• ampli Autor: ~kris b [83.25.43.*]
    przepraszam czy tu ktos jeszcze czeka na perelke po 1zl.czy mi sie wydawalo.mowilem brac. i sam bralem/ jutro ampli przetestuje 3 zl.takich cen dlugo nie zobaczycie.odwzniejszych oczywiscie zapraszamy na polrest.ew.techmex czy trion.to tez perelki.pozdro caly akcjonariat
  • Re: ampli Autor: ~kumanprx [83.238.68.*]
    jestem tego samego zdania, inwestuje w ampli od dawna , cena 2,6 za akcje dlugo sie nie zdazy, chociaz jest to znakomita spoleczka do spekulacji, gdy zobaczylem cene to nie potrafilem sie powstrzymac i zrobilem zakup, wsiadlem po 2,73, niestety zainwestowalem malo ze wzgledu na brak wolnych srodkuw, mimo to i tak warto. pozdrawiam
  • Re: ampli Autor: ~kris b [83.21.211.*]
    dzieki komus za nastepny pakiecik dzisiaj.cwk-0.8. cz-9.rok temu 600 tys,zysku.spolka po restrukturyzacji.bez dodruku akcji.sypcie dalej.pszepraszam czy ktos tu czeka jeszcze na 1zl.pozdro
  • Re: ampli Autor: ~kris b [83.9.116.*]
    dobierajcie ampli patrzcie na zlecenia.naprawde konczy sie promocja.w spolce wszystko jest ok.fatalny jest jednak ''public relations''nigdzie ich nie ma.madury nigdy nie ma w mediach./a polowa tych drobnych co graja na gpw zapatrzona w tvncbc.prezesie odwagi.zlozymy sie na garnitur i krawat.pozdro
  • Re: ampli Autor: ~kris b [83.21.214.*]
    halo tu przychodnia psychiatryczna/prosze sie nie pchac po kolej.pisalem ze na perelce graja tylko ludzie zakreceni.nie chcieli po 2.7 jutro beda brali po 4.albo to spekula albo bedzie jakies dobre info ze spolki.a propo dzieki lokedze za ampli po 2.7 i 2.85/chcialbym zobaczyc twoja mine.elektrim 2.pozdro
  • Re: ampli Autor: ~ kris b [83.21.214.*]
    czy ktos kumaty moze badal czy jest jakies info.bo dzisiejsze wpisy to goscie co 3 dni temu zeszli z drzewa-wklejaja rakiety.strzezcie sie ich.z innych spolek daje pod rozwage moja.cos ta cisza tam za dlugo trwa.kiedys sie z tym przypomne.pozdro
  • Re: ampli Autor: ~kris b [83.21.214.*]
    z tego co ustalilem;;w koncu czerwca bank pko o/tarnow.przedluzyl ampli splate kredytu z 2004 r.do 30.06 2011 z mozliwosca dalszego przedluzenia.wniosek-bank ufa spolce.dobrze sie dogaduja.to jest ten sam bank co ma sciagac za ampli przeterminowane faktury.co najwazniejsze-kapitaly wlasne spolki wynosza-9.5mln.a cena na gieldzie nizsza.moze stad ten atak.pozdro
  • Re: ampli Autor: ~Adam [79.185.214.*]
    No wlasnie skad ten atak oto jest pytanie? niby same plusy ale 4 zl/akcja zawiera wszystkie te dane tak mi sie wydaje, a wyzszy kurs to chyba tylko spekulacja, ciekawe tylko czy dzisiejszy wyskok to cos wiecej czy tylko odreagowanie na duzy spadek, jutro sie wyjasni, osobiscie obstawiam jutro spadek do 3 zl, ale fajnie by bylo jakby uroslo jeszcze bo kupowalem po roznych cenach... no nic czuwamy... PS Widze ze Pan kris b jest bardzo zaangazowany w kurs Ampli ;).... pozdrawiam
  • Re: ampli Autor: ~kris b [83.21.208.*]
    po prostu lubie ta spolke.mialem i mam elektrim-wiem co on wyprawial.tam sie czulo adrenaline.niejednokrotnie sie balem-a mam staz gieldowy.odkad go wycofali od zawsze jestem na ampli.tu sie czuje jak ryba w wodzie piekne ruchy do wylapania i zero strachu-spolka bezpieczna dochodowa.bez dodruku akcji.kumaty prezes.czyli -fundamenty plus spekula i wcale nie trzeba kupowac lyzew.pozdro
  • Re: ampli Autor: ~hawot [83.15.155.*]
    złoże zlecenie na 3.35 myślę zę dziś kupię - po wzrostach +10% zwała i ja tam będę :) = to czysta spekuła mace rację
  • Re: ampli Autor: ~INWESTOR [217.113.145.*]
    A JA MYŚLĘ ŻE DZIŚ ZOBACZYMY 4 ZL
  • Re: ampli Autor: ~INWESTOR [217.113.145.*]
    CI CO WCZORAJ KUPILI TO JUŻ CHYBA SPRZEDALI
  • Re: ampli Autor: ~kris b [83.25.44.*]
    zgadza sie dzis rano wywalilem po 3.8 3.5 kafla do przodu.za to kocham, ta spolke.chcialem odkupic po 3.39 ale wycofalem sie ,jeszcze poczekam choc nie jest drogo.wziolem 33 procent zysku w 2 dni.dzis standard-w parkiecie madura zwalil wine na spekulantow.a knf cicho siedzi.w 2 dni duzy obrot wg mnie to jest zbieranka i ktos sie ujawni w akcjonariacie.pozdro
  • Re: ampli Autor: ~kris b [83.21.205.*]
    piekny fix na ampli.przed 4 jakis tuman wywalil duzo po 3.26.jak tam mina kolego.moja rada-znajdz sobie inne kwiatki.po tym co widze atak na 4zl-nieunikniony/promocje ostatnie dzisiaj byly.atak na 3.6 a potem na 4.3 i mamy na bank posiedzenie w knf/pozdro
  • Re: ampli Autor: ~miron [93.105.208.*]
    No chyba że to podpucha i niedźwiedź byka wyrucha.
  • Re: ampli Autor: ~kris b [83.21.206.*]
    obroty powoli gasna.ostatni niecierpliwi wychodza.technicznie pol.bialej swiecy trzyma/na 3.15-3.2 sa dolne knoty kilka razy juz testowane.wg mnie cena jest wciaz atrakcyjna/pozdro
  • Re: ampli Autor: ~olo [194.63.135.*]
    bedzie po 10 tylko kiedy?
    w 2020r. ale wtedy juz nic nie bedzie hahahahahahahahahahahaha
    -jestem debil -
    jak wszyscy co tu grają hahahahahahahahahaha
  • Re: ampli Autor: ~kris b [83.21.201.*]
    z samego rana tyle akcyjek sie przewinelo koncza sie promocje.byc moze niedlugo poznamy nowego akcjonariusza/pozdro
  • Re: ampli Autor: ~Hektor [91.145.179.*]
    ....i dodam ,że coraz więcej ustawia się po stronie K
  • Re: ampli Autor: ~kris b [83.21.201.*]
    wczoraj w tvncnbc byl wywiad z prezesem timu-naszym wiekszym kuzynem i co dziwne dzisiaj od rana ampli duzo silniejsze.nkvd nie wierzylo ani w cuda ani przypadki.a watpiacy mieli tance na lubiance/pozdro
  • Re: ampli Autor: ~kris b [83.21.191.*]
    zwiekszaja sie obroty-cos bedzie.dzis ampli pomacalo 3.47.najblizszy opor to 3.6 gzie byl pamietny fix.jestem dobrej mysli/pozdro
  • Re: ampli Autor: ~daniel [10.0.45.*]
    a badz , ja to wiem ze niedługo 4
  • Re: ampli Autor: ~kris b [83.9.122.*]
    dzisiaj wywiad w ;;parkiecie'' z prezesem timu-tytul-inwestorzy powinni patrzec w przyszlosc-tez tak sadze/prognozuje kurs timu za kilka lat 30-50 zl.to zgadnijcie po ile wtedy ampli-mniejszy braciszek.wg mnie 10-15 zl i to bez spekuly
  • Re: ampli Autor: ~kumanprx [83.238.68.*]
    nie naganiaj!!!! nie ma co, ja inwestuje dlugoterminowo, zbieram akcje w okolicach 3pln a co do przyszlego kursu to nawet 20pln jest b. realne i powrot do szczytow tyle ze wowczas trzeba myslec dlugoterminowo. Nie naganiaj a leszcze niech sypia, chetnie zbieram.
  • Re: ampli Autor: ~kris b [83.9.118.*]
    wcale nie naganiam.bo ampli masm i bede mial.mowie tylko ze prezes timu-daje oko do akcjonariuszy aby trzymali jego akcje dluzej.zaloze sie ze pow.6 polowa z was bedzie bez akcji a zabawa dopiero wtedy sie zacznie.ja tez po tych cenach dobieram.nie mowie do 20 ale do 10 przy pol.hossy mozliwe/pozdro
  • Re: ampli Autor: ~kris b [83.21.209.*]
    mowilem nie bawcie sie zapalnikiem bo raczki pourywa-ja przez te dni dobieralem po 3.3 te poziomy sa jeszcze bezpieczne.przebicie 3.6 to droga otwarta na 4.3-apotem juz ampli bedzie testowac dziewicze tereny/pozdro
  • Re: ampli Autor: ~Dan [89.73.60.*]
    Itu z kolega musze sie zgodzic, fajnie to brzmi dziewicze tereny he he he ?
  • Re: ampli Autor: ~KRIS B [83.21.209.*]
    PONAD MILION OBROTU O TEJ PORZE-COS GRUBEGO SIE KROI.AKCJE POLICZONE.MALO W OBROCIE.KTO TO TAK ZBIERA.JUTRO NA BANK MAMY POSIEDZENIE MEDRCOW Z KNF-TAM AMPLI MA JUZ PARE TOMOW
    Dla mnie to dzisiaj klasyczne ubranka sa szyte, bylo pozbierane nizej i teraz podbili i sie bawia, nie spodziewam sie juz wzrostow .
  • Re: ampli Autor: ~kris b [83.21.203.*]
    jestes w grubym bledzie to jest za duzy obrot na ubranka.ampli sie wybija na obrotach.skupujac papier na tych poziomach potem moga robic z nim co chca-bo papieru jest b,malo i bedzie mniej.wiem to z doswiadczenia
  • Re: ampli Autor: ~KRIS B [83.21.203.*]
    POWIEM TAK-KTOS KOMU SIE NIE SPIESZY KOSEKWENTNIE ZBIERA AMPLI W PRZEDZIALE 2.7-4.3 Z WYSKOKIEM NA 7.5.SESJA Z LUTEGO-POTWORNY OBROT-WTEDY ZNIKNELO POLOWA FREE-FLOATU.DZIS TEZ DUZY OBROT.MAJAC AKCJE MALO PLYNNEJ AMPLI MOGA ROBIC POTEM NIE LADA WIATRAKI-I KNF NIC NIE POMOZE.WG MNIE JUTRO UDANY ATAK NA 4.3
    Zbyt maly obrot i zainteresowanie akcjami, moze bedzie lepiej po 6-7 sie rozkrecal ?
  • Re: ampli Autor: ~KRIS B [83.9.125.*]
    AMPLI SPOLKA DNIA A NA FORACH NA DALSZYCH STRONACH.JAKIE WNIOSKI PLYNA Z DZ.SESJI-1.OPR NA 3,6 PEKL Z HUKIEM NA POTEZNYCH OBROTACH/PRZEWINELO SIE PRAWIE 15 PROC.FREE FLOATU/2,WG MNIE TO NIE BYL ATAK SPKULY.ONI UZYWAJA WIDEL I TO CZESTO-A TU HANDEL CALY CZAS TRWAL I B.DOBRZE-TEN WZROST MA ZDROWY CHARAKTER3.TECHNICZNIE-ATAK NA 4.3-TO KWESTIA CZASU.BEDZIE ALBO B.DOBRE INFO ZE SPOLKI ALBO UJAWNIENIE NOWEGO INWESTORA .KTORY OSTRO ZBIERA MALO PLYNNE AKCJE.PO PRZEJSCIU 4.3 NIE MA ZADNYCH HAMULCOW-TAM AMPLI WRZUCI 5 BIEG Z POMOCA WIDLAKA
  • Re: ampli Autor: ~miron [93.105.208.*]
    no, ja wczoraj wyrzuciłem wszystko za około 4, ale już dzisiaj mam okrutną chęć zapakować się na nowo. Ta spółka ma naprawdę dobre fundamenty.
    Bez grubego mozemy pocalowac sie w trabke, juz widac ubieranie z ukrytego?
  • Re: ampli Autor: ~Hektor [91.145.179.*]
    Zastanawiam się jak długo potrwa ubijanie kolejnego poziomu tj.3,6 -3,7.

I co dalej....???
  • Re: ampli Autor: ~KRIS B [83.21.213.*]
    GRATULACJE DLA MIRONA-JA NIE ZDAZYLEM PO4-SZKODA 3 KALI.DZIS TECH.AMPLI TESTOWALO WSPARCIE NA 3.6-I OBRONILO-SPADLY TEZ OBROTY-TO DOBRZE-AMPLI ZBIERA SILY NA ATAK NA 4.3-JESLI TO ZROBI-EWIDENTNIE POWROCI DO TRENDU WZROSTOWEGO
  • Re: ampli Autor: ~kris b [79.184.58.*]
    z tego co widze na dwoch ostatnich fixingach-widac jedno-skonczylo sie tanie ampli-musi byc wystrzal -akcje sa pozbierane-i grubas przystepuje do ataku
  • Re: ampli Autor: ~igoe [10.0.45.*]
    bardzo jest to realne ,ale ludziska nie puszcza kursu powyzej 4 bo jak tylko skoczy to zaraz jest duza podaz i kazdy sie tego papierka wyzbywa , musimy czekac na wyniki
[x]
AMPLI 0,00% 0,97 2025-10-08 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.