...to prawda, trzeba poczekać jeszcze troche. Wydaje mi sie jednak że mocno jesteśmy uzaleznieni też od sytuacji w całym sektorze. Ostatni raport był przeciez całkiem dobry...
Ale z dobrych informacji to gdzies czytałem ze powierzchnia w Katowicach bedzie wynajeta juz w lipcu a w planach chyba był czwarty kwartał.
ja tam dobrałem po 7,1-7,3 trochę ale brak sianka na większy zakup. Osobiscie uważam iz maksymalny termin, do którego warto trzymać papier to wyniki za IVQ (rok) 2010 - zima 2010. Jak nie pójdzie w tym czasie do góry to czas ostatecznie wychodzic ale w III lub IVQ zanotujemy spore zyski no iwa lor podrozeje.... , chciałem miec z tego piekny jachcik już w te wakacje ale na nastepne na pewno będę miał czym pływać....i to nie pontonem
ja po cichu liczę, że już raport za drugi kwartał będzie na tyle ciekawy, a na rynkach powróci przynajmniej nastrój prohossowy (nie tam od razu hossa), to może ładnie wybić i wtedy bym wychodził; a potem będzie można spóbować taniej odkupić, w razie czego :)
czy ktoś wie, kiedy ma być ten raport? którego sierpnia?
Ze względu na zjazd kuru złotego wobec euro (z 3,9 do prawie 4,15 tj 6,5%)drugi kwartał w raporcie raczej nie zabłyszczy chyba że przepchnął większą sumkę z lipińskiego do zaksięgowania na drugi ale wtedy kolejne obarczone będą ryzykiem
Ale jak moje obawy będą na wyrost to powinno być przyjemnie
ale mu nie wychodzi. jakiś maly fundusz zebrał wszystko z rynku. zobaczymy, może coś wie. Lipiński i Katowice powinny coś tam zamieszać w wynikach. Zostało 2 tyg. Jak bedzie ok. może być fajnie.