no, zabawnie by było. Mielibyśmy w portfelach po parę kilo śmieciowych papierków. Też dzisiaj dobrałem, dla mnie to inwestycja na ok. trzy-cztery miesiące.
Panowie, ja sie pytam o jedno: Skad te spadki i jaki kierunek obieramy, bo niby konsolidacja, 2,7 twardo stoi, ale w ciagu dnia w dol.... czy my o czyms nie wiemy? ale o czym? nowa emisja? po co? wystarczy ze spolka odbierze dlugi poprzez bank i kaital naplynie do firmy, tak wiec co sie dzieje, wydaje sie ze taka spolka, z taka zaradnoscia, nawet przy atmosferze jaka panuje na rynkach nie powinna odznaczac sie lawina podazy waloru... a moze ktos przeanalizuje i scharakteryzuje nam wykres bo mnie sie wydaje ze spadniemy na 1,90 ale to moje takie odczucie tylko niczym nie poparte...
wg mnie marazm plus letni e wakacje dotknely male spolki.cofneli kupno i amli tez sie dostalo.cena jest b,dobra a spolka ma caly czas dobre wyniki.swoja droga przychody 90 mln na 6 hurtowni.to 15mln na jedna.to niezly wynik. a na dluznikow ampli spuszcza ze smyczy pekao.pozdro
Ja dokupuje, kupowalem w okolicach 4 zl, teraz pakiet tez juz kupilem, ale zachowalem czesc pieniedzy, wieksza czesc i czekam bo sytuacja jak dla mnie jest ryzykowna, ma z czego spadac jeszcze ale i ma tez gdzie rosnac... kazdy decyduje sam.. .ja juz mam i czekam, ewentualnie dokupie jak spadnie nizej, ale na tej spolce mysle ze lepiej dokupywac niz wywalac ze strata, ale to moje myslenie tylko i nic nikomu nie radze... obysmy zarobili wszyscy... pozdrawiam