no to Kwiatkowski ma duzy problem...
nijak mu sie kapitalizacji nie uda utrzymać na wejście na regulowany...
Jak nie zacznie interweniowac to mu się z papiera śmieć zrobi...właściwie już jest smieciem prawie...
10 milionów euro wymagana kapitalizacja. Jeśłi nie zrobi nowej emisji - a pewnie zrobi - ale jesli nie zrobi - to do przejacia na regulowany kurs musi byc na poziomie przynajmniej 1 złotego...a tu za chwile 75 groszy...
Kwiatkowski miałfirmę wycenianą na około11 milionów po nominale 32 groszy ale komu by mógł to obchąć a tak nawet zakałdajac hipotetycznie żę wysypuje po 32 grosze odzysykuje gotókę w 100 % po 50groszy to juz 150 % a leszcze bęzei łykał po tyle myślac że to okazja
Oj argumenty sięgnęły bruku... Coś mi się widzi że kurs raczej nie zjedzie d0 32 groni... Dla mnie to zbyt piękne by było prawdziwe. Nie zdążyłem się jeszcze nachapać:))))
Nie zniżę się do twojego poziomu. Mam nadzieję, że nie jesteśmy razem akcjonariuszami tej spółki, choć to by po trosze tłumaczyło, dlaczego na tym papierze dzieje się co się dzieje.
a czego nie rozumiesz wyceniną firmę przeliczył na akcje po nominale 32 grosze komu by to sprzedał a tak nawet jakby chciał wam wywalic po 60 groni to będziecie łykać szczęśliwi że tanio kupiliście a KWiatkowskiemu zapewnicie 100 % na czysto więc czego nie rozumiesz ciemniaku
Pokaż mi choć jedną transakcję, gdzie kwiatek skarmił kogokolwiek... Bo ja takiej nie widziałem... cieniasie... Komuś chyba zależy na zdołowaniu papiera... Ciekawe tylko jaki w tym interes...
Kwiatkowi nie zależy na dołowaniu kursu, sami go dołujecie.
Bo po prostu brak chętnych na droższe zakupy.
Aha , gdzie są zyski netto ?
Deweloper buduje bez zysku ? I tworzy spółkę celową ? Po kiego ?
No i macie odpowiedź uczciwego Kwiatka, biedni akcjonariusze.
Po co Lokaty Sp. z o.o. - po to żeby tam mieć zyski a kapitał czerpać ze S.A. czyt. od was z nowych emisji.
Bo po co innego sp. z o.o. ?
jak to jest że Polak lubi dbać o finanse drugiego Polaka, heheeheheeh, nie chcecie to nie kupujecie a tym samym zamknijcie swoje jadaczki i odpierdolcie sie od "Kwiatka"
biegły wycenił firmę Kwiatkowski zamienił tą wartość na akcje po nominale 32 groszy jesli by sprzedał po średnio 64 grosze bęzie miał 100 % tumany pytam się czy nie bęzei miał
Sam jesteś tuman. Sprawdź na jaki dzień była robiona wycena i co od tego czasu do LBD doszło - zrobiono.
Zresztą zdaje się, że nie na argumenty tu dyskusja idzie...
bedzie miał. Ale jednorazowo i potem dupa a nie budowanie firmy. A z tego co wiadomo, interesuje go rozwój spółki a nie jednorazowy strzał. PO co buduje hotel, po co Włochy - jesli opchnie spółke leszczom - kto mu bedzie finansował?
Jeśli ktoś liczy, że kurs wzrośnie, bo kapitalizacja jest zbyt mała do zmiany rynku, to jest w błędzie, po pierwsze na bank będzie nowa emisja, bo choćby FF jest za mały, a w ten sposób zwiększy się kapitalizacja.
Powodzenia leszczyki,do boju kupujcie wyżej.
tak to właśnie jest, jak małe waniaczki oeniają przez swój pryzmat innych... Po co budować, coś mozolne, jak można wszystkich zrobić w konia i zniknąć, np. z 10 mln...
Nie takie małe cwaniaczki.
Mogę ci pokazać ile mogę tych lokat kupić.
Popatrz w arkusz na zlecenie kupna po 32 gr.
Wystawię ci równą ilość akcji ot tak dla zabawy.
Fascynująca strategia inwestycyjna... A właściwie to czego ty oczekujesz? Ze na placu budowy tryśnie ropa, czy że kwiatek będzie opowiadał bajki o kupnie greckiej wyspy? Bo ja widzę raczej solidne fundamenty do budowy sensownej firmy...
AT na Lokatach przy tym obrocie i FF to chyba jakaś kpina. I to jeszcze tygodniowy świecowy. A 32 gr. pewnie oparte na AT z wykresu, który oparty był jeszcze na działalności Fabryki diet, a nie LB. Pogratulować ekspertów na tym forum.
Ja dużo akcji mam skupionych właśnie za czasów Fabryki diet i trzymać będę długo.
Ale skoro mamy takich specjalistów od AT to chyba przemyślę sprawę ;)
lokaty dadza zarobic krocie.... ale kto niecierpliwy ten zawsze traci,
this is sparta, this is LBD
hehe
Ja tam dobieram pomalu na ile mnie stac i mam gdzies kurs obecny, byleby jaknajwiecej sie oblowic.... dla mnie liczy suie ta firma ktora bedzie wysoko za jakis czas
jak dla mnie za 2-3 lata to sie zgodze... nie no a tak powaznie to jak zaczna wplywac pieniazki za spzredarz i najem to lokaty zaczna istnbiec na powaznie, a 2-3 miesiace wczesniej zacznie sie skupowanie papiera.... Kwiatek wie co robi
Nie pierwszy raz takie sztuczki na papierze ogladam.... kupowac tanio, siac zamet, spzredawac drogo jak pojdzie fama.... stara prawda zarabiania na gieldzie