• artykuł Autor: ~kaka [83.29.167.*]
    Moim zdaniem:) artykuł został opublikowany celowo tuż przed debiutem by zwalić kurs. Zobaczcie fragment "spór o wynagrodzenie". Spór chodzi o śmieszną kwotę w porównaniu do przedsięwzięcia jakim jest debiut na NC. Przytoczony jest fragment jednego gościa 4k nie wypłacili, następnie efekt kosmetyczny "ale to nie jedyny taki przypadek"(i tu myślimy ile tych osób było hhhmm 10?) I kolejny przykład.

http://tymochowicz.net/2010/07/05/debiut-infinity-s-a-na-newconnect-3/#idc-cover
  • Re: artykuł Autor: ~as [82.115.65.*]
    hahahahh czy ty jestes normalny czlowieku ubrali cie w smiecia i teraz zaklinasz TAKIEGO BALONA na NC TO DRUGIEGO NIE MA !!!!!!!!!!!

c/wk 30 hahaahah czlowieku PAtrowicz tez tak dym...a takich jak ty z oszczednosci hahahhhah smiac mi sie chce 5 gr emicja piekna kumple TYmocha i Tymoch ma stope zwrotu hahahahhahahaaahhaaah

a leszcze kwicza i placza ahahah UBRANE POWYZEJ ! zl a nawet 2 zl hahahahaahahahahahaahahaa

• Re: artykuł Autor: ~Kaka [83.29.167.*]
    ubrali mnie owszem i nie obchodzi mnie to nic:) innych ubrali po dużo wyższych cenach i co z tego. Jeśli nie sprawdzi się moja koncepcja to opchnę po odpowienim dla siebie kursie ale nie tak jak pozostali... dlatego mam taką satysfakcje.
[x]
GREENTECH 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.