• POGADAJMY MERYTORYCZNIE-SKĄD ONI WZIELI 3 ZŁ ???????? Autor: ~kleks [87.205.138.*]
    Niech mi ktos wytłumaczy,skąd oni wzieli 3 zł w dniu debiutu? Czy wystarczy kupić za pare groszy akcje po 3 zł a miliony po 0,05 zł i to jest wyznacznik by startowac po 3 zł????
    Prosze o merytoryczne odpowiedzi!
    Pozamiatali mnie pięknie i już uświadomiłem sobie,że wejście IFY na NC miało jeden cel - szybko i bezbolesnie się wzbogacić i czyszcząc sobie długio za darmo,kosztem akcjonariuszy (wydymanych i naiwnych graczy)
  • Re: POGADAJMY MERYTORYCZNIE-SKĄD ONI WZIELI 3 ZŁ ???????? Autor: ~igor [83.5.94.*]
    i kolejne pytanie dla czego nikt sie tym nie zainteresuje i nikt nie zostanie ukarany za taki przekręt
  • Re: POGADAJMY MERYTORYCZNIE-SKĄD ONI WZIELI 3 ZŁ ???????? Autor: ~kleks [87.205.138.*]
    Ide dzisiaj się napic wódy i spróbuje choć troszke nie myślec . Gdybym kupował spółkę ,która bankrutuje to bym wiedział co kupuję. A tu qwa mać, gorzej niż bankrut.
    Aż mi sie płakac chce,qwa
  • Re: POGADAJMY MERYTORYCZNIE-SKĄD ONI WZIELI 3 ZŁ ???????? Autor: kognor [79.184.149.*]
    Dnia 2010-07-09 o godz. 14:25 ~kleks napisał(a):
    > Ide dzisiaj się napic wódy i spróbuje choć troszke nie
    > myślec . Gdybym kupował spółkę ,która bankrutuje to bym
    > wiedział co kupuję. A tu qwa mać, gorzej niż bankrut.
    Aż mi
    > sie płakac chce,qwa

dobry bajer !!! pół sukcesu ??? hahahahahahahahahaha !!!
  • Re: POGADAJMY MERYTORYCZNIE-SKĄD ONI WZIELI 3 ZŁ ???????? Autor: ~lukas8i8 [188.147.16.*]
    spółka poprostu tyle nie warta ale nie powinno byc mozliwosci wprowadzania po takim kursie mozna powiedziec tylko tyle oszustwo ale wątpie ze ktos coś z tym zrobi .wziełem spekulacyjnie po 73 gr ale to może spasc i na 20 gr
  • Re: POGADAJMY MERYTORYCZNIE-SKĄD ONI WZIELI 3 ZŁ ???????? Autor: ~czyzyk [192.168.20.*]
    ile tu jest akcji?
  • Re: POGADAJMY MERYTORYCZNIE-SKĄD ONI WZIELI 3 ZŁ ???????? Autor: ~JACK [83.8.116.*]

Uchwała Nr 626/2010
    Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A.
    z dnia 2 lipca 2010 r.
    w sprawie wyznaczenia pierwszego dnia notowania w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect akcji zwykłych na okaziciela
    serii C, D, E, F, G, H, I, J, K, L i M
    spółki INFINITY S.A.

§ 1

Na podstawie § 7 ust. 1 i 5 Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu, Zarząd Giełdy postanawia:

1) określić dzień 6 lipca 2010 r. jako dzień pierwszego notowania w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect następujących akcji zwykłych na okaziciela spółki INFINITY S.A. o wartości nominalnej 0,05 zł (pięć groszy) każda, oznaczonych przez Krajowy Depozyt Papierów Wartościowych S.A. kodem "PLINFNT00014":

a) 800.000 (ośmiuset tysięcy) akcji serii E,

b) 600.000 (sześciuset tysięcy) akcji serii F,

c) 400.000 (czterystu tysięcy) akcji serii G,

d) 55.000 (pięćdziesięciu pięciu tysięcy) akcji serii H,

e) 280.000 (dwustu osiemdziesięciu tysięcy) akcji serii J,

f) 100.000 (stu tysięcy) akcji serii K,

g) 73.000 (siedemdziesięciu trzech tysięcy) akcji serii L;

2) określić dzień 6 lipca 2010 r. jako dzień pierwszego notowania w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect następujących akcji zwykłych na okaziciela spółki INFINITY S.A. o wartości nominalnej 0,05 zł (pięć groszy) każda:

a) 2.000.000 (dwóch milionów) akcji serii C,

b) 500.000 (pięciuset tysięcy) akcji serii D,

c) 84.000 (osiemdziesięciu czterech tysięcy) akcji serii I,

d) 35.352 (trzydziestu pięciu tysięcy trzystu pięćdziesięciu dwóch) akcji serii M

- pod warunkiem dokonania w dniu 6 lipca 2010 r. rejestracji tych akcji przez Krajowy Depozyt Papierów Wartościowych S.A. i oznaczenia ich kodem "PLINFNT00014";

3) notować akcje, o których mowa w pkt 1) i 2), na rynku kierowanym zleceniami w systemie notowań ciągłych pod nazwą skróconą "INFINITY" i oznaczeniem "IFY".

§ 2

Uchwała wchodzi w życie z dniem podjęcia.

Tymochowicz obiecuje pokaźne zyski

2010-03-08 15:46
    Ośmiocyfrowe zyski już za trzy lata – taki cel stawia sobie Piotr Tymochowicz, prezes i udziałowiec Infinity, spółki, która wkrótce zadebiutuje na NewConnect.
    Zobacz także:

Tymochowicz o krok od NewConnect

„Jesteśmy przekonani o sukcesie” – mówi Piotr Tymochowicz, znany z doradzania politykom w kwestiach
  • Re: POGADAJMY MERYTORYCZNIE-SKĄD ONI WZIELI 3 ZŁ ???????? Autor: ~max [178.42.246.*]
    to wielki skandal ze KNF dopuscila ta pseudo spolke do obrotu!
[x]
GREENTECH 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.