• buhaha SOLARIS GATE PADŁO nie ma go w sieci !!! Autor: ~infinity kłamie [85.222.116.*]
    http://www.solarisgate.pl/

przekonajcie się sami, świeżo upieczeni właściciele tego "projektu wszech czasów" :D

www.infinitysa.pl - też... nie ma

ciekawe, gdzie jest prezes?
  • Re: buhaha SOLARIS GATE PADŁO nie ma go w sieci !!! Autor: ~aka [83.29.154.*]
    limity serwerowe się skończyły! za dużo wkurwionych oglądających
  • Re: buhaha SOLARIS GATE PADŁO nie ma go w sieci !!! Autor: ~król GPW [178.56.17.*]
    wszystko działa nie wprowadzaj ludzi w błąd!! zgłaszm cię do KNF dostaniesz 200tyś kary to się odechce
  • Re: buhaha SOLARIS GATE PADŁO nie ma go w sieci !!! Autor: ~infinity kłamie [85.222.116.*]
    zgłoś zgłoś, może zwrócą uwagę na tą zgraję oszustów naciągających naiwniaczków (choć największym naiwniaczkiem jest tu Giełda)
    a serwisy nie działały dzisiaj co najmniej 6 godzin
    oczywiście żaden z golonych fraje.. , przepraszam "inwestorów"
    nikt ze spółki nie reagował - taki mają szacunek do fraje.. przepraszam, do "inwestorów"
    w tej spółce nie ma ani złotówki a całe aktywa to udziały spółki pozostałej po wyprowadzaniu kasy
    ich nawet nie stać na porządny serwer - pewnie nie zapłacili i stąd brak w sieci

ten projekt to nie jest nawet amatorszczyzna - to oszustwo widoczne dla każdego z IQ>100

wcale mi was nie żal swoją drogą :D
  • Re: buhaha SOLARIS GATE PADŁO nie ma go w sieci !!! Autor: ~24 [194.117.241.*]
    Dnia 2010-07-09 o godz. 17:47 ~król GPW napisał(a):
    > wszystko działa nie wprowadzaj ludzi w błąd!! zgłaszm cię
    > do KNF dostaniesz 200tyś kary to się odechce

Nie strasz bo nie masz czym

Gościu prawdę rzecze...
  • Re: buhaha SOLARIS GATE PADŁO nie ma go w sieci !!! Autor: ~kleks [87.205.138.*]
    Dzwoniłem tam dziśiaj do INFINITY i tam maja chyba jakąś centralę,gdyż łączyła mnie z tą firmą.Rozmawiałem z jakimś kierownikiem i wziął mój nr.kom by do mnie oddzwoniła jakas osoba z relacji inwestorskich. Na wszystko odpowiadał tylko to,że oddzwoni osoba kompetentna do odpowiedzi. Tyle.
    Co do strony internetowej to powiedział mi,że maja awarię i próbuja to naprawić.
    Problem to jest bo zbyt długo to naprawiają. Sądzę,że za dużo ludzi im pisało i wyłaczyli na pare dni.Kolega pisze ,ze już działa,więc zaraz wejdę i zobaczymy/

pozdro dla akcjonariatu
  • stronka już chodzi Autor: ~aaaaaaaaa [*]
    kleks napij się tej wódki bo się zapiszesz na tym forum
  • Re: stronka już chodzi Autor: ~król GPW [178.56.17.*]
    widzę że prawdziwy polak się odezwał martwiący się o naszą kasę !
    nie martw się o nas jakoś sobie poradzimy!
  • Re: buhaha SOLARIS GATE PADŁO nie ma go w sieci !!! Autor: ~abc [64.191.112.*]
    Ja powiem tak , w obecnym stanie jaki jest portalowi wróżę klapę , bo kto będzie ładował w to kasę , aby się zarejestrować to po raz.
    Po dwa jak to ma być dla potomnych, a ktoś kto już opłacił i np. zszedł już z tego świata , to co z kontem się dzieje , przepada czy jak , no to wtedy już dla przyszłych pokoleń nic z tego nie ma.
    Ogólnie sam pomysł niezły , ale brak dema , a najlepiej bezpłatne zakładanie konta , w końcu firma powinna żyć z reklam dzięki dużej ilości użytkowników , tak jak to robią inni.
    Możliwość przeglądania profili innych oczywiscie tego tylko co chcą udostępnić.
    Kase dużą na tym pewnie by szło wyciągnąć gdyby była możliwość bezpłatnego zakładania konta i kilka drobnych zmian wprowadzone.
    Kto ma" troszkę" wolnej kasy , przejąć to , pomysł udoskonalić i zbierać w przyszłośći kokosy.
    Na obecnym etapie wróżę klapę tak jak pisałem , taka jest moja opinia.
  • Re: buhaha SOLARIS GATE PADŁO nie ma go w sieci !!! Autor: ~kleks [87.205.138.*]
    Do "abc" - poruszyłes ciekawy temat. yslisz ,że pan Tymochowicz nie zabezpieczył się przed zebraniem wszystkich akcji z rynku i przejęciem kontroli nad firmą?
    Sam pomysł jest naprawdę ciekawy i stąd i ja kupiłem te akcje,ale to co sie dzieje to zakrawa na zemstę. Własnie,co się dzieje z kontem gdy dana osoba umiera?
    Demo tez by się przydało i napewno by zarobił gośc na tym bho to ciekawa sprawa.Ludzie lubią innowacyjne rzeczy i ciekawe pomysły. ten pomysł ze stroną dla potomnych to ciekawa sprawa,ale nie wierze by grał pod utrate kontroli nad spółką,skoro ją załozył własnie.
[x]
GREENTECH -13,58% 1,40 2020-03-04 13:00:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.