prawdę mówiąc gdyby nie ta zwała nikt nie wiedziałby czym infinity się w ogóle zajmuje, a tak przynajmniej wiecie że chodzi o portale społecznościowe itp.
pozdrawiam posiadaczy bo jestem pewien że kto wytrzyma miesiąc na spółce zostanie solidnie wynagrodzony
Dnia 2010-07-09 o godz. 17:53 larry21flynt napisał(a):
pozdrawiam
> posiadaczy bo jestem pewien że kto wytrzyma miesiąc na
> spółce zostanie solidnie wynagrodzony
tak samo jak frajerzy, którzy zrobili coś dla Infinity a teraz płaczą po gazetach, ze im nie zapłacono
o tak, będziecie sowicie wynagrodzeni.. wiedzą, a ta kosztuje
to jest projekt obliczony na wydojenie fraje.., przepraszam, "inwestorów".
Najgłupszy analityk powie, że pseudo-model biznesowy Infinity nie sprawdzi się - wielu już próbowało uruchomić coś za abonament i ZAWSZE to była klapa.
Oczywiście nie każdy o tym wie - i na tym żerują ci oszuści.
Największym przegranym jest GPW. Ale czego w sumie się spodziewać, skoro prezes tej instytucji jest za zniesieniem licencji maklerskich, które są od niemal 20 lat niczym innym jak egzaminem z wiedzy niezbędnej do pracy z inwestorami. "Rynek zweryfikuje" - mówi Sobolewski - i oczywiście ma rację, bo właśnie rynek zweryfikował wiedzę i doświadczenie jego pracowników, z których prawie żaden maklerem nie jest - no to podsunęli mu do podpisania uchwałę o dopuszczeniu gówna na NewConnect z kursem odniesienia 3 zł.
Cała praca, która wykonują uczciwi ludzie wprowadzający ciekawe biznesy na NewConnect, jest marnowana przez paru złodziei, którzy wykorzystali wolnorynkowy charakter NewConnect. Umożliwiła im to Giełda, która zamiast ich pogonić - udostępniła swoje zaufanie. Świadczy to o braku kompetencji zespołu, który zajmuje się przygotowywaniem do wprowadzenia. Byli w miarę czujni przy Atlantis Energy (któryś tam z kolei "numer" Patrowicza) ale nie byli czujni przy Tymochowiczu i kolesiach.
Infinity podważa zaufanie do NewConnect, Giełdy, Autoryzowanych Doradców - do całego rynku kapitałowego. Zabrakło kompetencji - ewidentnie zabrakło ich na GPW. To, że teraz biedna hoło... przepraszam, szanowni "inwestorzy" kupują sobie syfa, nie jest tak naprawdę ich winą, choć to właśnie ich bezpośrednio zaboli.
Nie, nie jestem podatny na manipulację i nie daję się oszukiwać na giełdzie ;)
Myslę, że wiele się zmieni na NewConnect, dzieki temu przypadkowi, z korzyścią dla inwestorów. Niestety, najpierw muszą wtopić fraje.., przepraszam, "inwestorzy", którzy nałykali się "tanich" akcji spółki założonej dla przeprowadzenia oszustwa, która znalazła się w notowaniach dzięki niekompetencji ludzi z GPW.
kleksie, musze Cię zmartwić - Tymochowicz z kolesiami mają kontrolę nad spółką, ale wcale nie po to, żeby zarobić na akcjach - oni będą doić fraje.., przepraszam "inwestorów", dopóki ktokolwiek będzie chciał dać tej spółce pieniądze, nawet po nominale.
Obejrzyj sobie wykres Victoria AOC, sprawdź akcjonariat i zarząd, potem poczytaj o inwestycjach infinity (ale nie w rozdziale o inwestycjach, bo tam sa kłamstwa, tylko w raporcie biegłego, na str 13. Potem sprawðź w KRS spółkę Zarządzanie. Inwestycje Sp. z o.o. - dokładnie tak się pisze nazwę, z kropką i zobacz kto jest prezesem).
Miłej lektury i nauki
Nie będę tu więcej pisał, co ma być, to będzie :D niestety, w wypadku Infinity, czuję się prorokiem :P
pa
Do "infinity kłamie" - ja juz jestem oskubany i pozamiatany . Mi już nic nie pomoże a szkoda wywalać bo zostanie na ksiązki dla dzieci we Wrzesniu
Oszukał nas i tyle.Czekam na info,że wywalił wszystko i pozamiata resztę
hhahhahaha jak was tu czytam to mi się śmiac chce jeden nie ma akcji ale prawy i sprawiedliwy walczy o naszą kasę drugi kupił droga i już przekreślił swoje życie .................ludzie opanujcie się
gpw ma swoje prawa
przyjdzie taki dzień że będziecie wychwalac Tymoszkę pod niobiosa
choc znając życie już pod zmienionym nickiem zaczniecie pisac jak to nas ładnie ubierają po 2zł