UZASADNIENIE BARDZO LOGICZNE: WSZYSTKICH AKCJI FIRMA MA 11 MLN NA RYNKU JEST 1 MLN W CENIE DEBIUTU JAK PAMIĘTACIE OD 0,50 GR DO 1ZŁ I OD WCZORAJ 3MLN 300 TYŚ RAZEM WIĘC 4MLN 300 TYŚ WCZORAJ KTOŚ SKUPIŁ PO OK PRZECIĘTNIE 33GR PONAD 2MLN AKCJI DZIŚ JUŻ 500TYŚ I TERAZ NAJWAŻNIEJSZE JAK CHCĄ ZAROBIĆ TO MUSZĄ WYCIĄGNĄĆ KURS MIN NA 70 GR ZAZNACZAM MIN BY POTEM WYWALAĆ DO TYCH ZAKUPIONYCH PO 33 GR ALE ZNAJĄC ŻYCIE WYCIĄGNĄ NA 1ZŁ BY MIEĆ WIĘKSZĄ GÓRKĘ POLECAM PEWNY ZYSK OD DZISIAJ ZERO RYZYKA
Dnia 2010-07-06 o godz. 19:13 ~Wiedza absolutna napisał(a):
> Rozsądne słowa, kogoś kto umie liczyć mogę didąc tylko ze
> według mnie będzie wyżej niż 1 PLN
Panowie. NIGDY nie kupujcie nic ze stajni WDMSA i TOTMES i z utworzonych przez nie spółek.
Steam celles kupił te 3,3 mln akcji które wyprzedaje za 33 tys złotych!!! Po jednym groszu obejował
Wasze argumenty że ktoś to kupił po to żeby zarobic sa beznadziejne. Przeciez ktoś to sprzedał też nie po to by stracic. 43% spółki jest w FF. Sprzedawał sam stema cells. Skoro on nie wierzy w spółke to kto ma wierzyc??? Kto rozsadny spzredaja 33% spółki za takie niby według was grosze gy czek ją super rozwój.???
Wydusili z BIO ostatenie grosze. Wpierw połowa kasy poszła na zakup licencji od stealcells a reszta na budowe dla niego labaroatoria. i Tyle BIO nic z tego miec nie będzie, stąd wyprzedaż jego akcji. Ta społka jeszcze nic nie zrobiła. Zatrudnia 2 pracowników i poyzskała 500 tys zgiełdy które juz wydała. To na ile wy to chcecie wyceniac. Obecne 4 mln to i tak za dużo.
Dnia 2010-07-07 o godz. 07:31 ~dobra rada napisał(a):
> Panowie. NIGDY nie kupujcie nic ze stajni WDMSA i TOTMES i
> z utworzonych przez nie spółek.
Steam celles kupił te 3,3
> mln akcji które wyprzedaje za 33 tys złotych!!! Po jednym
> groszu obejował
Wasze argumenty że ktoś to kupił po to żeby
> zarobic sa beznadziejne. Przeciez ktoś to sprzedał też nie
> po to by stracic. 43% spółki jest w FF. Sprzedawał sam
> stema cells. Skoro on nie wierzy w spółke to kto ma
> wierzyc??? Kto rozsadny spzredaja 33% spółki za takie niby
> według was grosze gy czek ją super rozwój.???
Wydusili z
> BIO ostatenie grosze. Wpierw połowa kasy poszła na zakup
> licencji od stealcells a reszta na budowe dla niego
> labaroatoria. i Tyle BIO nic z tego miec nie będzie, stąd
> wyprzedaż jego akcji. Ta społka jeszcze nic nie zrobiła.
> Zatrudnia 2 pracowników i poyzskała 500 tys zgiełdy które
> juz wydała. To na ile wy to chcecie wyceniac. Obecne 4 mln
> to i tak za dużo.
Radze wam omijac takie spółki z daleka.
Świetna uwaga- ale może byc tak jak koledzy piszą a kto nie wyjdzie juz nie odzyska kasy
Tylko nie bierzesz jednego pod uwagę ze papier został ładnie zebrany i jak na dniach nie będzie infa o przekroczeniu 5 % to chyba wiadomo co to oznacza.
Bedzie robiona gruba podbitka i patrz na dzisiejsze otwarcie bo 0,4 rozpoczyna ostra jazde na północ
Myślałem że wczraj ktoś zaatakuje widły a tu nic więc myślę że będzie delikatny zjazd max do 30gr czyli ciągle zbirają nie chcę za szybko iść do góry no i ta Ameryka wczoraj zaczęli od plus 2 by spaść na 0'5 więc giełdy dziś raczej ostry dół dziś więc można napewno ustawiać się poniżej wczrajszego zamknięcia ja zaryzykuję po 29gr
Piękna sesja, nikt teraz nie będzie robił widel bo papier jest zbierany. Straszaki są wystawione na 1 widlach i sytuacja jest pięknie kontrolowana. Tu będzie się działo jak na EkoExport, Vedia
na jesieni WDM wyjebał 1 milion EEX po 1 zł ( dołek historycznym ) p oczym EEX wyjebał na 7,3 zł obecnie ponad 4 zł to co mieli wysypać wywalili przedwczoraj i wczoraj dzisiaj częsć grajaćych szybko zrealizowała szybki 20 % , a teraz czas wrócic w oklice 1 zł conajmniej
Dnia 2010-07-07 o godz. 18:11 ~JESZCZE LEPSZA RADA napisał(a):
> na jesieni WDM wyjebał 1 milion EEX po 1 zł ( dołek
> historycznym ) p oczym EEX wyjebał na 7,3 zł obecnie ponad
> 4 zł to co mieli wysypać wywalili przedwczoraj i wczoraj
> dzisiaj częsć grajaćych szybko zrealizowała szybki 20 % , a
> teraz czas wrócic w oklice 1 zł conajmniej
Byłem na EE, jestem na BI
Pozdrawiam
Ameryka nam sprzyja - atak popytu, niedługo dobre wyniki w USA, braknie akcji u nich i u nas w dobrych cenach.
Podnosić zlecenia sprzedaży i spokojnie czekać.
Dzięki panice macie tanie akcje BI. Pozdrawiam także tych którzy kupili taniutko GOADVISERS.
Witam wszystkich jesteś sczęśliwym posiadaczem Atonaht, Eu i Bio są to spółki innowacyjne gdzie Bio jest na trzecim miejscu w rankingu po Atonie i eu i obstawiam podbitkędo 1zł potem info pod tę złotówkę a firma perspektywiczna +dotacje
pozdrawiam..........
Powoli dociągną do 1-,1,20 zł
potem info o dofinansowaniu i podbitak ale 5zł
kapitalizacja na to wskazuje ale dajmy temu czas niech kurs powoli powróci na dawne poziomy tak jest najrozsądniej
A mówiłem kupować, nikt nie przekroczył 5 % wiec będzie się działo i proponuje spojrzeć na końcówkę sesji jak papier był zasysany a dlaczego to już pewnie dowiemy się na dniach. pozdrawiam posiadaczy i gratulacje dla tych którzy wiedza o co kaman i trzymają papier.
Tego nie wiem ale mam nadzieję że po nim wszystko nabierze właściwego tempa - mówię o produkcji moim zdanie jest o co walczyć poprzednie poziomy 0,85-1,0 zł
teraz zbieraja pod info dzienni jak widać wywalają ale tu może być Karen :)))))
Jak pisałem wzrost 1-1,2 zł potem dłuugo wyczekiwane info i mamy 2 zł to tak skromnie jutro 0,80 pozdr............................................. To twoje słowa andrzejku z8'22 8lipca prognoza na9lipca a z tego co wiem skończyło 52gr a nie jak pisałeś 80 gr przykro mi co Ty na to pozdro
Czekałem na dzień kiedy kurs szorował tyłkiem po dnie teraz hm........... jutro 20 groszy bardzo mozliwe niestety piatek dzienni wywala ale największe wzrosty od poniedziałku gdyz 15 niebawem pozdrawaim aha a ci co kupili poprzednio po 1,2 uśredniają aby dotrwac do 2 zł to taki mały EEX tylo że w przeciagu 2 tygodni pozdrawiam
Widzę ze cisza na wątku szczekacze wyskoczyli a teraz zastanawiają się co dobrego zrobili skoro papier jest tak zasysany. Do uslyszenia jutro przy poziomie 07 zgłoś się :)
Nie wiem dlaczego cały czas porównuje się bio do EEX. Nie ważne.
Mam pytanie każdy niemal tu pisze, że kurs dojdzie do 1,0-1,2 zł, rozumiem , że wtedy wszyscy sprzedacie, bo nastąpi mała korekta.
Kto od was kupi ? Tylko pytam .
Zgadza się to dopiero początek gry pod prawdziwe wzrosty , z drugiej strony przykro mi że EEX już się wypaliło ale sprzedałem na górce mam nadzieję odkupić po 3,50
A na bio jutro widły razy półtora a od poniedziałku poważna zabawa pod info
pozdrawiam.........................
Przepraszam.... sezonowo się wypaliła i jest porządna.... ale na chwilę obecną sam widzisz dwa dobre infa i nic ale to tylko kwestia czasu wzrosty od jesieni pozdr...........
teraz wałkowanie pp itp ale mam nadzieję że pokaże swoją siłę ponownie miło było kupić po 1,5 a sprzedać po 6,20
pozdr....................
Dokładnie teraz jest czas Bio ale co po niektórzy zrozumieją to jak będziemy latać po 2 peeleny. Dzisiaj może być otwarcie z luka bo do infa czasu coraz mniej
Dzisiaj piątek korekta bardzo zdrowa i potrzebna można było dobrać w dobrej cenie :)))
Jak pisałem wcześniej podbiją do 1 zł i info cały przyszły tydzeń przed nami no może nie cały do 15 !!!
pozdr...........