czy tylko ja tu siedze? nikt nie ma zadnego infa??? ja mam jedno ale cienkie:))) dalem 20 tys. szt do kupna po 20 gr, jestem przekonany ze dojdzie do tej kwoty a poniej ostro w gore:)
witaj kolo, wiesz co ja zaczalem skupowac e-kiosk od 66gr pozniej po 49 gr teraz po 31 gr ale docelowo od 20 tys chce kupis po 20gr ale kiedy, to zabij ale niemwiem, moge tylko po spekulowac , moim zdaniem teraz sie po kisi i zejdzie przy kolejnych wiekszych spadkach gieldy na jakies 25 -23 gr , ale sadze ze te 20 gr osiagnie w sierpniu, niewiem dokladnie kiesy ale tak przypuszczam, a wrzesien to bedzie taki odpal na e-kiosk ze wszyscy tutaj zarobimy,:)))wiec obecnie moja srednia to 41 gr, wiec wcale nie jest kolorowo teraz ,ale we wrzesniu bedzie:)))))teraz mam ok 18tys, szt. ale po 20 gr jak kupie 20 tys. i po drodze jeszcze pare tysiakow, to powiniem docelowo miec 50 tys. szt. a srednia bedzie tak pi razy oko 27-28 gr z tych 50 tys. szt. jesli kupie tak jak sobie zalozylem:) a wtedy to juz jazda :))))
jak masz srednia 0.41 to nie wesolo mysle ze tak nisko nie spadnie jak mowisz ale mozliwe jeszcze kilka gr w dol poleci ale jak sie papier kiedys obudzi to da niezle zarobic
mam nizsza srednią .......tez tak sadze.....ale trzeba byc przygotowany na wszelką ewentualnosc....prognoza na ten tydzien .......papierek bedzie zbierany.. pozdro
powoli zaczne skupowac po niedzieli, najpierw musze sprzedac euimplant , wtedy bede mial sporo kasiurki na kolejne akcje e-kiosk, ale to juz w poniedzialek, milego i spokojnego weekendu
Witam, jednak narazie nie dokupie ekiosku wiecej, gdyz przed kilkoma dniami zaiwestowalem w INVESTREM-NC , tez spolka ma swietlana przyszlosc, wiec podpowiadam wam, zebyscie poczytali i ewentualnie jak sie przekonacie to zbierac:) juz niedlugo 1zl,pozdrawiam