Dnia 2010-07-02 o godz. 14:00 ~Życzliwy napisał(a):
> Emisja po 10 groszy dla ziomków i tyle w tym temacie -
> poziom już został wyznaczony przez zarząd.
Nie po 10 gr. i nie dla ziomków a głównie dla działu handlowego w programie motywacyjnym. Byłem na walnym. Pozdrawiam
Dnia 2010-07-02 o godz. 16:12 ~aa napisał(a):
> Może coś jeszcze ciekawego napiszesz z walnego ???,
pozdr.
" Młoda " prężna firma z dobrymi perspektywami.Walne spokojne,wątpliwości inwestorów znajdują racjonalne wytłumaczenie.Emisja akcji z 30% dyskontem dla pracowników ( głównie handlowców ) mnie przekonuje. Prezentacja firmy i zamierzeń bardzo ciekawa i jeżeli będzie to zrealizowane ( w co wierzę ) będą usatysfakcjonowani obecni i przyszli akconariusze. Nie naganiam, przekazuję moje osobiste odczucia.każdy sam podejmuje decyzje inwestycyjne.Na ewentualne pytania odpowiem w miarę mojej wiedzy.Pozdrawiam
Witam. Wartość portfela zamówień na ten rok ok. 7 mln. zł. Od 1 czerwca i lipca br. roku zatrudniono 12 handlowców, otwarto 4 oddziały ( Warszawa, Kraków, Poznań,Gdańsk) Z uwagi na możliwość przestrzelenia prognoz ,trudno podać je teraz .Kontrakty w trakcie załatwiania, ale ile i jakie, nie wiem ( nie poinformowano nas przed upublicznieniem ) Moim zdaniem,firma poukładana,na właściwej drodze ( otwarcie oddziałów, poszerzenie działalności wykonawczej,nowe rozwiązania technologicznej ) Pozdrawiam współakcjonariuszy
tylko w obietnice już im nikt nie uwierzy to zawsze dobrze robili. Przypomnijmy że prognoza na 2009 była 2 000 000 zysku netto a było 200 000 - robi różnice prawda
Miały być wielkie kontrakty a nie ogłosili żadnego w tym roku powyżej 1 mln zł
wizerunek może tu tylko zmienić napływające info i porządne wyniki kwartalne
Dnia 2010-07-03 o godz. 15:27 ~Wlad napisał(a):
> tylko w obietnice już im nikt nie uwierzy to zawsze dobrze
> robili. Przypomnijmy że prognoza na 2009 była 2 000 000
> zysku netto a było 200 000 - robi różnice prawda
Miały
> być wielkie kontrakty a nie ogłosili żadnego w tym roku
> powyżej 1 mln zł
wizerunek może tu tylko zmienić
> napływające info i porządne wyniki kwartalne
Do Wlada Na to wszyscy czekamy i wkrótce poznamy
Zgadzam się ze wszystkim, co napisałeś, ale sądzę, że warto tutaj dodać to że w 2009 roku wielu tego typu podmiotom kiepsko się wiodło. Warto tutaj też zwrócić uwagę na Wasko, któremu też nie żyje się lepiej.
Wydaje się że ostatnie tygodnie pokazują, że dla SSI zła passa zaczyna mijać.
"Widzę tu spokojną, merytoryczną dyskussję na temat SSI,
to może oznaczać ,że wielu nerwowych już sprzedalo,
że z tej mąki może być chleb, "
a ja tu widze kolko rozancowe wzajemnej adoracji ...
ktorzy sie poklepuje jak to wszystko jest ok i fine good
tylko czemu kupiliscie tak drogo i teraz nie mozecie nawet odzyskac swojej kasy nie mowiac juz o zarobku
produkujecie posty ale z tego nic nie wynika
ktos musialby odebrac od was to badziewie
a na razie tylko wywala gniota po 23
niebawem sie okaze ze mu sie oplacalo oddac tak drogo
:D
To czy produkujemy posty czy nie to nasza sprawa, a Tobie nic do tego.
Nie potrzebujemy tutaj nadentego fanfarona, który nic sesnowego nie wnozi.
Idź gdzie indziej i nie zaśmiecaj forum!
sprzedali by komus z pokrewnej budowlanki komercyjnej z 10 % i byloby ciekawiej
chociaz moze po ostatniej tranzakcji jak 5% poszlo do ludzi z dyskontem 25 % do ceny rynkowej tnąc o tyle własnie cene akcji to moze lepiej niech stawiaja na te mlode wilki od sprzedazy - chyba jakies efekty sie pojawia - warto by sie wykazac na okresie probnym
do boju chlopaki !!!
Z tego, co wiem ten milion zl ze sprzedazy akcji poszedl wlasnie na tworzenie oddzialów,
Trzeba tylko sobie jeszcze zdac sprawe,ze jak narazie to są tylko duże koszty, zyski mogą być później jeśli zarząd bdzie konsekwentnie rozliczal pracę oddzialów.
pozdr.
SSI S.A. od 01 lipca 2010 roku uruchamia kolejny oddział
W ramach realizacji strategii oraz zwiększenia możliwości dotarcia do klienta podjęto decyzję o otwarciu kolejnego oddziału na terenie polski.
Uruchomienie oddziału Południe to efekt pozyskania wysokiej klasy managera z ogromną wiedzą techniczną oraz wieloletnią znajomością rynku.
Uruchomienie tego oddziału w szybkim tempie przełożyć się na zwiększenie skali działania co pozytywne wpłynie na ilość pozyskiwanych kontraktów, tańszą realizację, a w przyszłości na wyniki spółki.
Zapraszamy do zapoznania się z danymi kontaktowymi oddziałów klikająć na link KONTAKT
"Widzę tu spokojną, merytoryczną dyskussję na temat SSI,
to może oznaczać ,że wielu nerwowych już sprzedalo,
że z tej mąki może być chleb, "
a ja tu widze kolko rozancowe wzajemnej adoracji ...
ktorzy sie poklepuje jak to wszystko jest ok i fine good
tylko czemu kupiliscie tak drogo i teraz nie mozecie nawet odzyskac swojej kasy nie mowiac juz o zarobku
produkujecie posty ale z tego nic nie wynika
ktos musialby odebrac od was to badziewie
a na razie tylko wywala gniota po 23
niebawem sie okaze ze mu sie oplacalo oddac tak drogo
:D
xxx ma trochę racji jak będą takie rzeczy olewali http://www.krotoszyn.bip.net.pl/?p=document&action=show&id=4765&bar_id=3676
to jak chcą zwiększać przychody
nie no Panowie to ze nie przystapili do kontraktu za 300 tys w jakims tam Krotoszynie gdzie konkurencja był m.i. ZAKŁAD USŁUG ELEKTRYCZNYCH Romuald Kubzdyl, nie powoduje że xxx konsekwentnie opluwajac spole i plotac mase nieprawdziwych bzdur jest osoba z ktora warto podjac dyskusje
nie jestem za lizaniem sie po jajakach ale populizmu bezsensownej krytyki w stylu leppera nigdy nie zaakceptuje i chocby dla zasady nie przyznam racji
bzdury od jakiegos czasu niby pisze ?
hahaha
miernoty
a moze spolka od paru tygodni/miesiecy rosnie i jakas lajza tylko ja opluwa ?
ale macie filmy na bani
zjebalo sie jak patrzy, nawet odbic nie chce, co chwila jak tylko zbierze sie troche na 23 to ktos oddaje
zrobili sobie emisje po 10groni, odwolali skup akcji, wywalili 5mln akcji w rynek
a to ze podali troche kontraktow to co ?
lipa panowie lipa
mozecie sie tylko mobilizowac na forum bankiera, ale inwestowac a nawet grac to raczej nie umiecie
10letni staz na wgpw ?
malo, bardzo malo, ja pamietam pierwsza piatke na gieldzie ...
wg raportu rocznego średnia pensja z umowy o pracę to 1441 zł brutto
więc raczej nie ale skoro potrafią za taką kasę zatrudniać ludzi to interesuje mnie raczej wzrost kursu ;-)
Raport EBI
typ raportu Raport bieżący
numer 29/2010
data dodania 2010-07-07 10:41:18
spółka SECURITY SYSTEM INTEGRATION SPÓŁKA AKCYJNA
Zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty w postępowaniu przetargowym
Zarząd Emitenta Security System Integration S.A. informuje, iż w dniu 06.07.2010 r. wpłynęło do Spółki zawiadomienie z Wojskowej Akademii Technicznej im. Jarosława Dąbrowskiego w Warszawie o wyborze oferty Emitenta w postępowaniu przetargowym na wykonanie instalacji teletechnicznej w budynku nr 3.
Podpisanie umowy realizującą ofertę przetargową przewidziane jest w miesiącu lipcu 2010 roku o czym Emitent poinformuje w oddzielnym komunikacie.
coraz bardziej uswiadamiam sobie ze pisuja tu gimnazjalisci albo ludzie po 5ciu klasach podstawowki ...
zainwestuj najpierw w slownik ortograficzny wacpan a potem kup papierki ...
albo gimnazjalisci albo mitomani jak garry, skoro tyle radosci sprawilo ci ze wymoderowali moj post to napisze ze tylko dlatego ze wkleil sie podwojnie w watku ...
nie bylo w nim zadnego chamstwa, bo do twojego poziomu nie mam zamairu sie znizac
i jak tam na waszej perle ? zarobieni wszyscy ?
to dalej wypisujcie bajeczki, a jak wam sie od tego poprawia humor to napisze ze zapakowalem sie po uszy i czekam zeby ozenic towar ... albo ze konsola w jaka wpadliscie juz sie konczy i za chwile testowanie dolkow ...