Witam,
Co to za spółka? Co to za profil działalności? Co oni dotychczas zrobili poza zawiązaniem spółki? Jacy w głównych organach specjaliści od internetu (oprócz jednego informatyka chyba po to żeby się nazywało), ale od marketingu i PRu aż nadto? Czy oprócz nazwiska Tymochowicza coś przykuwa uwagę?
Od razu napiszę, że nie posiadam akcji tej spółki, ale piszę, gdyż zawsze interesują mnie takie debiuty (sam na podobnych spadkach kupowałem IZNS), ale tu powyżej 30 groszy nie zainwestuję ani złotówki, ale poniżej może już tak w celach czysto spekulacyjnych.
Według mnie jutro powtórka z rozrywki (nie zdziwię się jak otwarcie będzie już poniżej złotówki) i zamknięcie chyba w okolicach 50 groszy.
Czy są jakieś warunki brzegowe dla wejścia na GPW? Czy wystarczy uciułac na kapitał akcyjny, kupic dwa komputery, zarejestrowac spółkę i wszystko? Dla mnie to makabra, ale może jestem zbyt mało nowatorski i nowoczesny...
Pozdrawiam i przestrzegam,
Misiek
Witam,
Współczuję posiadaczom tego waloru i od razu wycofuję się z deklaracji zakupu w okolicach 30 groszy. Tu potencjalne wejście przewiduję dopiero w okolicach ceny nominalnej, bo poziom wyższy to naprawdę duże ryzyko.
Pozdrawiam,
Misiek