1. o,85 to świetny punkt wyjścia do wzrostów
2. Pan Piotr ma scenariusz co do swojego najlepszego dziecka
i nikt tu tanio nie sprzeda skóry
3. co was dziwi ? a zobaczcie taki EKO_EX debiut 2 zł
be wkrótce było 1 zł, a póżniej 6 zł, 600% zysku
4. nie beczec leszcze tylko pakowac bo ta spólka
ma największy potencjał na NC
wspomnicie moje słowa i znów zasypiecie mnie flaszkami
może jutro ustawię się na dolnych widłach
ale tak dla sportu - trochę ( niewiele )
nie mam zamiaru angażować się w to g... ( głupstwo :))
wpadnie, to dobrze
nie wpadnie - żadna strata
potem chętnie odsprzedam : po 80,- gr
Chodza plotki ze google moze przejmie infinity lub beda razem wspolpracowac(inaczej po co by pisali ze przeleci koles z google zainteresowany solaris gate!-szczegoly w linku nizej) czytac durnie! zamiast kupowac teraz to bedziecie pozniej placic po 100zl za akcje nie patrzcie na aktualne wskazniki bo te sie b. szybko zmienia.
Tymochowicz planuje stworzenie globalnego projektu, który za rok miałby mieć ok. 60 tys. użytkowników. Jak przekonuje, już niedługo przyjechać ma do niego jego przyjaciel z Google zainteresowany Solaris Gate. W przyszłości użytkownicy będą mogli się porozumiewać za pomocą specjalnego języka obrazkowego - prace trwają.
A do mnie przyjeżdża przedstawiciel NASA, żeby omówic mój nowatorski pomysł wydzielenia i sprzedaży działek na Jowiszu, a w planach to mam jeszcze Saturn i Neptun. To jest żenada, że coś takiego jest notowane a drobni inwestorzy naciągani...
Pozdrawiam,
Misiek
Po pierwsze na pewno Cię nie wyśmieję, bo nie mam takiego zwyczaju, a co najwyżej ponabijam się z tej spółki i takich komunikatów (plotek).
Po drugie na pewno nie kupię tych papierów za 100 zł, a nawet 100 gr. (pisałem już o tym jak była genialna okazja po 1,10 po debiucie). Mogę wejśc po cenie nominalnej, ale nie wiem czy aż tak nisko spadnie, bo na każdym poziomie będą kupowac, łapiąc "okazje" że to już absolutne dno i niżej nie spadnie.
Po trzecie zobacz skład spółki - sami specjaliści w zakresie marketingu i PRu, a tylko jeden człowiek mający coś wspólnego z informatyką, nie wspominając już nawet o dalekosiężnej biotechnologii. Nasuwami to wniosek wzniosłej formy prawie pozbawionej treści, ale to oczywiście jedynie moja opinia i wnioski.
Pozdrawiam,
Misiek
A ja od Ciebie kupie ale za 100zl wszystkie twoje akcje bo tyle beda warte .Po 100zl beda jak bedzie taka inflacja jak w latach osiemdziesiatych .Zanim cos napiszesz to pomysl.
No to ładny ten Twój autorytet. Podziel się opinią na temat dzisiejszego przebiegu notowań na spółce Infinity. A w zasadzie dzień notowań tej spółki jest obojętny...
Ludzie, niepakujcie się w to. Niech oni przynajmniej coś zaczną robic. I fajnie by było, gdyby robili to za własne pieniądze (bo przynajmniej by im zależało), a nie za Wasze.
Pozdrawiam,
Misiek
Ja otwarcie informuję, że wejdę po cenie nominalnej, bo wtedy jest to prawdziwa wycena pomysłu bez działań. Wyżej nie ma mowy i wszystkim doradzam to samo. Oczywiście to niemożliwe, ale zobaczylibyście, że jak wycofalibyście wszystkie zlecenia na K od 11 groszy wzwyż i ustawili z tych zleceń wspólny wielki baton po 10 groszy to i tak by go podaż rozebrała.
Pozdrawiam,
Misiek