jak nisko ????? jeżeli mają być po 2 - 3 zł...........więc kurs powinien spaść !!!!!!!!!!!!!!
w okolice 5 -6 zł..................lub patrząc bardziej optymistycznie 7 - 8 zł............
Gupoty piszesz kolego i nawet sie nad tym nie zastanwisz. Oczywiście akcje moga tyle kosztowac, ale po odcieciu praw poboru, wówczas bedziesz mial dwa Cersanity akcje+ PP.
Poczekajmy najpierw na uchwaly walnego zamin ktos znow bedzie pisal bzdety.
Giełda jest dla ludzi myślących i cierpliwych !!!!(chyba że, jesteś daytrad.,)
1. Z analizy RSI za okres od początku czerwca do dziasiaj wynosi 49 więc, jest to raczej sygnał do kupna.
2. Z analizy Dowa wynika iż jesteśmy od maja br. w terndzie spadkowym, więc niedługo zacznie się trend wzrostowy.
3. W ubiegłym roku w analogicznym okresie cena była podobna.
4. Psychologia tłumów....i wszystko jasne. Straszycie się nawzajem, potem sprzedajecie za bezcen i w ten sposób żywicie rekiny
Pozdrawiam
Rekiny zyja z emisji akcji takich jak ta w cersanicie i my ich nic nie obchodzimy. Chodzi tylko o to zebys kupil nowe akcje. Ja to nazywam wciskaniem malpom kitu! Pozdrawiam!
Ja postawiłem na kupno. Przed kupnem jakichkolwiek papierów wartościowych długo analizuję i szukam ciekawych info o danej spółce...Będzie dobrze.Bardzo dobrze. Pozdrawiam
Będzie nawet super.
W trzech przypadkach -kolejność i zbieżność dowolna.
1. Walne zaniecha emisji
2. Logiczne dyskonto po odcieciu PP
3. Znaczna poprawa wyników za II kw.