale coż czas pokaże a ja mam małe wyjasnienia z kolegą
pozdr..........................
Autor | ~nowy [83.20.182.*]
Autor: ~c.y.c [83.20.182.*],
Autor: ~sh_001 [83.20.182.*],
a k...a co to jest pajacu że się do Jędrka przyje bałeś ile sam nickó nawaliłeś
porównajcie kapitalziację BIO inventu z Euroimplantem zobaczcie jakie dofinansowanie dostał Euroimplant a potem dopiero zapodawajcie głodne kawałki Euriomplant kilkadziesiąt milionów złotych Bio invent 5 milionów 67 % akcji imennych nie ma ich w obrocie reszta juzobrócona jak wyskoczy info o umowie lub dofinansowaniu z UE to przy tej kapitalizacji i liczbie akcji w obrocie ( 3,3 miliona *50 groszy to tylko 1,6 miliona złotych ) to bęzie jeden wielki kosmos pamiętacie
Spokojnie panowie bez nerwów kto€ś mnie nie lubi irobi kawał od jutra pisze ze swojego osb.kompa
a co do spółek napisałem eu jest suuper bio nr 3 i tyle dla nas wazne jest uruchomienie nowego labolatoprium i dofinansowanie oraz że produkt ma patent i wszystko właśnie się dowiedziałem że IP można sobie zrobić jak się chce i pozdrawaim kolegę zgrabnego jak cię k....a jutro w pracy spotkam to ci się przedni napęd załączy za te kawały s...wielu
!!!!!!!
do: do nowe
Marna ta Twoja prowokacja. Napisałeś:
Autor | ~nowy [83.20.182.*]
Autor: ~c.y.c [83.20.182.*],
Autor: ~sh_001 [83.20.182.*],
Pierwsze to rzeczywiście skopiowałeś z mojego posta, natomiast kolejne to już sobie dodałeś, bo nie ma tej pionowej kreski, której nie umiesz zrobić ;p
Andrzeju,
dziękuję za wyjaśnienie. A kolegę kopnij w d... ode mnie :-)
ja się nt akcji bion nie wypowiadam, bo się na tyle nie znam :-p
Postanowiłem sprawdzić te trzy wpisy z różnymi nickami i tym samym IP (pomyślałem, że może ktoś je wpisał korzystający z tej samej sieci).
I niestety zarówno ten drugi i ten trzeci nie istnieją. Przejrzyj forum, albo wpisz w google dla pewności - nie ma takich wpisów na forum bankier.pl
Sprawdź to!
Tym samym przez taką manipulację jakiej się tu dopuszczasz bezpodstawnie oskarżając mnie, wiarygodność Twoja i niestety też Twojego kolegi Andrzeja piszącego tu na forum drastycznie maleje.
gdzie napisałem , że na tym forum łazisz po forach i walisz pod innymi nickami ,a drastycznie to możesz ze łba dostać aż ci kredki wypadną nie męcz mnie k..a drobnostkami synku
tylko że na innych forach również nic nie ma. są jakieś stare wpisy (nie moje nawet), ale zupełnie o czymś innym i bynajmniej nie o bioinvent. Spójrz dokładnie proszę!
Teraz widzę że jednak zguglowałeś moje IP i znalazłeś wpisy na innych forach z innym nickiem, które to przekopiowałeś na to forum. Ale jeszcze raz pokreślam, że te znalezione przez Ciebie wpisy z innymi nickami i tym samym IP NIE DOTYCZYŁY bioinventu.
tamte wpisy naprawdę nie są moje. Są po prostu kogoś z tej samej sieci, kto zresztą pisał o czymś zupełnie innym.
Poza tym nie ma przecież nic złego w posługiwaniu się wieloma nickami w sieci, o ile nie używa się ich przy jednym temacie (i tu masz rację, to byłoby beszczelne).
Na portalu giełdowym jestem ~nowy, bo się słabo znam, ale już na portalu zwiazanym z moim zawodem, używam innego nicka.