Mialem ustawiony popyt po 2 gr ale rano uciekam. Stoje tez po 1 gr i mysle ze do 28 lipca powinienem dostac. Drozej nie kupie. Juz raz prezes mnie oszukal. Teraz niech sam oddaje po groszu bo za miesiac cofne i ten popyt a potem to juz tylko mewa story.
chyba zlecenie kupna, a nie popyt.
Rob se co chcesz i tak mnie to g obchodzi, dawno sie pogodzilem ze strata na tym smieciu.
Ja trzymam ciagle akcje kupowane po 17 gr, 7 gr, 5 gr.
Najwieksza moja wpadka, ale kij mam to juz gdzies moze za 10 lat andrych wybuduje 3 klinike i kurs skoczy do 4 gr. to wtedy sprzedam, zeby cos dzyskac, bo tak to gowno teraz mozna odzyskac po 3 gr nie sprzedam, a po 2 gr i 1 gr. szkoda wywalac.
i tak nikt nie kupic tych nowych akcji do tego czasu kurs spadnie na 1 gr. Kolejka na 2 gr. jest tak mała, ze nawet jak ktos dostanie te akcje po 1 gr. za 5 akcji to i tak nie zdąży sprzedać.
Ja już nie wkładam więcej kasy w ten jego biznes, wyruchal nas na maxa i jeszcze się cieszy i ma w dupie nas. Lipiec nadszedł
i... i i co?
I nadal nic sie nie zmienilo w spolce, zadnego inwestora, zadnego ubezpeiczyciela, zadnego sprzedawania materialow czy franczyzowych gabinetow, nic!
Ciagle 2 zasrane kliniki przynoszące ledwo 120 tysięcy zysku rocznie, smieszna kasa jak na takie emisje i tyle akcji.
Może za 4 lata, denta będzie mistrzem świata!
Teraz to syf i umaczanie pieniędzy na lata.