• INFINITY czytać ! Autor: ~InwestorS.A. [83.10.233.*]
    1. o,85 to świetny punkt wyjścia do wzrostów
    2. Pan Piotr ma scenariusz co do swojego najlepszego dziecka
    i nikt tu tanio nie sprzeda skóry
    3. co was dziwi ? a zobaczcie taki EKO_EX debiut 2 zł
    be wkrótce było 1 zł, a póżniej 6 zł, 600% zysku
    4. nie beczec leszcze tylko pakowac bo ta spólka
    ma największy potencjał na NC

wspomnicie moje słowa i znów zasypiecie mnie flaszkami

POZDR.
  • Re: INFINITY czytać ! Autor: ~xyz [89.74.135.*]
    już dzisiaj przewidziałeś nie w tą stronę (miało być 1.04 na koniec), więc się nie popisuj jasnowidzeniem
  • Re: INFINITY czytać ! Autor: ~FGF [85.222.87.*]
    a kto Cię posłucha????? Byłeś przekonany, że zamknięcie dziś 1,04 pln i co??????
  • Re: INFINITY czytać ! Autor: ~xi [193.59.65.*]
    świetny punkt to jet 0,05 zł
  • Re: INFINITY czytać ! Autor: ~kfc [84.10.43.*]
    może jutro ustawię się na dolnych widłach
    ale tak dla sportu - trochę ( niewiele )
    nie mam zamiaru angażować się w to g... ( głupstwo :))
    wpadnie, to dobrze
    nie wpadnie - żadna strata
    potem chętnie odsprzedam : po 80,- gr
  • Re: INFINITY czytać ! Autor: ~ktos [87.205.230.*]
    Chodza plotki ze google moze przejmie infinity lub beda razem wspolpracowac(inaczej po co by pisali ze przeleci koles z google zainteresowany solaris gate!-szczegoly w linku nizej) czytac durnie! zamiast kupowac teraz to bedziecie pozniej placic po 100zl za akcje nie patrzcie na aktualne wskazniki bo te sie b. szybko zmienia.

https://www.bankier.pl/forum/temat_infinity-i-google-to-bedzie-przelom-czytac,8605266.html

http://interaktywnie.com/biznes/newsy/projektowanie-interakcji/solaris-gate-przelom-czy-porazka-11105

Tymochowicz planuje stworzenie globalnego projektu, który za rok miałby mieć ok. 60 tys. użytkowników. Jak przekonuje, już niedługo przyjechać ma do niego jego przyjaciel z Google zainteresowany Solaris Gate. W przyszłości użytkownicy będą mogli się porozumiewać za pomocą specjalnego języka obrazkowego - prace trwają.
  • Re: INFINITY czytać ! Autor: ~Misiek [217.153.242.*]
    A do mnie przyjeżdża przedstawiciel NASA, żeby omówic mój nowatorski pomysł wydzielenia i sprzedaży działek na Jowiszu, a w planach to mam jeszcze Saturn i Neptun. To jest żenada, że coś takiego jest notowane a drobni inwestorzy naciągani...
    Pozdrawiam,
    Misiek
  • Re: INFINITY czytać ! Autor: ~haha [87.205.230.*]
    a ja im wierze mam akcje jak z tym google okaze sie prawda to sprzedam Ci za 100zl akcje teraz mnie wysmiejesz ale pogadamy za jakis czas ;)
  • Re: INFINITY czytać ! Autor: ~Misiek [217.153.242.*]
    Po pierwsze na pewno Cię nie wyśmieję, bo nie mam takiego zwyczaju, a co najwyżej ponabijam się z tej spółki i takich komunikatów (plotek).
    Po drugie na pewno nie kupię tych papierów za 100 zł, a nawet 100 gr. (pisałem już o tym jak była genialna okazja po 1,10 po debiucie). Mogę wejśc po cenie nominalnej, ale nie wiem czy aż tak nisko spadnie, bo na każdym poziomie będą kupowac, łapiąc "okazje" że to już absolutne dno i niżej nie spadnie.
    Po trzecie zobacz skład spółki - sami specjaliści w zakresie marketingu i PRu, a tylko jeden człowiek mający coś wspólnego z informatyką, nie wspominając już nawet o dalekosiężnej biotechnologii. Nasuwami to wniosek wzniosłej formy prawie pozbawionej treści, ale to oczywiście jedynie moja opinia i wnioski.
    Pozdrawiam,
    Misiek
  • Re: INFINITY czytać ! Autor: ~zyga51 [89.73.194.*]
    A ja od Ciebie kupie ale za 100zl wszystkie twoje akcje bo tyle beda warte .Po 100zl beda jak bedzie taka inflacja jak w latach osiemdziesiatych .Zanim cos napiszesz to pomysl.
  • Re: INFINITY czytać ! Autor: ~ddddd [95.49.193.*]
    ty wogole ogarniasz co sie dzieje?! gosc wywala non stop i konca nie widac, zalal juz rynek tym gownem i dalej to robi...
  • A gdyby nie zalał Autor: ~InwestorS.A. [83.10.239.*]
    to czym byśmy obracali. Widać że jesteś NOWY

na gieldzie i nie znasz jej mechanizmów.

Dzisiaj MOCNA ZIELEN

gwarantuje swoim AUTORYTETEM

POZDR.
  • Re: A gdyby nie zalał Autor: ~infinity=gow*o [95.49.193.*]
    czekam z niecierpliwoscia. z pewnoscia jestes na gieldzie krocej ode mnie.
  • Re: A gdyby nie zalał Autor: ~IT [80.48.239.*]
    Lubię ludzi z poczuciem humoru :) -63% niezly odcień zieleni
  • Do Inwestor S.A. Autor: ~Misiek [217.153.242.*]
    No to ładny ten Twój autorytet. Podziel się opinią na temat dzisiejszego przebiegu notowań na spółce Infinity. A w zasadzie dzień notowań tej spółki jest obojętny...
    Ludzie, niepakujcie się w to. Niech oni przynajmniej coś zaczną robic. I fajnie by było, gdyby robili to za własne pieniądze (bo przynajmniej by im zależało), a nie za Wasze.
    Pozdrawiam,
    Misiek
  • Re: Do Inwestor S.A. Autor: ~kasjer lotniczy [87.207.58.*]
    Dnia 2010-07-09 o godz. 20:38 ~Misiek napisał(a):
    > Niech oni przynajmniej coś zaczną
    > robic.

Ale przecież oni coś robią!
    Otóż pakują walizki i zwiewają zagranicę, podobno bilety lotnicze już są wykupione.
  • Re: Do Inwestor S.A. Autor: ~Misiek [217.153.242.*]
    Ja otwarcie informuję, że wejdę po cenie nominalnej, bo wtedy jest to prawdziwa wycena pomysłu bez działań. Wyżej nie ma mowy i wszystkim doradzam to samo. Oczywiście to niemożliwe, ale zobaczylibyście, że jak wycofalibyście wszystkie zlecenia na K od 11 groszy wzwyż i ustawili z tych zleceń wspólny wielki baton po 10 groszy to i tak by go podaż rozebrała.
    Pozdrawiam,
    Misiek
  • Re: A gdyby nie zalał Autor: larry21flynt [95.160.213.*]
    Dnia 2010-07-09 o godz. 09:38 ~InwestorS.A. napisał(a):
    > to czym byśmy obracali. Widać że jesteś NOWY

na gieldzie i
    > nie znasz jej mechanizmów.

Dzisiaj MOCNA ZIELEN
    > gwarantuje swoim AUTORYTETEM

POZDR.

gwarancje podparte kilkoma wypowiedziami na forum są nic nie warte, nie obiecuj tego co nie twoje...
[x]
GREENTECH 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.