• Jest sens wchodzic? Autor: ~CST [79.185.214.*]
    Jak sadzicie jest sens wchodzic w Cersanit teraz? mam do ulokowania gotowke, obserwuje spolke twardo znosi ostatnie zalamania rynków, 13.50 wydaje sie byc atrakcyjna cena, pytanie tylko czy zejdziemy do 12 moze? jak myslicie? pozdrawiam
  • Re: Jest sens wchodzic? Autor: ~investorek [77.223.216.*]
    wchodzic
  • Re: Jest sens wchodzic? Autor: ~płytka [83.27.136.*]
    nie wchodzić. Cersanit ma jeszcze spore spadki przed sobą .
  • Re: Jest sens wchodzic? Autor: ~investorek [77.223.216.*]
    albo spore wzrosty
  • Re: Jest sens wchodzic? Autor: laik1 [91.94.119.*]
    Spolka generuje straty. Odpusc sobie. W dodatku jest zalezna od rynku nieruchomosci a z tym bedzie coraz gorzej. Raczej zrob krotka sprzedaz jesli to mozliwe.
  • Re: Jest sens wchodzic? Autor: ~DrW [194.237.142.*]
    Straty??? Chyba nie wiesz o czym piszesz. Poczytajcie u kogo jest już oficjalnie ponad 95% akcji, przemyślcie i podejmijcie decyzję...
  • Re: Jest sens wchodzic? Autor: ~DrW [194.237.142.*]
    Jeśli masz 4-5 miesiący czasu i dasz radę teraz kupić (mała podaż), to wchodz. Docelowe 40 PLN za akcje, mimo, że może dziś nie widoczne, będzie bardzo prawdopodobne. Zobacz kto skupił ponad 95% akcji (w oficjalnych komunikatach)...
  • Re: Jest sens wchodzic? Autor: ~CST [83.31.61.*]
    No wlasnie mam i troche czasu i sporo wolnych srodkow, i chcialem ulokowac pieniadze, stabilnie w miare, CST wydaje sie byc taka spolka wlasnie chociaz widze ze obsuwa sie po troszku, wszedlem juz po 13,82, ale kurs sie obsunal troszke i tak nie wiem czy dobierac czy trzymac i czekac na okolice 12 zl, chociaz nie jestem pewien czy obsunie sie az tak. Ciekawe jaki bedzie wynik za II kwartał?.... pozdrawiamie wynik za II kwartał?.... pozdrawiam
  • Re: Jest sens wchodzic? Autor: ~DrW [217.172.234.*]
    Wg mnie szykuje się podobny scenariusz jak w 2006 roku. Na początku roku podobnie jak wtedy kurs był cyklicznie zbijany. Jeśli spojrzysz na niedawne komunikaty to już ponad 95% akcji jest w rękach Sołowowa i OFE. Bez rozgłosu ruszyły nowe fabryki, podpisano wielką umowę z dystrybutorem w Europie zachodniej. Kwestie strat na opcjach już są wyprowadzone z początkiem roku, a spółka pochwaliła się wysokim zyskiem za I kw. Reasumując - zakładam ponad 40 PLN do końca roku i mam 60% portwela w tych akcjach...
[x]
ROVESE -2,15% 2,00 2016-08-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.