sprawdzcie sobie inne spółki: WDMSA cena nominalna 1grosz, natomiast emisyjna 4,5zł, debiut ponad 5zł. Oczywiście z reguły branża finansowa ma takie przebicia nominał względem emisji. Nie maco się sugerować czymś takim. Przykładów jest wiele.
Kaka,
Po części masz rację. Co z tego jakby na przykład cena nominalna akcji Tauronu była 1 grosz? Ae lwłaśnie różnica polega na tym, że WDM jak i inne spółki, wchodząc na notowania prowadziły działalnośc, a czy jesteś mi w stanie opisac co aktualnie robi Infinity w zakresie swojego obszaru działalności? I pozostaje pytanie co Infinity zrobiło, aby wycena akcji tej spółki była powyżej ceny nominalnej?
Pozdrawiam,
Misiek
Różnica pomiędzy ceną emisyjną a nominalną zasila konto spółki to dla tego powinna być znacząco większa:) Co zrobili dla tego by była aż tak duża? przedstawili swą koncepcje działalności za którą wycenili się na 3zł na którą sporo się osób się nabrało. Ściągneli kasę a tuż przed emisją ten artykuł bardzo dziwna sprawa.
Kaka,
Pytam ponownie: co zrobili?
Z góry mam prośbę, aby w odpowiedzi nie padły słowa: zaplanowali, przedstawili, wymyślili, chcieliby, prognozują, opowiadali...
A według mnie w poniedziałek nowe minima.
Pozdrawiam,
na temat działalności wiem tyle co wszyscy z wypowiedzi Tymochowicza. "A według mnie w poniedziałek nowe minima. " całkiem możliwe natomiast moim zdaniem jest większe prawdopodobieństwo odwrotnego scenariusza.
pozdrowienia
kolego jestem daytrajderem a nie inwestorem to po pierwsze:) nastawionym na zysk a nie umaczanie po 3zł. Dla mnie liczą się pieniądze z dnia na dzień a nie inwestowanie w coś co może być za niedługo totalną klapą przykład petrol i co tu było z inwestycji. Chuj***! a na daytraidingu zarobić można