Dnia 2010-07-07 o godz. 11:07 ~Nika napisał(a):
> Jeśli juz sprzedałeś! Te akcje nie są warte nawet 0,10
> groszy. I na tym zostaniesz.
Tak się uwalić z samego rana i pisać takie bzdety ..Spójrz na widełki górne i tam dziś będziemy jeśli nie wyżej .. I nie pij więcej tego trunku bo ci nie służy ...
debilizm widzę że nie ma końca. dla zabawy powiem ci jeszcze raz zafajtany inwestorze, kapitał spekulacyjny to zazwyczaj duży kapitał i zazwyczaj dysponują nim ludzie o ponad przeciętnej wiedzy i umiejętnościach. jak widzisz obroty na tym shicie to z kapitałem jakim kolwiek nie mają one nic wspólnego. Podniecasz się tym gównem już jakiś czas , kupowałeś powyżej 0,3 więc przyzwyczaj się do myśli że dałeś dupy i skończ.
Stefan gdzie jesteś uadaczu? co z twoim odpałem na 1 zeta. tak szczekałeś a teraz pewnie się w gacie zeszczałeś pampersa założyłeś i płaczesz. jak tam twoje branie po 0,34 - opłaciło się widzę. acha przecież bredziłeś o 2 letniej inwestycji więc jeszcze się zarobisz na tym gównie.
a ty apol zarabiasz na PETROLU wszak wszystkim polecałeś niedawno gniota BUHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA widzisz apol jesteś tu bacznie obserwowany uważaj i co powiesz przepraszam HAHAHAHHAHAAAAAAAAAAA
widzę że błazenady ciąg dalszy. jeżeli już to polecałem polimexwdwa dni przed publikacją ich skonsolidowanych wyników i radziłem ci żebyś wziął to zarobisz 10% w dwa misiące. oczywiście ty wielki inwestor obrażałeś że tyle to zarobisz w dwa dni na tym gównie i brałeś po 0,37 i bełkotałeś coś o 0,4 a potem jedym zeta a teraz masz kod 0,2xx i srakę w gacie. ale przecież dla takiego inwestora to nie ma znaczenia czy polimex czy petrol przecież jedno i drugie jest na "p".
dacie linka do sprawzdania tego gniota za Q3 to sobie poczytam bo się nudzę . stefan wiesz co to sprawozdanie finansowe to taka książęczka którą się czyta i z które powinny wynikać istotne dla spółki zdarzenia gospodarcze. a na podstawie takiej księżeczki wyciąga się równieżwnioski co do tego czy warto czy nie warto inwestować w dany podmiot. no ale trzeba umieć czytać ze zrozumieniem i wiedzieć co to jest rachunek wyników i bilans a tego w podstawówce jeszcze nie uczą.
Dnia 2010-11-17 o godz. 11:05 apol1976 napisał(a):
> dacie linka do sprawzdania tego gniota za Q3 to sobie
> poczytam bo się nudzę . stefan wiesz co to sprawozdanie
> finansowe to taka książęczka którą się czyta i z które
> powinny wynikać istotne dla spółki zdarzenia gospodarcze. a
> na podstawie takiej księżeczki wyciąga się równieżwnioski
> co do tego czy warto czy nie warto inwestować w dany
> podmiot. no ale trzeba umieć czytać ze zrozumieniem i
> wiedzieć co to jest rachunek wyników i bilans a tego w
> podstawówce jeszcze nie uczą.