• Prezes Bartoń indywidualnością półrocza na N.C Autor: ~nandrzejek [109.95.144.*]
    Na razie tylko wedlug mnie bo wielką sztuką jest doprowadzić do spadku z 0,40 do do 0,14 to naprawde mistrzostwo świata
    spółke która wedlug jego proroctw miała rosnąć w terminach krótko i średnioterminowych nie widze konkurentów do tego zaszczytnego miana na NC
    JEDYNIE P .KRAUZE i Petrolinwest mogą dotrzymać mu kroku ale to liga mistrzów
    p.Bartoń i jego mocodawcy z surflandu to b klasa
    z przykrością to pisze bo spodziewałem sie odrobiny szacunku dla drobnych
    inwestorów ze strony zarządu ale milczenie w.w na temat ostatnich spadków i informowania akcjonariuszy na temat sytuacji w spółce jest aż nadzbyt wymowne
    po prostu mają nas w du**e
    pozdrawiam .................
  • Re: Prezes Bartoń indywidualnością półrocza na N.C Autor: fabian1987 [77.255.240.*]
    I to jest święta racja. Też uwierzyłem w tą spółkę, chyba nie potrzebnie. Takie postępowanie pana prezesa to dziecinada, kłamczuch i tyle. Byle jaki dzieciak za kieszonkowe może owalić kurs, na takim gó**ie jesteśmy, ale cóż począć i tak czasami bywa. Mam jeszcze nikłą nadzieję, że jakoś jeszcze uda się z tego syfu wyjść. Życzę powodzenia i oby jak najmniej takich spółek.
[x]
ONERAY 0,00% 0,05 2015-10-28 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.